Verkkoseinät ja suojaverkot

- helppo tapa turvata

Turvallisuus ei ole arpapeliä eikä suojaus tuurista kiinni. Kun haluat suojata omaisuutesi ja pitää ihmiset turvassa, tarvitset luotettavan ja kestävän ratkaisun. Verkkoelementtijärjestelmät ovat lyömätön valinta varastotilojen käytännölliseen jakamiseen, konesuojaukseen sekä omaisuuden suojaamiseen. Troax-verkkoelementit ovat suunniteltu nopeasti asennettaviksi ja tukevarakenteisiksi. Ne ovat modulaarisia ja toimitetaan joko vakiomoduulein tai asiakaskohtaisesti mittatilaustyönä.

hakkivarastokopit

Irtainvarastot

Laadukkaista verkkoelementeistä rakentuu helposti häkkivarastoja taloyhtioiden säilytystiloihin. Vaihtamalla vanhat puuseinäiset varastot metallisiin häkkivarastoihin, vähenee taloyhtiön palokuormakin merkittävästi. Irtainvarasto Cetus onkin tuttu perinteinen häkkivarasto taloyhtiöiden säilytystiloista.

Cetus on suunniteltu erityisesti taloyhtiöiden kellari- ja ullakkovarastoihin suojaamaan omaisuutta. Cetus-verkkoseiniä saa vakiokokoa (2200 mm) korkeampana ja matalampana. Tarvittaessa häkkivarastot voidaan rakentaa verkkokatolla. Ovissa ei ole kynnystä, mikä tarjoaa esteettömän kulun ja helpottaa tavaroiden siirtämistä sisään ja ulos. Saatavilla on myös erilaisia lukitusmahdollisuuksia. Riippumatta siitä, onko kyseessä uudisrakennus tai vanhan rakennuksen saneeraus, Cetus takaa omaisuuden turvallisen varastoinnin ilkivallan ja murtojen varalta.

Miksi valita irtainvarasto Cetus? Hyödyt ostajalle?

Turvallisuus:
Cetus on on valmistettu kestävästä teräksestä ja hitsattu huolellisesti. Se suunniteltu suojaamaan omaisuutta.

Valmis ratkaisu:
Toimitettaessa tilan pohjakuvan esim. DWG-tiedostona tai vaikkapa käsin piirrettynä kuvana, asiantuntija laskee elementtien oikeat määrät. Tämä tarkoittaa, että ostaja saa juuri hänen tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Helppo asennus:
Cetus on nopeasti ja helposti asennettavissa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Cetus toimitetaan joko vakiomoduulein tai mittojen mukaan räätälöitynä.

Näkyvyys:
Cetus-verkosta näkee hyvin läpi, joten käyttäjät voivat helposti löytää haluamansa tuotteet ja varmistaa, että ne ovat turvassa. Myös ilmanvaihto toimii esteettömästi, mikä edesauttaa tavaroiden säilymistä hyvässä kunnossa.

Ajaton design:
Cetus on pelkistetty ja ajaton, ja se sopii hyvin jokaiseen rakennukseen. Cetus-irtainvarastossa on vakiona laatta numeroiden ja muiden tietojen merkitsemistä varten.

Nopeus:
Cetus on saatavana nopealla toimitusajalla.

cetus-verkkoelementti

IRTAINVARASTOJÄRJESTELMÄ CETUS

Irtainvarasto Cetus on elementeistä rakentuva teräsverkkoelementtijärjestelmä. Irtainvarastoratkaisut toimitetaan joko vakiomoduulein tai asiakaskohtaisesti suunniteltuna mittatilaustyönä. Ovielementit ovat täydellisiä paketteja sisältäen korvakkeet riippulukolle. Jokaiseen häkkivarastoon tulee vakiona laatta varastonumerolle tai muille merkinnöille. Saatavana tilauksesta muut korkeudet ja koroke-elementit.

Cetus-varastoverkkoelementeillä jaetaan taloyhtiöiden säilytystiloja, ullakoita ja suojataan omaisuutta. Erinomainen häkkivarastoihin.

Tekniset tiedot:
- Teräsputki 19 x 19 mm
- Langat 2,5 mm
- Silmäkoko 50 x 50 mm
- Pintakäsittelynä epoksijauhemaalaus
- Vakioväri harmaa RAL 7037 (tilauksesta myös muut värit)

Katso esimerkki 10 häkkivaraston valmiista paketista.

caelum-verkkoelementti

TEOLLISUUSVERKKOSEINÄ CAELUM

Caelum-teollisuusverkkoseinä on erittäin taloudellinen varastotilan jakojärjestelmä ja verkkoelementtiseinä, joka suunnitellaan asiakkaalle räätälöidysti. Nopea ja helppo pystyttää – joustava muutostöiden yhteydessä. Saatavilla valmiita ovipaketteja.

Caelum-verkkoseinän käyttösovelluksia ovat esimerkiksi serverihuoneet, tekniset tilat, tullivarastot, trukkikäytävät, työkaluvarastot ja jaetut vuokratilat. Mahdollista muokata tarkasti käyttökohteen mukaan.

Tekniset tiedot:
- Teräsputki 30 x 20 mm
- Langat 3,0 mm ja 3,75 mm
- Silmäkoko 50 x 50 mm
- Pintakäsittelynä epoksijauhemaalaus
- Vakioväri harmaa RAL 7037 (tilauksesta myös muut värit)

Katso esimerkki valmiista paketista.

smartfix-konesuojaverkko

KONESUOJAVERKKO SMART FIX

Troaxin konesuojaverkot on suunniteltu teollisuuden automaatio- ja robotiikkajärjestelmiin. Kaikki vaakalangat on hitsattu runkoon ja pystylangat hitsataan risteäviin putkiin, jolloin syntyy vakaa, vahva ja iskunkestävä konesuojapaneeli. Smart Fix -verkkoseinäelementit kiinnitetään toisiinsa asettamalla ne pylväiden väliin tai kiinnikkein. Saatavana erikokoisia seinäelementtejä ja  ovielementtejä. 

Koneiden suojausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Euroopan konedirektiivin 2006/42 / EY mukaisesti. Esim. Smart Fix -pultit on kiinnitetty paneeleihin ja pysyvät kiinni myös järjestelmän purkamisen jälkeen, mikä täyttää konedirektiivin vaatimukset.

Tekniset tiedot:
- Teräsputki 60 x 40 mm
- Langat 3,0 mm
- Silmäkoko 20 x 100 mm
- Pintakäsittelynä epoksijauhemaalaus
- Vakioväri harmaa RAL 7037 (tilauksesta myös muut värit)

Katso esimerkki valmiista paketista.

Teollisuus- ja varastoseinäelementit

TROAX-verkkoelementeistä voidaan rakentaa mm. tiloja jakavia verkkoseiniä, erilaisia turvarakenteita varastoihin, suojajärjestelmiä automaatiolinjoille, suuria verkkovarastoja säilytystiloihin sekä erilaisia säilytysratkaisuja ulkotiloihinVerkkoelementeillä suojaat omaisuuttasi, parannat työntekijöiden turvallisuutta ja luot varastointijärjestelmiä.

 

Teollisuusseinä Caelum on varasto- ja teollisuusseinä, jolla suojaat varaston ja jaat tilat käytännöllisesti. Tuotanto- ja varastotilojen jakamiseen ja suojaamiseen tarkoitetun teollisuusseinän yhdistely- ja käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Verkkopaneelit pystytään muokkaamaan paikan päällä ja sovittamaan mihin tahansa tilaan. Käyttökohteet voivat vaihdella alle metrin verkosta aina lattiasta kattoon ulottuvaan seinään. Caelum-verkkoelementti on aina valmistettu hitsattuun runkoon, mikä lisää lujutta. 

 

KonesuojaverkkoSmart Fix on puolestaan suunniteltu suojaamaan koneet, laitteet ja kuljettimet varastoalueilla, tuotantolaitoksissa sekä terminaaleissa. Smart Fix on vahva ja hyväksi havaittu järjestelmä, joka perustuu 60x40-pylväisiin. Kaikki pysty- ja vaakalangat hitsataan kiinni, jolloin syntyy iskunkestävä konesuojapaneeli. Verkkoelementit kiinnitetään toisiinsa asettamalla ne pylväiden väliin tai liittämällä kiinnikkein. Kiinnikkeet ovat helposti liikuteltavissa ja paneelikulmat erikseen määriteltävissä, mikä tekee Smart Fixistä eri tiloihin ja tarpeisiin mukautuvan.

pohjakuva_3D_kuva

Suunnitelma ja 3D-kuva

Ammattilaisemme ovat apunasi suunnittelussa. Käsinpiirretty pohjakuva riittää alkuun ja siitä pääsemme helposti eteen päin. Laskemme kaiken valmiiksi ja varmistamme, että tarvittavat osat tulevat varmasti tilatuksi.

Aina ei ole helppo hahmottaa, miltä verkkoelementtijärjestelmä tulee oikeasti näyttämään. Myös varastotila saattaa asettaa omat haasteensa, jotka konkretisoituvat vasta myöhemmin suunnittelun edetessä. Saat turvaverkoista tai verkkoseinäsuunnitelmasta piirrustuksen ja halutessasi myös 3D-kuvan. Niiden avulla pystyt hahmottamaan verkkoelementtien sijoittelun omaan varastoosi tai toimitilaasi. Ostopäätöksen tekeminenkin helpottuu merkittävästi.

Troax-takasuojaverkot

Troaxin takasuojaverkkojärjestelmä antaa suojaa tavaroiden ja lavojen tippumiselta ylikuormauksessa tai kuormalavan liukuessa korkeahyllyvarastoinnissa. Takasuojaverkoilla takaat turvallisen pinoamisen, parannat työturvallisuutta ja suojaat käytävät.

Verkkoelementit ovat helposti sovitettavissa eri mittoihin, joten vakiokokoja yhdistelemällä ja elementtejä kaventamalla verkotat kaikki kuormalavahyllyt. Takasuojaverkon pystyy myös purkamaan jälkikäteen. Suojaverkkoelementit ovat kokoonhitsattuja ja ne kestävät iskuja jopa 2500 joulen energialla (vastaa 160 kg:n heiluria, joka liikkuu nopeudella 20 km/h). Verkon silmäkoko 50 x 50 mm ja lankapaksuus 2,5 mm.

takasuojaverkko_1

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous oman tarpeesi mukaisesti. Saat tarjouksen mukana ammattilaisen tekemän verkkoseinäsuunnitelman kuvineen. Suunnitelma on ilmainen, eikä velvoita ostamaan.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite