Finnkino, Raisio

Finnkino avasi uuden Luxe-elokuvateatterin Raisioon kauppakeskus Myllyn yhteyteen. Uuden elokuvateatterin toimisto-, sosiaali- ja varastotiloihin tarvittiin kalusteita. Finnkinon teatteripäällikkö Kari Korhonen oli hankinnoista yhteydessä Hexaplaniin.

Ergonomiaa ja toimivuutta - elokuvateatterin asiakkailta piilossa

Me kaikki tiedämme miltä tuntuu, kun istuudumme elokuvateatterin mukavalle penkille. Valot himmenevät ja valkokangas herää eloon. Kyse ei ole vain elokuvasta, kyse on kokemuksesta. Jotta Finnkino pystyy tarjoamaan meille elokuvakokemuksen, taustalla tapahtuu paljon.

finnkino-raisio

Premium Luxe Raisio

Finnkino avasi keväällä 2022 uuden Luxe-elokuvateatterin Raisioon kauppakeskus Myllyn yhteyteen. Luxe ja iSense edustavat Finnkinon premium-saleja, jotka tarjoavat katsojalle astetta paremman elokuvakokemuksen. Esimerkiksi LUXE-saleissa tavanomaiset leffaistuimet on korvattu ylellisen muhkeilla ja säädettävillä lepotuoleilla.

Finnkino_mainos

Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 113 salia. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä.

Uuden elokuvateatterin toimisto-, sosiaali- ja varastotiloihin tarvittiin kalusteita. Hexaplan oli tuttu kalustetoimittaja Finnkinon teatteripäällikkö Kari Korhoselle aiemmista mm. Turun Kinopalatsi-elokuvateatteriin tehdyistä kalustehankinnoista. Korhonen kilpailutti kalustehankinnat ollen yhteydessä Hexaplaniin sekä muutamaan muuhun kalustetoimittajaan. Hexaplan valikoitui jälleen yhteistyökumppaniksi, koska yritys sijaitsi Turussa ja oli hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen.

finnkino-korhonen

- Olin hankinnoista yhteydessä toimittajiin. Hexaplanin tarjous oli hyvä ja yrityksen paikallisuus sekä projektimyyjä Heli Nygårdin ammattitaito saivat minut valitsemaan heidät, kertoo Korhonen.

finnkino-aulatuolit

Yhdestä paikasta kaikki

Raision Luxe-elokuvateatteriin tarvittiin erilaisia kalusteita, kuten sähköpöytiä ja työtuoleja toimistoihin, lounaskalusteita taukotiloihin, pukukaappeja työntekijöiden sosiaalitiloihin sekä erilaisia hyllyjä ja kuljetusvaunuja varastotiloihin.

finnkino-toimistotuoli
finnkino-vaatekaappi
finnkino-lounassetti

-  Meillä oli kalustesuunnitelma ja teimme suuren osan hankinnoista ennen teatterin avausta, mutta suuren suosion ja kasvaneen henkilökunnan myötä tarvitsimme pian avauksen jälkeen täydennystä varastoihin ja henkilökunnan tiloihin. Heli Nygård vieraili useasti tiloissamme ja suunnittelimme yhdessä kalustusta. Muutoksia teimme välillä lennosta ja pariin otteeseen kalusteiden hankintaa suunniteltiin Turun Kinopalatsiakin ajatellen. Oli todella hyvä, että saimme kalusteet kaikkiin tiloihin yhdestä paikasta. Arvostan Helin ammattitaitoa ja palvelualttiutta. Hän säästi aikaani ja kertoi selkeästi erilaisista mahdollisuuksista, kiittelee Korhonen.

finnkino-zkaapit

Pukutiloihin sijoitettiin kotimaisia Z-pukukaappeja. Tilaa säästävissä kaapeissa on jokaiselle käyttäjälle korkea tila esim. takille ja leveämpi tila laukulle tai muille tavaroille. Z-kaappi on täydellinen pienissä tiloissa, kun pukutilaan halutaan sijoittaa kaapit mahdollisimman monelle käyttäjälle.

Pienen varaston tilaihme

Oikeilla hyllyvalinnoilla Raision Luxe-elokuvateatterin varastotiloihin on mahdutettu paljon hyllymetrejä.

finnkino-popparihyllyt
finnkino-4taso-hyllyvaunu
finnkino-hyllyvaunu
finnkino-3taso-hyllyvaunu

Pientavarahyllyt on suunniteltu niin, että hukkatilaa tulisi mahdollisimman vähän. Kun erilaisille säilytyslaatikoille ja myytäville tuotteille on omat paikkansa, lattiapintakin pysyy siistinä eikä käytävillä loju mitään. Hygieeniset RST-vaunut auttavat keräilyssä ja hyllyttämisessä. Monikäyttöiset hyllyvaunut kestävät hyvin toistuvaa puhdistusta.

finnkino-bermudat

Kotimaiset, tyylikkäät Bermuda-jäteastiat sulautuvat tummina hyvin elokuvateatterin värimaailmaan. Erityisesti sisätiloihin suunniteltu Bermuda on turvallinen julkisissa tiloissa, sillä se on varustettu tulentukahdutus-mekanismilla. Roska-astia opastaa myös jätteiden lajitteluun. Lajittelua ohjataan täyttöaukon erilaisilla muodoilla ja värikkäiden opastarrojen teksteillä.

Asiantunteva palvelu lähellä

Haastava maailmanpoliittinen tilanne aiheutti valitettavasti viivästyksiä toimitusaikoihin, mutta projektimyyjä informoi ja piti Kari Korhosen ajan tasalla. Kaiken kaikkiaan projekti meni hyvin ja avajaisten jälkeen on hankintoja tehty lisää tarpeen mukaan. Kiireisen arjen keskellä helposti tavoitettavissa oleva myyjä nousee arvoonsa.

- Heli Nygård on alansa ammattilainen, ja jotenkin hän oli heti alusta asti meidän kanssamme samalla aaltopituudella. Hän näki, mitä tarvitsemme tänne ja osasi ehdottaa tuotteita. On hyvä, että myyjän tavoittaa helposti ja Hexaplanin sijainti tässä lähellä on pelkkää plussaa, kiittelee Korhonen.

Uusi tila vai kaipaako vanha uudistusta?

Autamme mielellämme. Voimme hyödyntää valmiita kalustesuunnitelmia tai tehdä asiakkaan kanssa käydyn keskustelun perusteella suunnitelmakuvan, joka pitää sisällään kalusteiden sijoittelun pääpiirteittäin. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite