Asfalttikallio

Vanhojen korjaamotilojen käydessä ahtaiksi Tuusulaan rakentui uusi kalustokorjaamo Senkkerin asfalttiasemalle. Asfalttikallion suuren korjaamohallin päätyyn suunniteltiin henkilöstölle puku- ja sosiaalitilat. Lukittavien pukukaappien värit mukailevat yrityksen omia brändivärejä.

Lukolliset pukukaapit pitävät huolen henkilökohtaisista tavaroista

Asfalttikallio Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluita valtakunnallisesti. Vanhojen korjaamotilojen käydessä ahtaiksi Tuusulaan rakentui uusi kalustokorjaamo Senkkerin asfalttiasemalle. Suuren korjaamohallin päätyyn suunniteltiin henkilöstölle puku- ja sosiaalitilat. Kun pukeutumistiloihin tarvittiin lukittavat pukukaapit, korjaamon työnjohtaja Anssi Dolk selasi Hexaplanin verkkosivuja ja tutustui saatavilla oleviin kaappiratkaisuihin. Dolk otti yhteyttä pääkaupunkiseudun projektimyyjään ja muutaman puhelun jälkeen pukukaappiprojekti käynnistyi Hexaplanin kanssa.

asfalttikallio-halli

Asfalttikallio Oy:n asfalttiasemat ovat tällä hetkellä Tuusulassa, Vantaalla, Espoossa, Riihimäellä, Turussa, Eurajoella, Nokialla, Lahdessa, Kouvolassa, Joroisissa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lisäksi on muutama liikkuva asfalttiasema. Korjaamotoimintaa on Tuusulan lisäksi Raisiossa, Rovaniemellä ja Pieksämäellä.

Yrityksen omat värit kaappien oviin

Perinteinen, korkea pukukaappi on usein paras ratkaisu työvaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden säilytykseen. Lukittavat pukukaapit räätälöitiin Asfalttikallion toiveiden mukaisesti. Kaapien värit, vihreä ja musta, mukailevat yrityksen omia brändivärejä. Mattapintaiset ovet käytössä helppohoitoisia ja ne kestävät hyvin puhdistusta. 

asfalttikallio-musta-vihreat-kaapit

Kaapit on sijoitettu pukeutumistilan pitkille seinämille ja päätyyn. Tilan keskelle sijoitettiin laadukkaat teräsrunkoiset penkit, joille voi istahtaa.

asfalttikallio-takki

Kestävät peltiset pukukaapit sopivat hyvin Asfalttikallion kovassa käytössä oleviin tiloihin. Pitkäovisissa pukukaapeissa on reilusti tilaa tavaroille ja ulkovaatteille. Kaapin vakiovarustukseen kuuluu metallinen hattuhylly, vaatetanko henkareille ja kiinteät vaatekoukut.

asfalttikallio-jalusta

Pukukaappien mukana toimitetaan jalusta, jonka korkeus on normaalisti 200 mm. Asfalttikallion tapauksessa jalustasta tehtiin tavallista korkeampi, jotta pukukaappien alla oleville lämpöpattereille jäi tilaa. Säätöjalat auttavat lattian mahdollisissa epätasaisuuksissa.

Nelinumeroinen lukko vaihdettavalla koodilla

Lukoiksi pukukaappeihin valittiin perinteisen sylinterilukon sijaan mekaaninen numerolukko. Lukko toimii 4-numeroisella koodilla, joka on käyttäjän vaihdettavissa.

asfalttikallio-numerolukko

Lukossa on automaattinen koodin sekoitus, jolloin koodi ei jää näkyviin oven avauksen yhteydessä. Tämä on toivottu ominaisuus ympäristössä, jossa muut työntekijät saattaisivat nähdä koodin. Lukkoihin lisättiin yleisavain, jolla lukot voidaan tarvittaessa aukaista.

Toimivat pukeutumistilat auttavat työarjessa

Päivän ensimmäiset hetket ja työpäivän aloitus vaikuttavat usein siihen millaiseksi koko loppupäivä muodostuu. Siksi ei olekaan pikku juttu millaiset pukukaapit ja pukeutumistilat löytyvät työpaikalta. Autamme mielellämme toimivien pukeutumistilojen rakentamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite