Työtuolin voi saada koekäyttöön

Hyvän työtuolin tärkein ominaisuus on, että se sopii itselle, omaan työhön ja työtilaan. Hexaplan tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden testata työtuolia ja palauttaa sen, mikäli tuoli ei tunnu hyvälle. Koekäyttö on oikeastaan ainoa tapa, jolla voi selvittää itselleen sopivan tuolimallin ja samalla varmistuen käyttömukavuudesta. Koekäytöstä on etua etenkin suurissa toimistoissa, joissa tuolimallia pääsee testaamaan useat henkilöt.

toimistotuoli-saadot

Miten koekäyttö on mahdollista?

Testiin pyydettävä tuoli voi olla oikeastaan mikä tahansa valikoimastamme ja koekäyttö kestää sopimuksen mukaan viikosta kahteen viikkoa. Koekäytöstä sovitaan aina etukäteen myynnin kanssa, joten mikäli olet kiinnostunut testauksesta, soita ilmaiseen numeroomme 0800-165000 tai laita sähköpöstia myynti@hexaplan.fi

toimistotuoli-juhis

TODELLA HELPPOA


1. Ota yhteyttä ja sovi koekäytöstä. Kokeile työtuolia 1-2 viikon ajan. Vaikka koekäytössä olevasta tuolista tulee heti lasku, on siinä 30 päivää maksuaikaa.


2. Mikäli päätät pitää koekäytössä olleen tuolin, laskun maksamisen jälkeen tuoli on sinun ja kaikki on kunnossa.

3. Jos taas päätät palauttaa koekäytössä olleen tuolin, ota yhteys myyntiimme ja sovi palautukseen liittyvistä yksityiskohdista. Mahdollisesta palautuksesta aiheutuneet rahtikulut ovat tilaajan vastuulla. Hyvityslasku tuolista toimitetaan sinulle heti, kun tuoli on saapunut takaisin varastoomme ja olemme tarkastaneet, että se on hyvässä (eli myyntikelpoisessa) kunnossa.


Säilytäthän tuotteen alkuperäisen pakkauksen, johon tuoli on pakattava, mikäli päätät palauttaa sen. Tämä ei koske tuoleja, jotka on toimitettu valmiiksi koottuna.

Millainen työtuoli?

Mistä sitten tietää, millainen tuoli on paras: satulatuoli vai tavallinen toimistotuoli? Työtuoli kannattaa valita aina koeistumalla. Vanha fraasi on, että pitää uskaltaa käydä kaikki työtuolin säädöt läpi ja tutustua tuoliin kunnolla. Tuoli valitaan käyttäjän ja työtehtävän mukaan. Ei ole yhtä oikeaa vastausta. 

lepakko-tuoli-koekaytto

Mitä tulisi huomioida työtuolissa?

Perinteisellekin toimistotuolille on edelleen paikkansa, kunhan pidetään huolta, että tuoli on ergonominen. Pöydän ja päätteen ääressä istuttaessa työtuolia on voitava säätää tuolin käyttäjän tarpeiden, mittojen ja työtehtävien mukaan. Hyvässä työtuolissa tuleekin olla riittävästi helppokäyttöisiä säätöjä. Yhä useamman asiakkaamme päätöksenteossa korostuu myös tuolin kestävyys, laatu ja kierrätettävyys. Kannattaa lukea artikkelimme toimistotuolien valinnasta ja tärkeimmistä säädöistä.

toimistotuoli-koekaytto

Erilaisia toimistotuoleja on paljon. Mikä on sinun?

Hyvän ja juuri sinulle sopivan työtuolin löytämiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Voit tulla tutustumaan Turun varastomyymälämme tuolivalikoimaan tai ota yhteyttä myyjiimme - autamme mielellämme ergonomisen tuolin valinnassa.

Search engine powered by ElasticSuite