Hyvä pukukaappi on laadukas ja käytännöllinen

Pukeutumistila voi olla osa yrityksen sosiaalitiloja, erillinen hyvin valaistu huone tai vaikka varastosta erotettu nurkkaus. Olipa tila millainen tahansa, sieltä tulisi löytyä käytännöllinen ja laadukas pukukaappi jokaiselle käyttäjälle.

Työnantajalla on velvollisuus järjestää lukittava tila työntekijöiden henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Hexaplanilta on saatavilla laaja valikoima pukukaappeja asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöön. Pukukaappien laatu ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Suomessa valmistetut, teräksiset pukukaapit ovat kestäviä ja ne täyttävät mitoitukseltaan ja turvallisuudeltaan standardin SFS 5340 vaatimukset.


Lukittavat pukukaapit pitävät tavarat turvassa

Pukukaapit vastaavat vaatteiden ja tavaroiden säilytystarpeisiin yrityksissä, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa ja vaikkapa sairaaloissa. Laadukkaat pukukaappimme taipuvat kaikenlaisiin tiloihin, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Laajassa valikoimassamme on paljon laadukkaita, lukittavia pukuhuoneen kaappeja, joista voit valita omiin käyttötarpeisiisi parhaiten sopivat mallit.

Perinteinen peltinen pukukaappi on usein paras ratkaisu vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Kestävät peltiset pukukaapit sopivat hyvin kovassa käytössä oleviin tiloihin ja märkiin tiloihin, kun taas tyylikkäät PRO-sarjan vaatekaapit tuovat kodikkuutta toimistoon ja työhuoneisiin. Perinteisissä pitkäovisissa pukukaapeissa on hyvin tilaa laukuille ja ulkovaatteille.

Tilansäästötarpeisiin parhaiten vastaavat kätevät kaksikerroksiset pukukaapit tai z-kaapit. Moniin pukukaappeihin on tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen yhdistettävissä penkit. Tarvittaessa meiltä saat myös kotimaisia metallisia pukukaappeja nopealla toimituksella.


6xtuotevaihtoehto

Pukukaapit vastaavat vaatteiden ja tavaroiden säilytystarpeisiin yrityksissä, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa ja vaikkapa sairaaloissa. Laadukkaat pukukaappimme taipuvat kaikenlaisiin tiloihin, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

Teräksinen Basic-kaappi

Lyhytovisten, vapaasti seisovien Basic-pukukaappien runko ja ovet on valmistettu polttomaalatusta teräksestä, joten kaapit kestävät hyvin kovempaakin käyttöä. Ovissa on etikettipidike, lukko ja ilmanvaihtoaukot.  Vakiovarustukseen kuuluvat teräksinen hattuhylly, vaatetanko ja kaksi ripustuskoukkua. Lyhytovisten vaatekaappien eteen sopii erikseen tilattava penkki.

Lue lisää Basic-kaapista

Perinteiset pukukaapit 

Kotimainen, lukittava pukukaappisarja työpaikkojen, oppilaitosten, sairaaloiden, työmaiden tai liikuntakeskusten pukeutumis- ja sosiaalitiloihin. Pukukaapeissa on koko korkeudelta avautuva pitkä ovi tai lyhyempi ovi, jolloin kaapin eteen saa penkin. Kaksikerroksiset pukukaapit sopivat pieniin tiloihin ja vähäisten vaatemäärien säilyttämiseen. Abloy-lukon tilalle voi halutessaan tilata numerokoodilukon lisämaksusta. Valmistetaan Suomessa.

Katso laaja valikoima tästä

Kotimainen pukukaappi

Kotimainen, laadukas pukukaappisarja, jonka saa nopealla toimitusajalla ja edullisesti.  Kaapin hitsattu teräsrunko tekee siitä vankkarakenteisen. Kaapissa on teräskotelo-ovet, jalusta ja Eurolocks-lukko kahdella avaimella. Vaatekaapit ovat valmiiksi varusteltuja; vakiona hattuhylly, vaatetanko ja 4 kiinteää koukkua .

Katso vaatekaapit tästä

Tilaa säästävät Z-kaapit

Z-vaatekaapit soveltuvat pukeutumistiloihin silloin, kun halutaan säästää tilaa tai kun mitoitus ei mahdollista normaalien vaatekaappien käyttöä. Z-kaappi on saanut nimensä kaapin ovista. Jokaisella on käytössään sekä korkea ja kapea osa kaappia esimerkiksi takkia varten, sekä leveä ja matala osa kassille tai muille tavaroille. Valmistetaan Suomessa.

Tutustu z-pukukaappeihin

Lokerokaapit

Lukittavilla lokeroilla varustetut pukukaapit soveltuvat pukeutumistiloihin silloin, kun käyttäjiä on paljon tai kun tilaa on vähän ja matalampi säilytystila riittää. Vankkarakenteiset teräspellistä rakennetut lokerokaapit on testattu ja todettu hyviksi, toimiviksi säilytyskalusteiksi. Ne täyttävät  standardin SFS 5340 mukaiset vaatimukset. Valmistetaan Suomessa.

Tutustu valikoimaan

Vaatekaappi Pro

Toimistoon sopiva, tyylikäs vaatekaappi, joka toimitetaan valmiiksi koottuna. Vaatekaappi Pro valmistetaan erityisen jäykästä 18 mm:n melamiinista. Kestävässä kaapissa on kaksi hyllyä, ulosvedettävä henkariteline, lukko ja peili. Vaatekaappi Pro valmistetaan muiden Pro-kalusteiden tapaan Suomessa.

Katso vaatekaappia paremmin

Vai olisiko sittenkin naulakko parempi?

Vaatenaulakkovalikoimastamme löytyy perinteisiä ja moderneja naulakoita asiakastiloihin, odotushuoneisiin, työpaikoille, kahvioihin, ravintoloihin ja baareihin. Naulakko on sisustuselementti, jonka tulee kuitenkin olla ennen kaikkea käytännöllinen. Parhaassa tapauksessa vaatenaulakko vie vähän tilaa, on hyvänäköinen ja toimiva. Vahvarakenteiset vaaterekkimme soveltuvat myymälöihin, vaatteiden kuljetukseen ja säilytykseen, osa myös ulkokäyttöön. Kapeat vaaterekkimallit sopivat ahtaisiinkin tiloihin.

Edustava ja tyylikäs pystynaulakko, joka voidaan sijoittaa seinää vasten tai vaikka keskelle huonetta. Meiltä löydät pystynaulakot, penkkinaulakot, seinänaulakot, ripustimet ja vaaterekit kaikkiin vaatesäilytystarpeisiin.


Kysymyksiä pukutilojen kaapeista tai naulakoista?

Tarjoamme pukeutumistilojen säilytysratkaisut aina yhdestä kaapista tai naulakosta suurempiin erikoisvarusteltuihin satojen käyttäjien kokonaisuuksiin. Vakiomallisten kaappien lisäksi meiltä saat myös erikoisratkaisut ja lisävarusteet, kuten vinokatot, sokkeli- ja penkkijalustat, eri lukitus- ja ilmastointivaihtoehdot sekä kaappien numeroinnit. Suuremmista pukukaappikokonaisuuksista kannattaa aina pyytää tarjous.