Kankaisten Golf

Kankaisten Golfpuiston klubitalolle tehtiin mittava remontti. Toimitusjohtaja Timo Tuominen kehuu yhteistyötä projektissa, jossa oli kovat aikataulupaineet. Kankaisten Golfpuiston kentän ja klubitalon avajaisia juhlittiin lopulta aivan suunnitellusti.

Klubitalon kalustus valmiiksi tiukalla aikataululla

Kankaisten Golfpuisto Oy on Maskun Kankaisten kartanon entisillä mailla sijaitseva 27-reikäinen golfkenttä. Kenttä on Kankaisten Golf ry:n kotikenttä ja Varsinais-Suomen suurin golfkeskus. Kankaisten golfkenttä laajennettiin 27-reikäiseksi vuonna 2017, ja syksyn 2018 yhtiökokouksessa tehtiin päätös klubitalon laajentamisesta ja saneerauksesta.

– Kentän laajennuksen jälkeen pelaajamäärämme kasvoi entisestään, joten tarve suuremmille tiloille oli akuutti. Halusimme päivittää klubitalon kenttää vastaavalle tasolle, toimitusjohtaja Timo Tuominen sanoo. Remontissa klubitalolle tehtiin muun muassa uudet pukuhuoneet ja saunatilat, saneerattiin sosiaalitilat, toimistot ja vastaanotto sekä toteutettiin uusi neuvottelutila.

kankaisten-golf-respa

Apua odottamattomiin käänteisiin

Remontin edetessä Hexaplan valikoitui klubitalon kalustetoimittajaksi hyvän palvelun ja hinta-laatusuhteensa ansiosta. Tuomisella oli uudistuksessa apunaan sisustussuunnittelija, jonka suunnitelmien pohjalta tehtiin kalustevalinnat.

– Hexaplanin projektimyynti oli apunamme ja he hoitivat kaiken kalusteisiin liittyvän mallikkaasti silloinkin, kun eteen tuli odottamattomia asioita, kehuu Tuominen. Uudistuksen aikataulu oli erittäin tiukka: kalenteriin oli merkattu jo hyvissä ajoin klubitalon ja kentän avajaiset, jolloin kaiken piti olla valmista.

– Pääsimme remontoituihin tiloihin asentamaan kalusteita vasta maanantaina, kun avajaiset olivat perjantaina. Mutta kalustetoimitukset tulivat aikataulun mukaan ja kaikki oli valmista, kuten oli suunniteltu.

kankaisten-golf-kaapit
kankaisten-golf-kokous
kankaisten-golf-kokouspoyta
kankaisten-golf-kirjoitustaulu

Kalustesuunnitelma kannattaa tehdä

Klubitalon suuri remontti onnistui mainiosti, mutta Tuominen haluaa jakaa arvokkaan vinkin saneerauksia ajatellen.

– Kannattaa ottaa sisustussuunnittelija ja kalustetoimittaja jo alkumetreillä mukaan projektiin. Meillä kävi niin, että esimerkiksi pistorasioita jäi kaappien taakse, kun toteutimme ensin remontin ja sitten vasta mietimme kalusteiden sijoittelua. Kun sisustuksen ja kalusteiden ammattilaiset ovat mukana suunnittelussakin, ei tule tehtyä mitään turhaan, hän sanoo.

kankaisten-golf-kaikatuoli
kankaisten-golf-sahk_p_yt_
kankaisten-golf-tuoli
kankaisten-golf-pukutilat

Lopputulokseen Tuominen on erittäin tyytyväinen. Uusi sisustus toi klubitaloon paljon valoa, ja kalusteet ovat ulkonäöltään juuri sellaisia kuin Tuominen toivoikin.

– Sain Hexaplanilta erinomaista palvelua, vaikka olin välillä vaativakin asiakas – pyysin paljon mutta sain senkin. Tämän kokemuksen perusteella Hexaplan on minulle jatkossa ensimmäinen vaihtoehto, kun tarvitsen kalusteita, ja suosittelen samaa muillekin, Tuominen sanoo.

Katso video Kankaisten Golfpuiston klubitalosta

Kaipaako liiketilasi uudistusta?

Laadukkaat kokous- ja julkitilakalusteet tekevät tiloista viihtyisät.
Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.