Kierrätyskeskus Kisälli

Kisälliin on hankittu kalusteita Hexaplanilta lukuisia vuosia. Nyt kierrätyskeskuksen myymälän vanha vastaanottotiski sai väistyä ja tilalle hankittiin sähkösäätöinen myymälätiski. 

Myymälän sähkösäätöinen vastaanottotiski

Liedossa toimiva Kisälli tarjoaa työllistämispalveluita ja toimii samalla Liedon ja Auranmaan kuntien alueen kierrätyskeskuksena. Kisällin työpajoilla voi ohjatusti oppia uusia taitoja ja syventää jo aiemmin opittua.

Ensimmäiset kalusteet Kisälliin hankittiin Hexaplanilta noin kymmenen vuotta sitten ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Tällä kertaa kierrätyskeskuksen myymälän vanha vastaanottotiski sai väistyä uuden, ergonomisemman pöydän tieltä.

kisalli-kassa-maksutiski

Mittatilauksella juuri sopiva

Kisällin kierrätyskeskuksen myymälässä harjoitellaan asiakaspalvelua ja myyntityötä. Jokaiselle työntekijälle laaditaan yksilöllinen työllistymistä tukeva suunnitelma. Työpajana toimimisen lisäksi myymälän tavoitteena on saada käyttökelpoinen kodin tavara kiertoon. Edullisesti hinnoitellut tavarat löytävätkin nopeasti uuden kodin myymälässä vierailevilta asiakkailta.

Myymälän asiakaspalvelupiste kaipasi uudistusta ja vanha pöytä siirtyi toisaalle käyttöön. Kilpailutuksen jälkeen myymälään tilattiin uusi, sähkösäädettävä vastaanottotiski Hexaplanilta. Projektimyyjä vieraili myymälässä ja yhteistyössä sähköpöytätoimittajan kanssa päädyttiin valmistamaan Kisällin vastaanottotiski räätälöidysti mittojen mukaan.

kis_lli-kirpputori-kulma

Myymälän sisääntuloaula tilana asetti omat haasteensa ja vastaanottotiskille oli tietyt toiminnalliset sekä visuaaliset toiveet, joten sitä ei vakiovalikoimasta suoraan löytynyt. Sähkösäätöisyys tuli puhtaasti työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisestä.

– Työntekijöiden ergonomiasta se lähti. Meillä työskentelee työpajatoiminnan myötä myymälän tiskin takana useita henkilöitä ja halusimme, että vastaanottotiski on aina jokaiselle sopivalla korkeudella, kertoo Kisällin työvalmentaja Heikki Valtanen.

Vastaanottotiskin oikeassa reunassa kassapisteen näyttöä suojaa tyylikäs säleikkökulma. Yksityiskohta tasapainottaa visuaalisesti tiskiä, mutta samalla kulma tuo huomaamattomasti suojaa laitteille.

kisalli-vastaanottotiski

Kaksiosainen rakenne tukee käyttöä

Uusi vastaanottotiski on ollut kovassa käytössä ja työntekijät ovat siihen todella tyytyväisiä. Helppo korkeussäätö ja moderni ulkonäkö saavat kiitosta. Vastaanottotiski koostuu kahdesta, erikseen säädettävästä sähköpöydästä. Pidempi pöydistä toimii asiakaspalvelupisteenä ja toinen lyhyempi on varattu muuhun työskentelyyn.

- Sähköpöytiä on mahdollista säätää toisistaan riippumatta. Tiskillä palvelee useasti kaksi henkilöä, niin on kätevää, että molemmat voivat säätää pöydän haluamalleen korkeudelle, kertoo Valtanen.

Erilaisia pöytäratkaisuja

Teemme asiakkaillemme erilaisia myymälä- ja vastaanottotiskejä räätälöidysti. Sähkösäätöisyys mahdollistaa eripituisten henkilöiden työskentelyn saman tiskin äärellä.

Search engine powered by ElasticSuite