0800 165 000

Klubitalon kalustus valmiiksi tiukalla aikataululla

Kankaisten Golfpuiston klubitalolle tehtiin talvella mittava remontti. Toimitusjohtaja Timo Tuominen kehuu yhteistyötä projektissa, jossa oli kovat aikataulupaineet. Kankaisten Golfpuiston kentän ja klubitalon avajaisia juhlittiin suunnitellusti huhtikuussa.

Klubitalon suuri remontti onnistui mainiosti, mutta toimitusjohtaja Timo Tuominen haluaa jakaa arvokkaan vinkin saneerauksia ajatellen.

– Kannattaa ottaa sisustussuunnittelija ja kalustetoimittaja jo alkumetreillä mukaan projektiin. Meillä kävi niin, että esimerkiksi pistorasioita jäi kaappien taakse, kun toteutimme ensin remontin ja sitten vasta mietimme kalusteiden sijoittelua. Kun sisustuksen ja kalusteiden ammattilaiset ovat mukana suunnittelussakin, ei tule tehtyä mitään turhaan, hän sanoo.

Klubitalo tähän päivään

Kankaisten golfkenttä laajennettiin 27-reikäiseksi vuonna 2017, ja syksyn 2018 yhtiökokouksessa tehtiin päätös klubitalon laajentamisesta ja saneerauksesta.

– Kentän laajennuksen jälkeen pelaajamäärämme kasvoi entisestään, joten tarve suuremmille tiloille oli akuutti. Halusimme päivittää klubitalon kenttää vastaavalle tasolle, Tuominen sanoo. Remontissa klubitalolle tehtiin muun muassa uudet pukuhuoneet ja saunatilat, saneerattiin sosiaalitilat, toimistot ja vastaanotto sekä toteutettiin uusi neuvottelutila.

Apua odottamattomiin käänteisiin

Remontin edetessä Hexaplan valikoitui klubitalon kalustetoimittajaksi hyvän palvelun ja hinta-laatusuhteensa ansiosta. Tuomisella oli uudistuksessa apunaan sisustussuunnittelija, jonka suunnitelmien pohjalta tehtiin kalustevalinnat.

– Hexaplanin projektimyynnistä apunamme oli Riikka Haapsaari, joka hoiti kaiken kalusteisiin liittyvän mallikkaasti silloinkin, kun eteen tuli odottamattomia asioita, kehuu Tuominen.

Uudistuksen aikataulu oli erittäin tiukka: kalenteriin oli merkattu jo hyvissä ajoin klubitalon ja kentän avajaiset, jolloin kaiken piti olla valmista. – Pääsimme remontoituihin tiloihin asentamaan kalusteita vasta maanantaina, kun avajaiset olivat perjantaina. Mutta kalustetoimitukset tulivat aikataulun mukaan ja kaikki oli valmista, kuten oli suunniteltu.

Erinomainen palvelu vakuutti

Lopputulokseen Tuominen on erittäin tyytyväinen. Uusi sisustus toi klubitaloon paljon valoa, ja kalusteet ovat ulkonäöltään juuri sellaisia kuin Tuominen toivoikin.

– Sain Hexaplanilta erinomaista palvelua, vaikka olin välillä vaativakin asiakas – pyysin paljon mutta sain senkin. Tämän kokemuksen perusteella Hexaplan on minulle jatkossa ensimmäinen vaihtoehto, kun tarvitsen kalusteita, ja suosittelen samaa muillekin, Tuominen sanoo.

Kankaisten Golfpuisto Oy on Maskun Kankaisten kartanon entisillä mailla sijaitseva 27-reikäinen golfkenttä. Kenttä on Kankaisten Golf ry:n kotikenttä ja Varsinais-Suomen suurin golfkeskus. Golfseuralla on 1 500 jäsentä.Katso videoPalaa takaisin asiakastarinoihin