CH-Polymers Oy

Raisiossa, Raision tehtaiden alueella toimii kotimainen kemianalan perheyritys CH-Polymers on tehnyt yhteistyötä Hexaplanin kanssa jo useita vuosia. Aikaisemmin Hexaplan on toimittanut heille lattiaseinäkkeitä, työtuoleja ja sähköpöytiä. Nyt oli vuorossa kokoustilan uudistaminen, jonne Hexaplan toimitti modernit neuvottelutilan kalusteet. Yhtenä kalusteena oli 4 metriä pitkä, sähkösäädettävä neuvottelupöytä.

Seisomakokouksia ja pilatesta

Vuonna 2009 perustettu CH-Polymers Oy valmistaa vesipohjaisia polymeeridispersioita sideaineiksi eri teollisuuden aloille. Ympäristöystävällisyys, kierrätettävyys ja turvallisuus ovat tänä päivänä tärkeitä arvoja ja ne ovat vahvassa roolissa myös CH- Polymersin liiketoiminnassa. Yrityksen toiminta jakautuu karkeasti kolmeen toimialueeseen, jotka ovat kuitukankaat, maalit ja paperi & kartonkipakkaukset. Yrityksen sideaineita käytetään useissa eri tuotteissa ja voi hyvinkin olla, että kaupasta ostamissasi pusseissa, pakkauksissa tai maaleissa on käytetty heidän sideainettaan.

ch-polymers-kokous

Neuvotelutilan uudistus

Yritys työllistää yhteensä noin 50 henkilöä Raision toimipisteessä ja Kaipiaisten tuotantolaitoksella. Astuessa sisään CH-Polymersin tiloihin voi havaita yhteishengen olevan erityinen. Nauru kuuluu käytäviltä ja hyvä fiilis tarttuu helposti myös tulijaan. Yhteistyö Hexaplanin kanssa on alkanut kauan sitten.

- Olemme käyttäneet Hexaplania jo useita vuosia kalustehankinnoissamme. Aikaisemmin olemme tilanneet mm. tuoleja ja sähköpöytiä toimistoon sekä seinäkkeitä ja vaunuja laboratorioon. Nyt oli vuorossa neuvottelutilan uudistaminen ja jälleen kysyimme ideoita Hexaplanilta, kertoo myynti- ja tuotekehityspäällikkö Sanna Salonen CH-Polymersiltä. 

Sanna kävi maali- että kuitukangasyksikön johtaja Tuijan Anderssonin kanssa Hexaplanin varastomyymälässä Turussa ja tutustuivat nähtävillä oleviin tuotteisiin. Naiset ihastuivat heti Hello-tuoleihin. Vaikka fuksianpunainen olikin pirteä, väriksi tuoleihin valittiin yrityksen visuaalista linjaa mukaillen sininen ja harmaa.


ch-polymers-sahkopoyta_1

Idea sähkösäädettävään neuvottelupöytään tuli toimiston muista sähköpöydistä. - Työhyvinvontiin on meillä kiinnitetty erityistä huomiota ja henkilökunnalla onkin toimistohuoneissaan ergonomiset sähköpöydät. Samaa halusimme tuoda myös neuvottelutilaamme. Kokouksissa on välillä hyvä seisoa istumisen sijaan, Sanna Salonen kertoo ja jatkaa - Kyseinen pitkä Kanootti-pöytä oli nähtävillä Hexaplanin tiloissa ja sen rinnalla ne pinkit Hello-tuolit. Kalusteet olivat raikkaita.


Moderni ja mukautuva neukkari

Uudistuksen myötä CH-Polymersin neuvottelutilasta tuli avarampi ja valoisampi. Korkeussäädettävä pöytä tuo vaihtelua kokouksiin ja istumapaikkoja on nyt riittävästi. Seinän vieressä oleva Play&Work-penkki toimii tuolina ja säilytyskalusteena.

- Toimitus sujui hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä. Erityisen tyytyväinen olemme neuvottelutilaan kokonaisuutena, sillä muutos vanhaan on todella suuri, ostopäällikkö Pascal Halluli kiittelee. Myös asennuspalvelu saa kiitosta Hallulilta. - Tilasimme kalusteet asennettuna, mikä oli hyvä asia. Asentaja oli oikein mukava ja hoiti työnsä hyvin.


ch-polymers-hahhuli

Nythän huone on aivan erinäköinen neuvottelutilana. Tämä on kuitenkin yrityksemme edustustila ja asiakkaat tulevat tänne. Aikaisemmat ruskeat pöydät ja kolmea eri tyyliä edustavat vanhat tuolit eivät olleet nykypäivää, eivätkä millään tavalla edustavat.

Pascal Halluli
CH-Polymersin ostopäällikkö

CH-Polymersillä on kiinnitetty huomiota työpisteiden ergonomiaan. - Jos työntekijä kokee tarvitsevansa sähköpöydän tai on ilmennyt esim. istuessa selkäongelmia, olemme sellaisissa tilanteissa hankkineet sähköpöytiä, Pascal Halluli kertoo.

Sanna Salonen jatkaa - Etenkin kun laboratoriossa seistään paljon, olemme halunneet varmistua työhyvinvoinnista. Meillä on käynyt täällä työterveydestä fysioterapeutti tekemässä ergonomiakartoituksen. Hän on säätänyt tuolit ja opastanut pöytien sekä työasentojen kanssa.”

ch-polymers-work-penkki
ch-polymers-sahkopoydan-saadin
ch-polymers-logot

Sermit rajaamaan pilatestilaa

Työhyvinvointia lisännee myös se, että CH-Polymersillä on harrastettu pilatesta jo kymmenisen vuotta. Harrastustila on vaihtunut useaan otteeseen, mutta yhä edelleen pilates kiinnostaa henkilökuntaa.

- Meille tulee pilatesohjaaja tänne työpaikalle. Aikaisemmin on ollut aina vapaita huoneita, mutta nyt kasvun myötä tilat ovat jatkuvassa käytössä ja vapaita huoneita ei enää ollut. Meidän täytyi muokata aulatilasta paikka pilateksen harrastamiselle. Hankituilla sermeillä tuotiin tilaan yksityisyyttä. Seinäkkeet asetellaan siten, ettei sisääntulija näkisi heti pilateksen harrastajia, kertoo Pascal Halluli.

Kaipaako kokoustilasi uudistusta?

Laadukkaat kokous- ja juhlatilakalusteet tekevät tiloista viihtyisät.
Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.