NorColour Oy Ab

Paraisilta käsin toimiva NorColour Oy Ab valmistaa vuosittain maaliteollisuuden ja värisuunnittelijoiden tarpeisiin kymmeniä miljoonia yksittäisiä sävymalleja. Uuden toimitilalaajennuksen myötä yhtiö päätti panostaa erityisesti työhyvinvointiin hankkimalla sähkösäätöiset teollisuuspöydät pakkaamoon.

Pakkaamon ergonomia kuntoon

NorColourilla valmistuu päivittäin värikarttoja, väriviuhkoja, erinäköisiä värilastuja sekä puulle ja muille materiaaleille maalattuja värimalleja. Norcolourilla on vahva asema alan johtavana toimittajana Pohjoismaissa ja yrityksen suurin asiakasryhmä on maaliteollisuuden yritykset, suuret maalitehtaat kuten Tikkurila ja Teknos. Tuotteista suurin osa menee vientiin ympäri maailman. Toimitilojaan laajentanut NorColour suunnitteli uudet tilat tuotannolle ja pakkaamolle. Hexaplan oli mukana kalustamassa tiloja.

norcolour-pakkauspoyta

Räätälöidyt sähköpöydät

Uuden toimitilalaajennuksen myötä yhtiö päätti panostaa erityisesti ergonomiaan ja työhyvinvointiin. Työntekijöiden viihtyvyyteen kiinnitettiin erityistä huomiota ja työergonomiaa parannettiin mm. hankkimalla pitkät, sähkösäätöiset teollisuuspöydät pakkaamoon. Pöydät toteutettiin räätälöidysti juuri NorColourin tiloihin sopiviksi.

 - Keräilypöydistä haluttiin sähköisiä, koska niiden ääressä työskennellään pitkään. Ergonomia ja hyvä työasento ovat tärkeitä asioita myös tuotannossa, ei pelkästään vain toimiston puolella, kertoo NorColourin toimitusjohtaja Henrik Granholm.

norcolour-teollisuus-sahkopoyta

Ideoita paikan päällä

Granholm on tyytyväinen Hexaplanin projektimyynnin palveluun ja ennen kaikkea suunnitteluapuun.

– Työnjohtaja vinkkasi, että Hexaplan tarjoaa neuvontaa ja ideoita kalustukseen, sekä tulevat paikan päälle. Niinpä soitimme ja kutsuimme projektimyyjä Heli Nygårdin käymään täällä, kertoo Granholm.

– Toivoimme ideoita ja ratkaisuja, koska meillä itsellämmekään ei ollut ihan tiedossa, mitä tarvitsemme. Saimme tarjouksen nopeasti, mutta tilanteet muuttuvat. Huomasimme matkan varrella erilaisia puutteita ja tarpeita, joten lopulliseen tilaukseemme tulikin lisää tuotteita, sanoo Granholm.


norcolour-kuormalavahylly
norcolour-lifter
norcolour-pakkaamo
norcolour-henrik-granholm

Halusimme, että ergonomia on kunnossa ja töissä voidaan hyvin. Kannattaa käyttää niitä mahdollisuuksia mitä nykypäivänä on, kuten juuri sähkösäätöiset työpöydät.

Henrik Granholm
Toimitusjohtaja, NorColour Oy Ab

Hexaplan on paikallinen

Henrik Granholm on erityisen tyytyväinen yhteistyöhön. Projektimyyjä Heli on antanut Hexaplanille kasvot ja hänen kanssaan on Granholmin mukaan helppo asioida.

NorColourin uusiin tiloihin Hexaplan toimitti mm. kuormalavahyllyjä, varastohyllyjä, teollisuuspöytiä, sähkösäätöisiä toimistopöytiä ja työpistemattoja. Keräämö- ja pakkaustilaan tuli mittatilauksesta tehdyt sähkösäätöiset pöydät.

- Tuotteet olivat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja kaiken sai samasta paikasta. Myös tieto siitä, että tuotteet ovat laadukkaita, helpotti asiaa. Plussaa oli se, että Hexaplanin myymälä sijaitsee Turussa ja pääsimme siellä testaamaan esimerkiksi työtuoleja. Otimme koekäyttöönkin muutaman.

norcolour-pientavarahylly
norcolour-ulokevaunu
norcolour-varimallit

Granholm uskoo, että he ovat tulevaisuudessakin Hexaplaniin yhteydessä uusien kalustetarpeiden myötä. Heillä on valmistumassa uudet sosiaalitilat alakertaan ja sinne tarvitaan yhtä sun toista.

- Voin suositella Hexaplania muille. Netissä on paljon firmoja, jotka myyvät kalusteita. Monet niistä ovat hyvin kasvottomia. Hexaplan on siinä mielessä erilainen. Myyjät ovat helposti lähestyttäviä ja on mukavaa, kun on tuttu yhteyshenkilö jolle voi soittaa, kertoo Granholm.

norcolour-teollisuus-kuivaustasot

Työergonomia maksaa itsensä takaisin

Työpisteen ergonomiaa parantamalla lisätään työntekijöiden turvallisuutta, terveyttä ja työhyvinvointia. Kun toiminta on häiriötöntä ja tehokasta, se näkyy suoraan myös tuloksessa. Työergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Ota yhteyttä!

Search engine powered by ElasticSuite