0800 165 000

Kaikki uudet toimistokalusteet
verkkokaupasta

Netello Systems Oy:n projektipäällikkö Mira Leinonen selasi eri kalustetoimittajien sivuja etsiessään isoja kulmasähköpöytiä kollegoilleen. Hexaplan oli vaihtoehdoista vakuuttavin.

– Hexaplanilla oli todella hyvin tuotteet esillä netissä ja mikä tärkeintä, tuotteiden hinnat esillä. Näin helposti koko valikoiman värivaihtoehdoista lähtien sekä sen, mitä tuotteet maksavat – toisin oli monilla muilla kalustetoimittajilla, Mira Leinonen kertoo.

Tuotevalinnat asiantuntijan avulla

Myöhemmin Netellon toimisto vuokrasi uudet tilat ja Leinonen ryhtyi suunnittelemaan 20 hengen toimiston sisustusta uusiksi. Lista tarvittavista kalusteista oli pitkä – piti hankkia kaikkea valaisimista neuvotteluhuoneen kalusteisiin.

Leinonen otti yhteyttä Hexaplaniin, kertoi projektistaan ja sopi tapaamisen Hexaplanille projektimyyjä Heli Nygårdin kanssa.

– Heli esitteli tuotteita ja pohdimme yhdessä eri tuotteiden materiaaleja ja värejä. Parasta oli juuri se, kun Heli oli apunani valinnoissa ja pystyin luottamaan siihen, että tilaamani kalusteet ovat oikean kokoiset ja sopivat meidän tarpeisiimme. Kun päätökset oli tehty, tein koko tilauksen itse verkkokaupassa, Leinonen sanoo.

Helposti myös jatkossa

Oli selvää, etteivät Netellon kalustetarpeet loppuneet muuttoon – parinkymmenen hengen toimistossa ilmenee aina uusia kalustetarpeita. Siksi Netello on nyt Hexaplanin sopimusasiakas.

– Olemme todenneet, että Hexaplanin tuotteet ovat erittäin hyvälaatuisia ja hinta-laatusuhde niissä on täysin kohdallaan. En enää edes lähde katsomaan toimistokalusteita muualta, sillä tiedämme tuotteet ja toimitusajat, eikä yllätyksiä tule. Lisäksi Hexaplanilta saa aina vastauksen nopeasti, kehuu Leinonen.

Uuden toimiston ja toimistokalusteiden myötä työviihtyvyys on noussut Netellossa huimasti.

– Kollegat kertovat, miten ihanaa on tulla töihin. Haluamme satsata työhyvinvointiin ja -viihtyvyyteen, ja siinä nämä tilat onnistuvat loistavasti.

Katso Mira Leinosen haastattelu

Turkulainen Netello Systems Oy on digiliiketoiminnan asiantuntija. Heidän palveluihinsa kuuluvat verkkoliiketoiminnan eri osa-alueet hakukoneoptimoinnista verkkosivustoihin ja verkkokauppoihin 20 vuoden kokemuksella.


Palaa takaisin asiakastarinoihin