Teboil Paimio

Paimion Teboilin pukutiloihin hankittiin uudet kaapit. Vanhat saivat väistyä uusien, kotimaisten pukukaappien tieltä. Nyt työntekijöillä on jokaisella henkilökohtainen, lukittava säilytystila vaatteille ja tavaroille.

Henkilökunnalle uudet, lukittavat kaapit

Teboil on yrittäjävetoinen huoltoasemaketju. Kauppiaat Miikka Haapala ja Jenna Säteri pyörittävät Paimiossa Teboil-huoltoasemaa jo toisessa sukupolvessa. He ovat uudistaneet kiinteistöä ja kehittäneet aseman toimintaa sekä panostaneet entistä enemmän työntekijöiden viihtyvyyteen. Teboil Paimiosta löytyy saman katon alla mm. erilaisia ruokapalveluja, vuokraustoimintaa, Posti, Veikkaus, polttoöljynvälitys ja 24h pikapesu. Suuri piha palvelee myös raskaampaa liikennettä.

teboil-huoltoasema-paimio

Budjettiin sopiva kaappiratkaisu

Tarve uusien pukukaappien hankkimiselle syntyi, kun edelliset kaapit olivat tulleet kirjaimellisesti tiensä päähän. Osaa vanhojen kaappien ovista ei saanut enää lukkoon ja värimaailmaltaan kaappirivi edusti mennyttä aikaa.

Teboil Paimiolle oli aiemmin tilattu kalusteita Hexaplanilta, joten nopean nettivertailun jälkeen Haapala otti yhteyttä jo tutuksi tulleeseen myyjään.

- Hain laadukasta kaappiratkaisua ja toiveena oli saada kaapit nopeasti sekä kohtuu edullisesti. Tein etukäteen netissä hintavertailua ja totesin Hexaplanin olevan tässäkin kohtaa kilpailukykyinen. Soitin Juhamatti Sorsalle ja kerroin mitä tarvitsemme.

- Juhamatti tarjoutui tulemaan tänne paikan päälle, mutta en kokenut sitä niin tarpeelliseksi. Mittasimme itse tilan ja sain annettujen mittojen pohjalta tarjouksen. Tarjous oli hyvä, joten tilasimme koko seinän pituudelta uusia pukukaappeja ja yleisavaimen siltä varalta, jos joku vahingossa hukkaa avaimensa.

teboil-ennen

Vanhat, oranssit kaapit olivat tulleet käyttöikänsä loppuun.

teboil-nyt-pukukaapit

Uudet kaapit olivat valmiiksi koottuja ja siten helppo asentaa paikoilleen.

Tuttu, paikallinen toimija

 Pukukaapeiksi valikoitui kotimainen, laadukas teräskaappi, joka oli valmiiksi varustettu hyllyllä, koukuilla ja vaatetangolla. Vuosien varrella Miikka Haapala on asioinut useasti Hexaplanin kanssa, joten tuotteiden laatu oli jo tiedossa.

- On hyvä, että Hexaplan on lähellä Turussa. Olemme hankkineet heiltä muun muassa toimisto- ja säilytyskalusteita, joten osasin odottaa hyvää laatua. Viimeksi ostimme postipakettien säilyttämistä varten lukittavan teräskaapin, jotta saamme kaikki postipaketit katseilta piiloon ja järjestykseen hyllyille, Miikka Haapala kertoo.

teboil-kaappirivi
teboil-kaappi-katja
teboil-kaappi-avain

- Pukukaapit toimitettiin kasattuina meille tänne Paimioon, vaikka olisimme itsekin voineet hakea ne Hexaplanin noutovarastolta. Ajattelin kuitenkin, että tuotuna meiltä säästyy aikaa ja vältymme mahdollisilta kolhuilta, joita olisi voinut tulla kaappien siirroissa ja kuljetuksessa. Nyt vain nostimme kaapit paikoilleen ja se oli siinä, kertoo Haapala.

teboil-miikka-uudetkaapit

Muutos pukutilassa on suuri. Uusien kaapien myötä pukeutumistilan yleisilme on entistä valoisampi ja nykyaikainen, mikä on tärkeä tekijä työntekijöiden viihtymiselle.

- Olemme saaneet hyvää palautetta työntekijöiltä. Nyt pukutila on siisti ja jokaisella on lukittava kaappitila. Lisäksi meillä on myös kesätyöntekijöille kaappeja, joita voi he voivat käyttää. Lopputulos on erinomainen kokonaisuudessaan. Uudistus paransi kaikkien viihtyvyyttä, Miikka Haapala summaa ajatuksiaan lopuksi.

Haluamme pitää huolta työntekijöistämme ja viihtyvyydestä työpaikalla. Uusien pukukaappien myötä meillä on nyt reilusti lukittavaa säilytystilaa henkilökohtaisille tavaroille ja pukutilan yleisilme on entistä valoisampi, mikä on tärkeä tekijä työviihtyvyydelle.

Miikka Haapala
Teboil Paimio

teboil-miikka-haapala

Puku- tai sosiaalitilan uudistus tulossa?

Työnantajan tulee järjestää riittävät henkilöstötilat ja lukittavaa säilytystilaa työntekijöiden henkilökohtaisille tavaroille. Autamme mielellämme suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite