Aika hankkia uusi sähköpöytä?

Haluat huolehtia työergonomiasta ja estää kehon rasitustilat korkeussäädettävän sähköpöydän avulla. Pohdit ehkä sähköpöytää vaihtoehdoksi myös kokoustiloihin. Olet päätynyt täysin oikeaan ratkaisuun. Millainen sähköpöytä on sitten hyvä ja sopiva? Nappaa tästä vinkit juuri sinulle sopivan sähköpöydän valintaan!

Kulmamallisen sähköpöydän kaareva sisäkulma mahdollistaa käsivarsille hyvän tuen ja helpottaa työpöydän ääreen pääsyä.

Miksi sähköpöytä on hyvä valinta?

Paras vaihtoehto työhyvinvoimmin ja työergonomian lisäämiseksi on sähkösäädettävä työpöytä. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat ja vieläpä kätevästi. Pöytä mukautuu nopeasti myös eri käyttäjien tarpeisiin. Ergonominen sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihtaa työasentoa seisovasta istuvaan ja päinvastoin.

Valikoimamme on laaja, joten jokaiselle lytyy varmasti mieluinen työpöytä. Suosituin mallimme on Classic Basic -sähköpöytä, josta löytyy monta kokoa edulliseen hintaan. Pro-sähköpöydistä löydät työpöydät suoralla, kaarevalla, mahakolollisella tai kulmamallisella työtasolla varustettuna. Jos tilaa on rajallisesti, valikoimamme pienet sähköpöydät Quadro ja Feather voivat olla juuri oikea ratkaisu. Meiltä saa myös mittojen mukaan valmistetut sähköpöydät, joten ergonominen pöytä saadaan haasteellisiinkin kohteisiin ja samalla maksimoidaan tilan käyttö. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia malleja, tutustu kaikkiin sähköpöytiin.


Pöydän sijoittaminen?

Sähköpöydän voi sijoittaa vaikka keskelle huonetta. Pöytälevyyn kiinnitettävillä sermeillä pystyy jakamaan työtilan luontevasti ja pöytäseinäke vaimentaa ääntä sekä antaa yksityisyyttä. Työpöydän ei myöskään tarvitse olla seinää vasten. Erilaisilla etulevyillä ja etusäleiköillä saat pöydän etuosasta siistin ja viimeistellyn näköisen.


6xtuotevaihtoehto
Sähköpöydän hyödyt ovat kaikille tuttuja - seisomatyöskentely lisää aktiivisuutta ja ehkäisee kehon rasitustiloja. Korkeussäädettävän sähköpöydän avulla huolehdit työergonomiasta niin toimistossa kuin etätyöpisteellä. Nappaa tästä ideoita juuri sinulle sopivan sähköpöydän valintaan!

Klassinen Classic Basic

Edullinen, perusmallinen sähköpöytä, jossa harmaa korkeussäädettävä runko. Sähköpöydän ei tarvitse maksaa maltaita. Pöytälevyjä saatavilla useita eri kokoja, alkaen 1200 mm leveästä. Pöydän kantavuus 80 kg. Sopii yhteen Classic-sarjan säilytyskalusteiden kanssa. Viiden vuoden takuu. 

Tutustu Classic Basic -pöytiin

Classic Flex muistipaikoilla

Laatutietoisille käyttäjille ja erinomainen sähköpöytä yhteiskäyttötyöpisteille. Erityisen laadukkaalla Flex-rungolla varustettu nopeasti säätyvä ja hiljainen sähköpöytä, johon voi ohjelmoida neljä valmista korkeusasetusta. Runkoja saatavilla kolmessa värissä. Saatavilla myös kulmamallisena pöytänä. Pöydän kantavuus jopa 150 kg.

Katso pienin Classic Flex tästä

Tyylikäs Feel Flex

Sähköpöytä Feel on laadukas korkeussäädettävä toimistopöytä, joka sopii erityisesti tyylitietoiseen toimistoon. Valitse pöytätason väri neljästä kauniista vaihtoehdosta ja yhdistä joko mustaan tai valkoiseen sähköpöydän runkoon. Muistipaikat helpottavat käyttöä.

Katso Feel Flex tästä

Räätälöitävä Pro

Optimaalisia ja persoonallisia muotoja hakeville. Erittäin muokattava sähköpöytämallisto, jonka puitteissa saatavilla esimerkiksi kaarevat tai käsille optimaaliset mahakololliset pöytätasot. Sähköpöytä Pro on räätälöitävissä asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Paljon värejä ja kokoja!

Aloita tutustuminen tästä

Mini on mini

Laadukas, pienikokoinen sähköpöytä esimerkiksi kotitoimistoon tai ahtaaseen työtilaan. Kompaktissa Mini-sähköpöydässä on poikkeuksellisen laaja korkeudensäätö 585 - 1235 mm välillä. Pöydän enimmäiskuormitus 100 kg tasaisesti kuormattuna.

Katso Mini-sähköpöytä tästä

Pienikokoinen Quadro

Pienet yksijalkaiset sähköpöydät sopivat kotikoimistoihin ja tilanpuutteesta kärsiville. Quadro on erinomainen työpöytä pieneen tilaan, toimiston varapöydäksi ja kotikonttoriin. Laaja korkeudensäätöalue. Painava alusta pitää pöydän tukevasti paikoillaan ja Quadro-pöytään on saatavilla myös pyöräsarja. 

Katso Quadro-sähköpöytä tästä

Seisomamatto sähköpöydän kaveriksi

Seisomamatto lisää ergonomiaa työpisteellä ja ehkäisee seisomisen aiheuttamia rasituksia. Ergonominen matto sopii seisomatyöhön ja paljon seisomista vaativiin työpisteisiin, kuten vastaanotto- ja kassatiskeille sekä toimistoon sähköpöydän kanssa käytettäväksi. Valitse tyyliisi sopiva matto laajasta valikoimastamme!