Leipomo Rosten

Leipomo Rostenin toimintaa on tehostettu kasvavien tilausmäärien myötä. Samoihin toimitilaneliöihin on täytynyt saada lisää lasku-, pakkaus- ja säilytystilaa. Kun hyllytilaa tarvittiin lisää leipomon lähettämöön, logistiikkajohtaja Tuomo Paananen otti yhteyttä Hexaplaniin.

Hygieeniset RST-kalusteet Leipomo Rostenille

Huumaava tuoksu tulee vastaan, kun astuu sisään Leipomo Rostenin tehtaanmyymälään. Leipomo Rosten on ruokaleivän ja leivonnaisten valmistukseen erikoistunut turkulainen perheyritys. He ovat kolmanneksi suurin leipomo Suomessa ja Rosten-tuotteita saa valikoiduista kaupoista sekä Turussa sijaitsevista tehtaanmyymälöistä.

rosten-paananen

Logistiikkajohtaja Tuomo Paananen

Kestävät RST-kalusteet

Leipomo Rosten on kasvanut yrityksenä vahvasti. Leipomon toimintoja on tehostettu ja tuotantotiloja on muokattu kasvavien tilausmäärien myötä. 

Kun hyllytilaa tarvittiin lisää leipomon lähettämöön, logistiikkajohtaja Tuomo Paanasella oli ajatus siitä, millaiset avohyllyt voisivat sopia tilaan. Hän otti yhteyttä Hexaplaniin.

- Hexaplan on meille tuttu toimija, jolta olemme ostaneet aikaisemmin kalusteita ja tarvikkeita. Tiesimme, että heidän tuotteensa ovat hyviä. Oli helppo ottaa yhteyttä ja kertoa mitä tarvitsemme, sanoo Paananen.

Paanasen toiveena oli saada samasta paikasta RST-kalusteet ja myös tarvittaessa apua suunnitteluun. Esimerkiksi RTS-hyllyjen täytyi olla riittävän suuria sopiakseen täydellisesti lähettämötilaan. 

- Hexaplanilta tuli projektimyyjä Juhamatti Sorsa paikan päälle kartoituskäynnille. Katsoimme yhdessä tilan ja keskustelimme vaihtoehdoista. Sain häneltä mittojen mukaan laaditun suunnitelman hyllyistä, kertoo Paananen.

rosten-rst-hylly

Leipomo Rostenille toimitettiin mm.  250 cm pitkä ja 200 cm korkea RST-hylly. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt ovat erittäin hygieenisiä säilytyskalusteita vaativaankin käyttöön. RST soveltuu materiaalina erinomaisesti puhdastiloihin ja se kestää hyvin kosteutta sekä toistuvia pesuja. Lisäksi se on pitkäikäisyytensä ansiosta myös ekologinen materiaali.

rosten-leipahylly

Leipomossa hygienisyys ja puhtaus korostuvat.

Rosten-laatikosto

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytätaso

rosten-rst-avohylly

RST-avohylly kestää aikaa ja käyttöä.

 - Hankimme hyllyjen kanssa RST-kuljetusvaunuja ja leipureille RST-pöytätasot laskutilaksi kansioille ja muille papereille. Kaksitasoisilla RST-vaunuilla on helppo siirtää tuotepakkauksia ja ne kestävät päivittäistä puhdistusta, sanoo Paananen.

Jauhovaraston ritilätasot

 Leipomo Rostenilla on jauhovarastossa kuormalavahyllyjä painavien jauhosäkkien säilytykseen. Hexaplan toimitti heille hyllystöritilöitä, jotka ovat suunniteltu hyllystön vaakapalkeille ja ne toimivat kuten tavalliset hyllytasot. Keveytensä ja helpon asennettavuutensa takia ne tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon umpinaisille terästasoille.

rosten-rstritila
rosten-hyllyritila

- Tilasimme Hexaplanilta hyllystöritilöitä jauhovaraston kuormalavahyllyihin. Ritilä oli edullinen ratkaisu lavojen alle ja vaakapalkkiväliä pienempien tavaroiden säilyttämiseen. Näin voimme olla huoletta, etteivät varastoidut laatikot tai pienemmätkään pakkaukset putoa. Hyllystöritilän merkittävä etu on se, ettei ritilä kerää pölyä päälleen, kertoo Paananen.

Hexaplanin projektimyyjä oikeasti kuunteli meitä ja ymmärsi mitä halusimme. Saimme erittäin hyvää palvelua ja olemme tyytyväisiä hankittuihin RST-kalusteisiin. Jos tuotteiden laatu ja Hexaplanin palvelut pysyvät näin hyvinä, tulemme ostamaan heiltä kalusteita tulevaisuudessakin. 

Tuomo Paananen
Leipomo Rosten

rosten-paananen-tuomo

Kaipaako yrityksesi varasto uudistusta?

Autamme mielellämme varastotilojen optimoinnissa ja hyllyvalinnoissa.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite