Kaimalan Karhulampi

Tilausravintolan kalusteet räätälöitiin täysin toiveiden mukaan. Uusien kalusteiden myötä hirsirakenteisen juhlatilan sali on nyt raikas ja nykyaikainen, mikä on tärkeä tekijä vieraiden viihtymiselle Kaimalan Karhulammella.

Uusilla kalusteilla raikas ja nykyaikainen tilausravintolasali

Karhun käpälän muotoisen lammen rannalla Paimiossa sijaitsee kokous- ja juhlatila Kaimalan Karhulampi. Tilausravintolan sali koki suuren muutoksen, kun tilat modernisoitiin ja ravintolasalin kalusteet vaihdettiin uusiin. Hexaplan toimitti saliin pöytien lisäksi yli 120 tuolia.

Kaimalan Karhulammen tilat mukautuvat erityylisiin ja -kokoisiin juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin. Ikkunoista aukeaa kaunis maisema luontoon ja rauhalliselle piha-alueelle. Paviljongin lisäksi pihalta löytyy myös karhun jälkeä muistuttava lampi ja savusauna.

karhulampi-pitopalvelu

Juhlatilan modernisointi

Omistajanvaihdoksen myötä heräsi ajatus Kaimalan Karhulammen kokous- ja juhlatilojen uudistuksesta. Ravintolasali kokikin suuren muodonmuutoksen, kun tilaa suurennettiin, ikkunapinta-alaa lisättiin ja kalusteet vaihdettiin uusiin.

Toimitusjohtaja Marica Laaksonen vieraili perheensä kanssa Hexaplanin varastomyymälässä Turussa, kun he etsivät remontoituun ravintolasaliin sopivia kalusteita. Hänen mielestään oli tärkeää nähdä ja kokeilla kalusteet luonnossa, jotta he pystyivät olemaan varmoja niiden mukavuudesta ja sopivuudesta juuri Kaimalan Karhulammen tyyliin.

- Pöytien tuli olla kauniita pinnoiltaan, jotta ne voivat olla tarvittaessa ilman pöytäliinoja, ja tuolien tärkein ominaisuus oli tietenkin niiden istumamukavuus, kertoo Laaksonen.


karhulampi-kahvikuppi
karhulampi-poyta-pyokki
karhulampi-poyta-koivu

Tuolit vakiovalikoiman ulkopuolella

Pöydiksi ravintolan saliin valittiin upean valkotammen väriset lounastilapöydät mustilla rungoilla. Perinteisiin tolppajalkoihin verrattuna pöytien T-jalka tuo lisää jalkatilaa ja on visuaalisesti sirompi. Sopivia tuoleja ei kuitenkaan löytynyt suoraan Hexaplanin vakiovalikoimasta, vaan ne tilattiin asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Varastomyymälässä ammattitaitoinen myyjä auttoi Laaksosta löytämään heidän budjettiin ja Kaimalan Karhulammen miljööseen sopivan tuolimallin. Kun tuolia ei löytynyt suoraan Hexaplanin vakiovalikoiman tuotteista, saatiin ratkaisu asiaan tilaamalla tuolit toiveisiin räätälöityinä tehtaalta.

- Näimme myymälässä yhden tuolin, joka sopi melkein ravintolasaliimme, mutta ei ollut aivan sitä mitä haimme. Tuoli oli hyvä istua, mutta väriltään ja selkänojaltaan vääränlainen. Hexaplanin myyntineuvottelija esitteli meille vaihtoehtoja ja kertoi tilausvalikoiman mahdollisuuksista. Lopulta päätimme tilata kokomustat tuolit, joissa oli selkänojissa kauniit reiät, kertoo Laaksonen

karhulampi-tuolit
karhulampi-erikoistuoli
karhulampi-tuolit-poyta

Uusien kalusteiden myötä hirsirakenteisen juhlatilan sali on nyt raikas ja nykyaikainen, mikä on tärkeä tekijä vieraiden viihtymiselle Kaimalan Karhulammella.

- Lopputulos on erinomainen kokonaisuudessaan. Tila mukautuu näillä kalusteilla hyvin eri teemoihin ja sali näyttää kauniille. Erityisen tyytyväinen olen tuoleihin. Ne ovat juuri meidän näköiset, eikä vastaavia ole ihan jokaisella, kertoo Marica Laaksonen.

karhulampi-laaksonen

Kalusteiden tuli olla laadukkaita ja ulkonäöltään mukautuvia erityylisiin juhliin, häistä hautajaisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä Hexan palveluun ja erityisen kiitoksen saavat tuolit, jotka ovat juuri meidän näköiset.

Marica Laaksonen
Kaimalan Karhulammen toimitusjohtaja

Kaipaako kokoustilasi uudistusta?

Laadukkaat kokous- ja juhlatilakalusteet tekevät tiloista viihtyisät.
Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite