Toimiston sisustuksessa on nyt iloa ja luonnollisuutta

Laadukas sähköpöytä ja hyvän ergonomian mahdollistava työtuoli ovat toimiston perusta, mutta myös väreillä ja materiaaleilla on merkitystä työhyvinvoinnille. Sisustuksessa suositaan nyt luonnollisia materiaaleja, erityisesti puuta eri väreissä. Puunvärejä löytyy myös toimistokalusteista. Trendikkäimmät muodot ovat kaarevia ja tekstiilipinnat pehmeitä, jopa pörröisiä. 

puu-sisustuksessa

Värejä luonnosta

Väreissä valkoinen on saanut väistyä lämpimien ja murrettujen sävyjen tieltä. Maanläheiset terrakotta, okra ja beige sopivat toimistoon yhtä lailla kuin kotiinkin. Trendikkäimmät värit sisustuksessa ovat keltainen ja vaaleansininen. Tikkurila on nimennyt tämän vuoden trendiväriksi vaaleansinisen “Cumuluksen”.

Yrityksen tunnusvärit voi ottaa huomioon myös toimiston pinnoissa, mutta niiden kanssa kannattaa olla maltillinen. Värit vaikuttavat tunnetusti myös tunnetiloihin. Sanotaan, että työhuoneeseen hyviä valintoja ovat vihreä, joka on rauhoittumisen ja keskittymisen väri sekä keltainen, jonka uskotaan edistävän oppimista. Värien vastapainoksi sopii aina muodikas musta, jota löytyy myös toimistokalusteista.

istuinpallot
sisustus-poijutuoli

Toimistoon voi tuoda väriä tuolivalinnoilla. Esimerkiksi tasapainotuoli Poiju on hauska ja monipuolinen tuoli, josta on saatavillauseita värejä. Sillä istuessasi saat vaihtelua työpäivääsi ja aktivoit samalla syviä lihaksia. Poiju on tarkoitettu erityisesti sähkösäädettävän pöydän kanssa työskentelyyn.

sisustus-valaisimet

Valaisimet luovat tunnelmaa, täydentävät toimiston sisustuksen. Kuvan Pasila-valaisimet henkivät trendikästä 50-lukua, mutta niiden muotokielessä on myös nykyarkkitehtuurin piirteitä. Tuoteperheen valaisimissa yhdistyvät pyöreät ja terävät muodot sekä selkeät värit.

sisustus-pukki

Naulakon ei tarvitse olla tylsä kaluste, vaan naulakko voi toimia hauskana sisustuselementtinä esimerkiksi toimiston aulassa tai eteisessä. Nuorekas ja designiltaan pelkistetty Pukki koukku- ja henkarinaulakko sopii kauniin muotoilunsa ansiosta hyviin moneen ympäristöön. 

Toimisto, joka vetää puoleensa

Etätyöt ovat monessa yrityksessä tulleet jäädäkseen. Työnteon muutos vähentää tilan tarvetta, mutta pakottaa ajattelemaan toimiston tarkoitusta eri tavalla. Toimiston sisustusta kannattaa miettiä niin, että se vastaa työntekijöiden tarpeisiin ja heidän työtehtäviinsä. Toimiston täytyy tarjota sekä rauhallisia tiloja keskittymiseen että tiimin kanssa ideointiin – myös videopalavereihin ja livetapaamisiin voi olla omat tilansa. Oleellisinta on, että toimistosta tehdään niin houkutteleva, että työntekijät haluavat palata sinne – ainakin osaksi viikkoa. 

Kun kalusteiden värimaailma on hallittu ja yhtenäinen, voi sisustuksella leikitellä ja tuoda iloa työpaikalle. Kaipaamme naurua ja positiivisuutta arkeen niin liiketiloissa kuin etätyöpisteelläkin. Se näkyy sisustuksesta eri värien rohkeina yhdistelminä, leikkisinä muotoina ja aiempaa rohkeampina valintoina.

sisustus-bowl

Piristystä toimistoon saat toimistotarveikkeillakin. Käytännöllinen pyöreä Bowl-teline sopii pöydälle tai hyllyyn ja se tuo lisää tyyliä työ- ja neuvottelutiloihin.  Se on saatavilla neljässä luonnonläheisessä värissä: punaisena, vihreänä, harmaana ja mustana.

sisustus-edgetaulu

Tyylikkäillä Edge Wall -akustiikkatauluilla on erinomainen äänen absorbointikyky. Aäntä vaimentavat akustiikkataulut soveltuvat toimistoihin, kouluihin, päiväkoteihin ja julkisiin tiloihin. Eri kangasverhoilut antavat uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti. 

sisustus-hylly

Ilma-kalustesarjaan kuuluvat kalusteet ovat trendikkäitä ja samalla ajattoman tyylikäs valinta jokaiseen toimistoon. Tässä Suomessa valmistetussa seinähyllyssä korostuu skandinaavisen minimalistinen muotoilu ja käytännöllisyys. 

Tyylikkäät rimaseinät ja akustoivat seinävaatteet

Katto- ja seinäpintojen rimoitus on helppo ja tyylikäs tapa saada tilaan ilmettä tai jakaa avointa tilaa. Rimapinnat toimivat myös akustiikkaa parantavana elementtinä korkeassa tilassa.

Aistiystävällinen toimisto syntyy muun muassa riittävällä valaistuksella ja akustiikkaa parantavilla tekstiileillä. Seinävaatteet elävät uutta kukoistuskauttaan ja perinteisten ryijyjen lisäksi seinävaatteista löytyy monia moderneja vaihtoehtoja. Myös akustiikkataulut ja -paneelit ovat trendikkäitä ja vaimentavat tehokkaasti ääntä. Akustisilla elementeillä pystyy myös rajaamaan tiloja.

matala-poytasermi

Toimistoseinäkkeen avulla luot toimistoon yksityisyyttä ja vaimennat hälyä tinkimättä yhteenkuuluvuudesta.Pöytäseinäke Edge vaimentaa ääntä ja antaa yksityisyyttä työpisteeseen. Moderneilla toimistosermeillä voidaan rajata kokonaisia työpisteitä avotoimistoihin.

sisustus-akustiikkataulut

Honey Dressed -akustiikkapaneelit on verhoiltu kauniilla Hush-kankaalla. Yhdistelemällä eri paksuuksia ja värejä luot seinäpintaan tekstuuria ja ilmettä. Nämä paneelit ovat saatavilla kolmella sisusvärillä ja viidellä eri kankaalla. Tilauksesta saatavilla lukuisia lisävärejä.

sisustus-akustointi

Kangaspintainen Air Textile -ilmoitustaulu laadukkaasta villakankaasta täydentää upeasti Air-kirjoitustauluja. Tyylikkäät kangastaulut voidaan asentaa Air-tussitaulujen väliin tai sivuille.

Älä unohda vihreää

Viherkasvit ovat helppo tapa raikastaa toimiston ilmettä. Samalla raikastuu myös ilma, sillä viherkasvit tutkitusti puhdistavat sisäilmaa ja parantavat sen laatua. Tutkimusten mukaan viherkasvit edistävät työntekijöiden terveyttä – sekä henkistä että fyysistä – ja lisäävät jopa tuottavuutta.

Vihersisustussuunnittelu on tärkeä elementti toimiston sisustuksen suunnittelussa. Vaihtoehdoksi ruukkukasveille tuli taannoin viherseinä, ja nyt markkinoille on tullut myös hoitovapaita sammalseiniä.

viherkasvit-toimisto

Tilat moneen käyttöön

Toimiston kalustuksessa kannattaa huomioida muunneltavuus. Kun kalusteet ovat helposti yhdisteltäviä ja siirreltäviä, on kokonaisuuden muuttaminen eri ihmisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan vaivatonta.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.