Elämyspuu

Elämyspuun toimistolla haluttiin muokata henkilökohtaiset työpisteet joustaviksi ja työhyvinvointia tukeviksi. Väriä ja ergonomiaa tuotiin lisää myös yhteisiin tiloihin. Hexaplanin kanssa projekti onnistui helposti ja ennen kaikkea yrityksen omia visioita kunnioittaen.

Elämyspuun uusi ilme -
väriä ja ergonomiaa

Turussa sijaitseva Elämyspuu on henkiseen hyvinvointiin keskittyvä yritys, joka kutsuu itseään mielen kuntosaliksi. Yksi yrityksen omistajista, hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen kertoo, että uudehkossa yrityksessä on rento, kodinomainen työilmapiiri, mutta hiljattain on havahduttu myös työergonomian tärkeyteen.

- Meillä on työpaikallamme upeat tilat ja mieletön energia, mutta emme ole ehtineet paneutua työergonomiaan riittävästi. Aloitimme yhteistyön Hexaplanin kanssa siltä pohjalta, että saisimme kaikille työntekijöillemme ergonomiset työpisteet. Hexaplan oli heti meille selkein vaihtoehto yhteistyökumppaniksi, koska kaikki tiesimme yrityksen entuudestaan. Itselleni Hexaplan on tuttu jo vuosien takaa, sillä muistan useasti selailleeni Hexaplanin esitettä työpäiväni kuluksi, virnistää Teittinen.

elamyspuu-vetajat

Ergonomiaa ja sisustuksellisuutta

Teittinen käynnisti yhteistyön Hexaplanin kanssa ottamalla yhteyttä projektimyyntiin ja sopimalla tapaamisen projektimyyjän kanssa. Yhdessä he lähtivät kartoittamaan Elämyspuun tarpeita.

Projektissa tärkeintä oli löytää monipuoliset ja tehokkaat ratkaisut työergonomian tehostamiseen ja istumisen aiheuttamien rasitustilojen välttämiseen, mutta Teittinen korostaa myös sisustuksellisten tekijöiden vaikutusta toimivan työympäristön luomisessa.

Materiaali- ja värivalinnoin kyettiin luomaan juuri Elämyspuun hakemaa tunnelmaa ja harmoniaa työtilaan. Esimerkiksi keskivartaloa aktivoivat Fungi-tuolit tilattiin vaalean terrakottan värisenä, ja Dot-palloistuimiin saatiin niin ikään vakioväreistä poikkeavaa keltaista.


elamyspuu-fungi
elamyspuu-johtokolo
elamyspuu-korkkimatto

- Nyt voimme istua tai seistä työpisteillämme ja se on todella miellyttävää. Mutta meille oli tärkeää myös se, että kalusteratkaisut istuvat sisustukseen. Halusimme kalusteisiimme luonnonläheisiä värejä ja materiaaleja. Oli erittäin hienoa, että löysimme juuri toivotut, meille sopivat värit perusvärivalikoiman ulkopuolelta. Saimme toimivan kokonaisuuden juuri meidän tilaamme, kertoo Teittinen.

elamyspuu-pallotuoli
elamyspuu-stand-on-matto
elamyspuu-pallotuoli2
elamyspuu-eevi

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty mutta Hexaplanin kanssa hyvin suunniteltu on jo lähes valmis. Kaikki oli tosi vaivatonta, sillä meille tultiin toimistolle asti suunnittelemaan kokonaisuutta. Näin nähtiin heti mikä tässä tilassa toimii ja mikä ei. Kalusteet myös tuotiin ajallaan ja valmiiksi kasattuna eli meiltä ei juurikaan vaadittu lisähommia.

Eevi Teittinen
Elämyspuu

Katso video Elämyspuun muutoksesta

Uusia tuulia toimistolle? Väriä ja fiilistä?

Työtilojen päivittäminen uuteen uskoon sujuu helposti, kun Hexaplan on läsnä kalustusprojektin alusta loppuun. Käytettävissäsi ammattitaitoinen myyjämme ja laaja valikoima tuotteita. Mikäli kaipaat jotain muuta kuin vakiokalusteita, kannattaa miettiä räätälöintimahdollisuuttamme.

Search engine powered by ElasticSuite