Luotettava, kotimainen B2B-verkkokauppa

Suomen henkeäsalpaavan kaunis saaristo, taianomaiset revontulet sekä muut luontoelämykset rakentavat maastamme ainutlaatuisen paikan elää. Suomi on samaan aikaan Lapin jylhiä tuntureita, ruuhka-Suomen sykettä, tuhansia järviä ja metsiä sekä miljoonia erilaisia tarinoita. Hexan tarina, on tarina kotimaisesta yrityksestä ja suomalaisesta työstä. Se kertoo lujasta tahdosta toteuttaa toimivia työympäristöjä ja viihtyisiä työpaikkoja. Kotimainen yritys tarkoittaa kotimaisia arvoja, suomalaisen hyvinvoinnin tukemista, perinteitä, suomalaista osaamista ja ahkeruutta. Kotimaisuus on arvovalinta, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

SUOMEN TURUST

Hexaplan, tietysti kotimainen

Hexaplan on kalustanut suomalaisten yritysten tiloja vuodesta 1976 lähtien ja vielä tänäänkin haluamme tehdä suomalaisten työpäivistä entistä parempia ja yritysten toimitiloista toimivampia. Tarjoamme työhyvinvointia sukupolvelta toiselle ja luomme parempia työympäristöjä, jotka mahdollistavat yritysten kestävän kasvun.

Arvoissamme korostuvat kotimaiset juuret ja suomalainen palvelu. Meillä Hexaplanilla on ollut Avainlippu-merkki jo vuodesta 2016 alkaen osoituksena suomalaisesta palvelusta. Yrityksemme omistus on 100 % suomalainen ja myös yrityksemme pääkonttori sijaitsee Suomen Turussa. Nyt jos koskaan on aika suosia suomalaista työtä.

meilla-on-avainlippu

Avainlippu-merkki

Avainlippu on brändi, jonka suomalaiset ovat tunteneet kohta jo 60 vuoden ajan ja johon luotetaan laajasti. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä tunnustus ja merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlipun saavalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Hexaplanille on myönnetty myös Suomalainen verkkokauppa -avainlippu.

 

Valitsemalla Avainlipun, autat meitä kotimaisia yrityksiä pysymään elinvoimaisina!

ARVOSTAMME KOTIMAISUUTTA

Suomalaiset tuotteet valikoimassamme

Meidän asiakkaanamme sinäkin olet vahvasti mukana tukemassa kotimaisia toimijoita, sillä merkittävä osa myös valikoimamme tuotteista on valmistettu Suomessa. Meillä on yhteensä 120 tavarantoimittajaa, joista peräti 80 on suomalaista. Lisäksi jopa 75 % tuotteistamme toimitetaan nopeasti Turun keskusvarastostamme käsin.

AIDOSTI VERKOSSAKIN

Pyöritämme itse Hexaplan.fi -verkkokauppaa

Operoimme pääasiassa itse oman henkilöstömme voimin myös verkkokauppaamme ja asioidessasi verkkokaupassamme, tiedät varmuudella, että asioit luotettavassa, suomalaisessa verkkokaupassa. Myös verkkokauppatilausten tuotteet toimitetaan Turun keskusvarastostamme käsin ja verkkokauppamme chatissa vastaavat aina meidän ammattitaitoiset ja iloiset myyjämme Turun toimistosta käsin.

Asioimalla kotimaisessa hexaplan.fi -verkkokaupassa, tuet kotimaista työtä.

CHAT-RUUDUN TAKANA

Sinulle vastaavat omat myyjämme

Chat on ollut jo vuosia olennainen osa Hexaplanin verkkokauppaa. Olemme kehittäneet chat-palvelua jatkuvasti, jotta se toimisi entistä paremmin yhtenä viestintäkanavistamme asiakkaiden suuntaan. Chatin etu on helppo tavoitettavuus ja nopeat vastaukset esimerkiksi toimitusaikoihin tai tuotteen valintaan liittyviin kysymyksiin. Chat-asiakaspalvelijan tuoteosaamisen tuleekin olla laaja ja meillä chatissä kysymyksiin vastaavat vain omat myyjämme.

Veera-ja-Tiina

TUNNEMME TUOTTEEMME

Henkilökohtaista palvelua verkkokaupan lisäksi

Verkkokauppamme tuotevalikoima on laaja ja tuotteita valittaessa herää helposti kysymyksiä. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään. Haluamme ottaa asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon, niinpä kannustamme kysymään myös räätälöityjen ratkaisujen perään. Valikoiman ulkopuolelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja, mikäli vakiotuotteista ei löydy esimerkiksi juuri oikeaa verhoiluväriä tai kokoa. Projektipalvelumme hoitaa projektit tarvittaessa Avaimet käteen -periaatteella, eli kaiken tarpeellisen suunnittelusta asennukseen. 

Search engine powered by ElasticSuite