Aika hankkia uusi sähköpöytä?

Haluat huolehtia työergonomiasta ja estää kehon rasitustilat korkeussäädettävän sähköpöydän avulla. Pohdit ehkä sähköpöytää vaihtoehdoksi myös kokoustiloihin. Olet päätynyt täysin oikeaan ratkaisuun. Millainensähköpöytä on sitten hyvä ja sopiva? Nappaa tästä vinkit juuri sinulle sopivan sähköpöydän valintaan!

Kulmamallisen sähköpöydän kaareva sisäkulma mahdollistaa käsivarsille hyvän tuen ja helpottaa työpöydän ääreen pääsyä.

VALLOITA TYÖSKENTELYASENTOJEN MAAILMA

Anna sähköpöydän tuoda vaihtelua

Tiedätkö mikä on todellinen terveysriski? Staattinen työskentelyasento. Siksi on äärimmäisen tärkeää tauottaa työtä ja vaihtaa työasentoa riittävän usein. Onneksi toimistotyössä työasennon ergonomiaa voi parantaa helposti säädettävillä toimistokalusteilla, jotka mahdollistavat työasennon vaihtelun päivän aikana ja edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Istumatyön haitoista puhutaan paljon, joten korkeussäädettävä työpöytä, joka on helppo säätää seisoma- tai istumakorkeuteen, on monen työntekijän pelastus. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat ja vieläpä kätevästi. Pöytä mukautuu nopeasti myös eri käyttäjien tarpeisiin. Ergonominen sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihtaa työasentoa seisovasta istuvaan ja päinvastoin.

Monipuoliset työskentelyasennot pitkällä aikavälillä auttavat myös välttämään kehon tukilihasten yksipuolista rasitusta. Vaihtamalla työasentoa säännöllisesti päivän aikana voi välttää istumatyön aiheuttamia yleisiä tuki- ja liikuntaelinvammoja, kuten selkäkipua. 

MILLAINEN ON SOPIVA SÄHKÖPÖYTÄ?

Flex, Hups, Pops, Pro, Puro ja muut

Valikoimamme on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen työpöytä. Suosituin mallimme on edullinen Classic Basic -sähköpöytä. Classic Flex -mallistosta löytyy monta kokoa ja eri runkovärejä. Sähköpöytä Classic Flex on varustettu muistipaikoilla. Ohjauspaneelissa on muistipaikat neljälle vaihtoehtoiselle työskentelykorkeudelle, joten sujuva vuorottelu istuvan, seisovan ja esimerkiksi satulatuolin vaatiman korkeuden välillä on todella helppoa. Pro-sähköpöydistä löydät työpöydät suoralla, kaarevalla, mahakolollisella tai kulmamallisella työtasolla varustettuna. Jos tilaa on rajallisesti, valikoimamme pieni sähköpöytä Quadro ja sähköpöytä pyörillä Easy voivat olla juuri oikea ratkaisu. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia malleja, tutustu tästä kaikkiin sähköpöytiin. Tiesitkö, että myös sähköpöydän saa tilattua Hexalta erikoismitoituksella, juuri sellaisena kuin haluaa?

PÖYDÄN KÄYTTÖ JA SIJOITTAMINEN

Sähköpöydän käyttö ei ole rakettitiedettä

Sähköpöydän käyttäminen on helppoa. Pöydässä on selkeä ohjauspaneeli, josta korkeutta voi nuolinäppäimistä säätää. Riippumatta siitä seisotko vai istutko, työtason tulisi olla aivan hienoisesti kyynärpäiden alapuolella, kun olkapäät ovat luonnollisessa, rennossa asennossa. Kovalla lattialla seisominen voi saada jalat ja nivelet marisemaan. Vältä tätä epämukavuutta, tee fiksu päätös ja hanki pehmeä seisontamatto sähköpöydän kaveriksi. Työpistematto vähentää nivelten painetta ja tekee seisomisesta miellyttävämpää.

Työpöydän ei myöskään tarvitse olla seinää vasten. Erilaisilla etulevyillä ja etusäleiköillä saat pöydän etuosasta siistin ja viimeistellyn näköisen. Sähköpöydän voi sijoittaa ryhmiin, vastakkain tai vaikka keskelle huonetta. Pöytälevyyn kiinnitettävillä sermeillä pystyy jakamaan työtilan luontevasti ja pöytäseinäke vaimentaa ääntä sekä antaa yksityisyyttä. 

6xtuotevaihtoehto
Sähköpöydän hyödyt ovat kaikille tuttuja - seisomatyöskentely lisää aktiivisuutta ja ehkäisee kehon rasitustiloja. Korkeussäädettävän sähköpöydän avulla huolehdit työergonomiasta niin toimistossa kuin etätyöpisteellä. Nappaa tästä ideoita juuri sinulle sopivan sähköpöydän valintaan!

Klassinen Classic Basic, toimivuutta järkihintaan

Edullinen, perusmallinen sähköpöytä, jossa harmaa korkeussäädettävä runko. Sähköpöydän ei tarvitse maksaa maltaita. Pöytälevyjä saatavilla useita eri kokoja, alkaen 1200 mm leveästä. Pöydän kantavuus 80 kg. Sopii yhteen Classic-sarjan säilytyskalusteiden kanssa. Viiden vuoden takuu. 

Tutustu Classic Basic -sähköpöytiin

 

Käytössä hiljainen Classic Flex muistipaikoilla

Laatutietoisille käyttäjille ja erinomainen sähköpöytä yhteiskäyttötyöpisteille. Erityisen laadukkaalla Flex-rungolla varustettu nopeasti säätyvä ja hiljainen sähköpöytä, johon voi ohjelmoida neljä valmista korkeusasetusta. Runkoja saatavilla kolmessa värissä. Saatavilla myös kulmamallisena pöytänä. Pöydän kantavuus jopa 150 kg.

Katso pienin Classic Flex

Luonnonläheiset värit ja tyyliä, se on Feel Flex

Sähköpöytä Feel Flex on laadukas korkeussäädettävä työpöytä, joka sopii erityisesti tyylitietoiseen toimistoon. Valitse pöytätason väri neljästä kauniista vaihtoehdosta ja yhdistä joko mustaan tai valkoiseen runkoon. Helppokäyttöinen ohjain tekee työskentelystä vaivatonta ja miellyttävää. Muistipaikat helpottavat yhteiskäyttöä.

Katso Feel Flex tästä

 

Räätälöitävä työskentelykymppani Pro

Optimaalisia ja persoonallisia muotoja hakeville. Monipuolinen sähköpöytämallisto, jonka puitteissa saatavilla esimerkiksi kaarevat tai mahakololliset pöytätasot. Sähköpöytä Pro on tilattavissa mittatilauksena ja asiakkaan toiveiden mukaan. Paljon värejä ja kokoja! Optimaalinen valinta niille, jotka haluavat tukea Suomalaista työtä. 

Aloita tutustuminen tästä

 

Tyylikkäästi tilaa säästävä Puro lasikannella

Tämä näppärän kokoinen pöytä sopii saumattomasti erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Tyylikäs lasikansi tekee Puro-sähköpöydästä paitsi käytännöllisen, myös visuaalisesti houkuttelevan vaihtoehdon. Pöydässä on pieni vetolaatikko. Tason koko (1200 x 600 mm) tekee siitä sopivan myös ahtaampiin tiloihin.

Lue lisää Puro-sähköpöydästä

 

Pienikokoinen, mutta vakavasti otettava PopsMAX

Yksijalkainen Pops MAX sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin, kuten vilkkaisiin toimistoihin, aulatiloihin tai vaikka kotitoimistoon, joissa halutaan pienikokoisia ja tilaa säästäviä työpisteitä. Tukeva, U-mallinen jalkavaste ja helppokäyttöinen ohjain tekevät työskentelystä vaivatonta ja miellyttävää. Pöytätason leveys 1 m. Pops MAX -pöytään on saatavilla myös pyöräsarja. 

Katso Pops MAX -sähköpöytä

 

SÄHKÖPÖYTÄ MITTATILAUKSENA

Optimoi ja hyödynnä tila sentilleen

Meiltä saa myös mittojen mukaan valmistetut sähköpöydät, joten ergonominen pöytä saadaan haasteellisiinkin kohteisiin ja samalla maksimoidaan tilan käyttö. Vaikka voisi luulla, että mittatilauksena valmistettava pöytä on kallis, se ei pidä paikkaansa. Runko on useimmiten sama kuin vakiomalleissa, pöytälevyn koko vain muuttuu.

Älä jumiudu yhteen asentoon!  Jos juuri sinulle sopivan sähköpöydän valinta tuntua haastavalta tehtävältä, tarvitset neuvontaa tai sinulla on lisäkysymyksiä, ammattitaitoinen myyntitiimimme on valmiina auttamaan sinua. Joten älä stressaa valinnan vaikeudesta. Tutustu pöytävalikoimaamme, ota tarvittaessa yhteyttä myyntitiimiimme ja löydä täydellinen sähköpöytä!

Search engine powered by ElasticSuite