Rotator

Rotator Oy tarvitsi kalusteita uusiin tiloihinsa ja kilpailutti pohjapiirustuksen avulla toimittajia. Kalusteille oli tarkat vaatimukset ja usealle niistä myös erityinen väritoive. Hexaplan pystyi tarjoamaan juuri halutut kalusteet kustannustehokkaasti ja valmiiksi asennettuna kokonaisuutena.

Rotatorin punainen toistuu myös kalusteissa

Rotator Oy tuo maahan, myy ja huoltaa mm. kaivinkoneita, kivimurskaimia, maantiivistyskoneita, trukkeja, nostureita ja iskuvasaroita. Liedon uuteen rakennukseen otettiin mallia Kuopiossa sijaitsevasta Rotatorin toimipisteestä. Siellä sisustukseen oli tuotu vahvasti yrityksen omaa värimaailmaa.

rotator-neukkari-punainen-yritysvari

Yrityksen brändiväreihin kuuluva punainen korostuu vahvasti ikkunoiden karmeissa ja rakennuksen palkeissa. Punaista haluttiin erityisesti korostaa myös sisustuksessa ja nyt väriä näkyy jokaisessa huoneessa: punaisia ovat mm. kokoustilan tuolit, vierastuolit, pukukaapit, henkilökunnan taukotiloista löytyvä baaripöytä ja toimistopöytien näyttävät etusäleiköt.

rotator-punaiset-kalusteet
rotator-punaiset-pukukaapit

Kalusteet kokonaisuutena

Kalustetoimittajan valinnassa yhtenä kriteerinä oli, että kalusteet saataisiin helposti kokonaisuutena ja samasta paikasta. Tietysti valintaa ohjasi myös hinta. Rotator kilpailutti toimittajia ja Hexaplan pystyi tarjoamaan juuri halutut kalusteet kustannustehokkaasti ja asennettuna.

rotator-kokoustuoli
rotator-lounasryhma
rotator-baarijakkara

Kokoustilaan mukautuva pöytäratkaisu

Yläkerran neuvottelutilassa on yhden ison kokouspöydän sijaan useita pienempiä luentopöytiä. Tilaan ei haluttu isoa pöytää. Välillä tehdään töitä pienissä ryhmissä ja silloin on helppo levittäytyä tilaan. Pöydät saa tarvittaessa erikseen ja sitten taas isoksi kokouspöydäksi.

rotator-neukkarikalusteet

Tilojen monikäyttöisyys

Hektisessä toimistomaailmassa ei ole aina aikaa pitkille kokouksille ja niihin osallistuva henkilömäärä vaihtelee paljon. Onkin tärkeää, että kokoustilat mukautuvat tarpeen mukaan. Ratkaisu löytyy monikäyttöisistä kalusteista, jotka tekevät pienemmistäkin tiloista toimivia. Tutustu kokouskalusteisiimme tai pyydä tarjous oman neuvottelutilasi mukaan.

Search engine powered by ElasticSuite