KaVo Kerr Group Finland

Suomessa aiemmin Palodex Group Oy nimellä tunnettu KaVo Kerr Group Finland on hammaskuvantamistuotteiden ja niiden tuotekehityksen huippuosaamiskeskus. Yrityksen toimitiloja on laajennettu useasti ja toimintoja kehitetään jatkuvasti. Viimeisimmäksi he uudistivat neuvottelutilojaan, jonne Hexaplan toimitti kalusteet.

Ergonomia ja viihtyvyys
kokoustiloissa

KaVo Kerrin yritysjohto, tuotekehitys ja tuotanto työskentelevät rinnakkain saman katon alla Tuusulassa. Toimitiloja on laajennettu useasti ja toimintoja kehitetään jatkuvasti. Tarve uusille kokoustilakalusteille tuli KaVo Kerrillä neuvottelutilojen uudistamisen myötä. Yritys halusi neuvotteluhuoneista moderneja ja eri kokoustarpeisiin mukautuvia.

skandinaavinen-design

Skandinaavisen kauniit kalusteet

KaVo Kerr Finland on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä ja hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. 

- Koska valmistamme hi-tech laitteita ja haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme, koimme tärkeäksi uudistaa myös neuvottelutilojamme nykyaikaisemmiksi. Asetimme hankittaville kalusteille tietyt kriteerit, joilla lähdimme kartoittamaan vaihtoehtoja, kertoo henkilöstöjohtaja Aija Kuortti.

Henkilöstö on KaVo Kerrille todella tärkeä asia ja he seuraavatkin työhyvinvointia ja työssä viihtyvyyttä säännöllisesti. Neuvottelutilojen uudistuksessa henkilöstö sai osallistua mm. huoneiden nimeämiseen ja sisustukseen. Lisäksi taulut neuvotteluhuoneissa on tehty yrityksen oman henkilöstön ottamista valokuvista. 


pieni-kokoushoune_1
pieni-kokoushuone
mickey-tuolit

- Uusien kalusteiden tuli olla skandinaavisen kauniita ulkonäöllisesti, ergonomisia ja moderneja. Hexaplanin valikoimasta löysimme juuri sellaisia, esimerkiksi kuvan Edda-tuolit. Työntekijöiden hyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita, joten halusimme hyvän kumppanin senkin tiimoilta, sanoo Aija Kuortti.

kavokerr-miiaeerola

Tiesin Hexaplanin ja olin tutustunut heidän tuotteisiin jo aikaisemmin, joten tuntui luontevalle ottaa Hexaplan mukaan kilpailutukseen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja tuotteiden hinta-laatusuhteeseen.

Miia Eerola
KaVo Kerr Group Finland

Projektimyyjä apuna

Hexaplanin projektimyyjä Aku Antman liikkuu suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudun alueella. Aku teki yhteistyötä KaVo Kerrin kanssa, jotta he saivat juuri toivomansa kalusteet, kuten mm. sähkösäädettävän pöydän pieneen neuvotteluhuoneeseen.

- Akun kanssa meillä sujui kaikki hyvin. Hän vastasi nopeasti yhteydenottoihimme ja hän auttoi meitä kalusteiden kanssa. Arvostamme etenkin sitä, että hän on tässä lähellä, ja että hän toimitti meille muutamia tuolimalleja koeistuttavaksi tänne paikan päälle. Ei tarvinnut niin sanotusti ostaa sikaa säkissä tai tinkiä mukavuudesta. Saimme kokeilla eri tuoleja ja löysimme niistä mieleiset, kertoo johdon assistentti Mia Eerola.

Mickey-aktiivituolit
Aalto-tilaan

- Erityisen tyytyväisiä olemme kalusteiden laatuun ja ulkonäköön. Etenkin Mickey-tuolit yllättivät meidät. Ne ovat mukavat ja juuri meille sopivat, kertoo Mia Eerola.

KaVo Kerrille tuolit toimitettiin sähköpöydän rinnalle pieneen Aalto-neuvotteluhuoneeseen. Hauska, poijumainen ulkomuoto sopii erityisen hyvin kokoustilan nimeen ja henkeen.

sahkopoyta-kokoustilassa

Mietitkö kokoustilasi uudistusta?

Laadukkaat kokous- ja nauvottelutilakalusteet tekevät huoneista viihtyisät. Hyvällä suunnittelulla tilat mukautuvat eri käyttötarkoituksiin ja niiden kalusteet kestävät aikaa. Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite