Pärhä Oy

Kiviainesten ammattilaiset halusivat uuteen toimistoonsa ergonomisia ja laadukkaita kalusteita. Ne löytyivät Hexaplanilta, hyvän palvelun kera.

Tyylikäs ja viihtyisä toimisto tukee myös yrityskuvaa

Pärhä Oy:n toimitiloihin tehtiin mittava uudistus ja kun laajennusosa valmistui, päätettiin samalla päivittää toimistokalusteet nykyaikaisiksi. Tavoitteena oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on hyvä työskennellä.

- Uuden toimitilalaajennuksen myötä halusimme uudistaa myös kalusteet ja panostaa etenkin ergonomiaan. Esimerkiksi sähköpöydät olivat hankintalistalla. Ainoastaan yksi pöytä jäi vanhoista kalusteista ja sekin maatattiin uusiksi, kertoo Helena Pärhä.

Parha-kuorma-auto

Pärhä Oy on päijäthämäläinen kiviainesten toimituksiin erikoistunut perheyritys, joka luottaa vahvasti yrittämiseen ja oman perheen panostukseen. Tuomo Pärhä perusti yrityksen vuonna 1980. Veljekset Jari ja Petri sekä Petrin poika Tommi omistavat firman nyt. Petrin vaimo Helena huolehtii toimistolla taloushallinnosta ja yritysarjen pyörityksestä. Lisäksi heidän tyttärensä Kristiina on mukana taloushallinnon töissä ja ajaa myös sorayhdistelmää.

Suunnitelmakuva helpotti valintoja

Helena oli yhteydessä kalustetoimittajiin ja jätti tarjouspyyntöjä toivomistaan kalusteista. Hexaplan valikoitui nopeasti yhteistyökumppaniksi ja niin projekti sai alkunsa.

- Olin yhteydessä useisiin toimittajiin, mutta projektimyyjä Helin ammattitaito ja Hexaplanin kalusteiden hinta-laatusuhde tekivät vaikutuksen heti. Voin vain kiitellä heidän palveluaan alusta alkaen. Heli oli mukava, auttavainen ja hän uskalsi ehdottaa minulle tuotteita, joita en itse olisi osannut ajatella.

Helin ja Helenan keskustelun perusteella kalusteista tehtiin suunnitelmakuva. Se sisälsi kalusteiden sijoittelun pääpiirteittäin Pärhän uudessa toimistotilassa.

Parha-pohjakuva

- Saimme Hexaplanilta suunnitelmakuvan kalusteiden asettelusta. Kuva havainnollisti hyvin pöytien, tuolien ja kaappien sijoituksen meidän tilaamme ja sen pohjalta oli helppo tehdä päätöksiä sekä jatkaa projektia, kertoo Helena Pärhä.

Parha-kokouspoyta

Työssä viihtyminen on tärkeää

Pärhän työntekijöiden henkilökohtaiset työpisteet saatiin joustaviksi ja työhyvinvointia tukeviksi. Väriä ja ergonomiaa tuotiin lisää sekä säilytyskalusteiden toimivuus parani vanhaan toimistoon verrattuna.

- Työviihtyvyys on tärkeä asia. Onhan se iso osa työpäivää. Nyt meillä on nykyaikaiset tyylikkäät kalusteet, ergonomiset sähköpöydät ja mukavat tuolit, kertoo Helena.

- Sen lisäksi, että viihtyisä toimisto auttaa työntekijöitä jaksamaan, uudet kalusteet luovat tyylikkään kuvan meidän yrityksestämmekin. Vierailijamme ovat kehuneet ja tykänneet uusista toimistokalusteistamme, kertoo Helena.


Parha-toimistopoydat

Värikkäät, sisustukselliset yksityiskohdat

Projektimyyjä Heli Nygårdilla on paljon erilaisia projekteja takanaan vuosien saatossa. Lähtökohdat projekteihin poikkeavat aina toisistaan ja jokainen asiakas on Helille aivan yhtä mielenkiintoinen.

- Minulle tämän asiakasprojektin tekee erityiseksi asiakas, Helena itse. Oli mukavaa tehdä töitä hänen kanssaan. Helenalla oli selkeitä toiveita ja ennen kaikkea uskallusta lähteä käyttämään värejä toimistossa, kehuu Heli Nygård.

- Uuden toimiston yleisilme on pitkälti Helenan käsialaa. Sointuvat värit ja sisustukselliset yksityiskohdat, kuten turkoosinsiniset palkkiverhot, tekevät tilasta raikkaan ja valoisan. Heillä on kaunista, sanoo Nygård.

Parha-toimisto
Parha-tuolit
Parha-pro40-tuoli

Asennus kirsikkana

Se oli kokonaisvaltaisesti onnistunut projekti, jonka viimeisteli osaavat ja todella mukavat asennusmiehet. Kalusteet tuotiin ajallaan, valmiiksi kasattuna ja oikeille paikoilleen eli meiltä ei vaadittu lisähommia.

Projektin edetessä kalustesuunnitelma eli ja tuotteita lisättiin tarpeen mukaan. Lisäksi Pärhän sosiaalitilaan tuli uudet pukuhuonekalusteet. Kaappien mattapintaisiin oviin valittiin tyylikäs harmaa väri.

Parha-Helena

Nyt on mukava olla töissä, kun on kauniit ja toimivat kalusteet. Sen lisäksi, että viihtyisä toimisto auttaa työntekijöitä jaksamaan, uudet kalusteet luovat tyylikkään kuvan meidän yrityksestämmekin. Se luo oikeasti uskottavuutta, kun on modernit kalusteet ja mietityt kokoonpanot.

Helena Pärhä

Pärhä Oy

Parha-pukukaapit

Kaipaako yrityksesi toimisto uudistusta?

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät työtiloista viihtyisät ja auttavat huolehtimaan työergonomiasta. Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite