K-Citymarket Kupittaa

K-Citymarket Kupittaa on tällä hetkellä myynniltään Suomen Citymarket-ketjun suurin. Kaupan 24h-aukioloajan sekä uusien palveluiden myötä kaupan henkilökunta on kasvanut jatkuvasti, siksipä K-Citymarket Kupittaalle tarvittiin lisää sosiaalitiloja ja lukittavia pukukaapeja.

Suomen suurin K-Citymarket
tilasi Z-kaapit

Turussa sijaitseva K-Citymarket Kupittaa on tarinan tekohetke hetkellä myynniltään Suomen Citymarket-ketjun suurin. Kauppa on uudistanut ja kehittänyt toimintaansa merkittävästi useita kertoja. Tuotevalikoima on nyt todella laaja ja kaupassa on sisällä mm. kahvila, kiinalainen ravintola ja sushi-piste. Suurin muutos on kuitenkin se, että kauppa on auki ympäri vuorokauden.

asiakastarinat-kaapitCM_1

Kuvassa kaappeja esittelee K-Citymarket Kupittaan Jukka Aaltonen. 

Kotimaisuus

24h-aukioloajan ja uusien palveluiden myötä kaupan henkilökunta on kasvanut jatkuvasti. Tänä päivänä K-Citymarket Kupittaalla jo lähes 300 työntekijää. Kupittaan Citymarketin ylläpitotoiminnoista vastaava Colliersin Joni Levonen otti yhteyttä Hexaplaniin, kun työntekijöille suunniteltiin lisää pukutilaa.

- Kesko ja K-kauppiaat arvostavat ostoissaan kotimaisuutta ja paikallisuutta, niinpä meille oli luonnollista tehdä yhteistyötä turkulaisen Hexaplanin kanssa ja ostaa kotimaisia pukukaappeja, kertoo Levonen.


cm-kupittaa-numeroidutkaapit

Kaappien ovet on mahdollista numeroida.

cm-kupittaa-penkit

Pukukaappien eteen sopii hyvin penkki.

cm-kupittaa-lukko

Kaapien kanssa on mahdollista tilata yleisavain.

Tilauudistuksen myötä henkilöstölle saatiin hyvä määrä lukittavia kaappeja lisää. Niiden upea sinivalkoinen väritys henkii suomalaisuutta Keskon arvomaailmaa mukaillen. K-ruokakaupat tunnetaan etenkin kotimaisista tuotteista ja panostuksesta lähiruokaan.

Tilaa säästävät Z-kaapit

Z-kaappeihin päädyttiin niiden tilaa säästävän rakenteen vuoksi. Jokaisella käyttäjällä on korkea tila esim. takille ja leveämpi tila muille tavaroille. K-Citymarket Kupittaan elintarvikeosaston myymäläpäällikkö Jukka Aaltonen oli tutustunut Z-kaappeihin jo aiemmin kuntosalilla ja hän halusi samanlaiset myös kaupalle.

asiakastarinat-AaltonenCM

Z-kaappi on näppärä ja toimiva kaappiratkaisu. Nyt saatiin kahdelle henkilölle lukollinen pukukaappi samaan tilaan, kuin olisi yksi normaalikokoinen kaappi.

Jukka Aaltonen

K-Citymarket Kupittaa

Asennuspalvelu viimeisteli toimituksen

Joni Levonen kiittelee pukukaappien toimitusta ja Hexaplanin asennuspalvelua. Kokonaisuuden ollessa kunnossa asiakkaalle jää tyytyväinen olo.

- Toimitus tuli ajallaan, kaapit ovat laadukkaat ja asentajat tekivät työnsä hyvin. Kaikkiin asianomaisiin oltiin yhteydessä ja informaatio kulki, kuten pitikin. Mitään turhia soittoja ei ollut. Kun on hyvä toimittaja ja kunnon tuotteet, niin tällaisen jälkeen on tulevaisuudessakin helppo olla yhteydessä Hexaplaniin, kiittelee Joni Levonen.

Kaipaako kokoustilasi uudistusta?

Laadukkaat kokous- ja juhlatilakalusteet tekevät tiloista viihtyisät.
Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite