Seisontamatto tuo ergonomiaa työpisteelle

Työpistematot ovat tärkeä osa hyvää työergonomiaa seisontatyöpisteissä, sillä matot pehmentävät kovaa lattiapintaa ja ehkäisevät näin seisomisen aiheuttamia rasituksia. Seisontamatot soveltuvatkin mainiosti korkeussäädettävien sähköpöytien yhteyteen sekä esimerkiksi asiakaspalvelu- ja kassapisteille, joissa joudutaan seisomaan.

Kuormitusergonomiasta puhutaan työpaikoilla yhä enemmän. Kyse on siitä, miten työasennot, liikkuminen työssä, fyysinen rasitus ja muut tekijät vaikuttavat kehon lihaksiin ja niveliin. Ergonomiset työpistematot ovat iso askel oikeaan suuntaan, kun halutaan parantaa kovilla alustoilla seisovien ja työskentelevien henkilöiden työolosuhteita.


Seisontamatto on sijoitus hyvinvointiin

Seisontamattojen tarve on suuri kaikilla aloilla. Mattoja on kehitetty erityisesti esimerkiksi kassatiskeille, kokoonpanolinjoille ja elintarviketeollisuuteen. Jotkut kestävät raskasta kuormitusta, hitsauskipinöitä, öljyjä ja kemikaaleja, useimmat vaimentavat melua ja tärinää.

MITEN MATOT TOIMIVAT?
Matot ovat ergonomisia ja liukumattomia. Ne antavat turvallisuuden tunnetta, jolloin keho rentoutuu. Valittavana on paljon erilaisia malleja. Pehmeät matot vaimentavat iskuja, eristävät ääntä ja suojaavat lattian kylmyyttä vastaan. Joustavat matot saavat jalat työskentelemään tiedostamatta, lihakset tekevät työtä ja edistävät verenkiertoa. Maton kohoumat yhdessä joustavan materiaalin kanssa stimuloivat jalkoja, ja samalla muun kehon kuorma kevenee.

MIKSI TYÖPISTEMATTOJA KANNATTAISI OSTAA?
Ne parantavat työympäristöä pehmentämällä kovaa alustaa. Rasitusvammat muodostavat nykyään 80 prosenttia sairauspoissaoloista. Työpistematto vähentää sairauspäiviä, mikä tekee investoinnista myös taloudellisesti kannattavan.

MILLOIN TYÖPISTEMATTOJA TULISI HANKKIA?
Pikimmiten. Monet odottavat liian pitkään työpaikan ergonomiaan panostamisessa. Jos ergonomia huomioidaan jo työpaikan suunnitteluvaiheessa, saavutetaan suuria etuja. Henkilöstön ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ergonomisilla matoilla panostava yritys voi pienin ponnistuksin saavuttaa suuriakin hyötyjä.


6xtuotevaihtoehto

Ergonominen matto sopii seisomatyöhön ja paljon seisomista vaativiin työpisteisiin, kuten vastaanotto- ja kassatiskeille sekä toimistoon sähköpöydän kanssa käytettäväksi. Tässä muutama poiminta laajasta mattovalikoimastamme.

Erikoispehmeä Yoga Fashion

Yoga Fashion –seisontamatto vaimentaa tehokkaasti nivelille kohdistuvaa painetta. Tyylikäs polypropyleenitekstiilipinta
on kestävä ja helposti puhdistettava. Matto sopii erinomaisesti toimisto- ja asiakaspalveluympäristöihin.

Tutustu Yoga Fashion -mattoon

Tyylikäs Easy Cork

Easy Cork on polyuretaanista ja korkista valmistettu pehmeä seisontamatto. Näyttävän ja kestävän korkkipinnan myötä matossa
yhdistyy luonnonmukaisuus ja mukavuus. Matto sopii mm. toimistoille, kouluihin, myymälöihin.

Katso Easy Cork tästä

Yoga PUR moneen tilaan

Yoga PUR on joustava ja vaimentava työpistematto, joka sopii
toimistoihin, myymälöihin ja vastaanottotiskeille. Maton kohokuviot
stimuloivat jalkapohjia. Yoga PUR –matolla on 5 vuoden takuu.

Katso matto tästä

Kestävä Step Zedlan

Step Zedlan on kovaan käyttöön tarkoitettu pehmennysmatto. Liukumaton matto soveltuu toimistotilojen lisäksi myös kevyeen teollisuuteen, sillä se kestää jopa lyhytaikaisen altistumisen öljylle. Liukumaton ja helposti puhdistettava. 5 vuoden takuu.

Katso matto tästä

Tuolinalusmatto

Valikoimamme Ankkuri I -tuolinalusmatto on hillityllä kuvioinnilla varustettu läpinäkyvä matto, joka loistava ratkaisu mihin tahansa sisustukseen. Helppohoitoinen vinyylimatto on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä, ja se pitää työtuolin liikkuvuuden hyvänä.

Katso Ankkuri I -matot

Perusmatto Ergo 

Seisomamatto Ergo sopii seisomatyöhön niin toimistolle kuin varastoon. Mustan seisontamaton materiaali on polyuretaani. Ergo-matossa on kätevä kantokahva, mistä maton saa ripustettua roikkumaan esimerkiksi siivouksen ajaksi.

Katso Ergo-mattoa paremmin

Seisomamatto sopii kaikille

Seisomamatto lisää ergonomiaa työpisteellä ja ehkäisee seisomisen aiheuttamia rasituksia. Ergonominen matto sopii seisomatyöhön ja paljon seisomista vaativiin työpisteisiin, kuten vastaanotto- ja kassatiskeille sekä toimistoon sähköpöydän kanssa käytettäväksi. Valitse tyyliisi sopiva matto laajasta valikoimastamme!

Search engine powered by ElasticSuite