Triolab Oy 

Triolab muutti uusiin tiloihin alkukesästä vuonna 2021. Hexaplan oli vahvasti mukana kalustamassa uutta varastoa, joka rakentui lähelle vanhaa toimipistettä.

Oikein valitut kalusteet tukevat varastotoimintoja

Triolab Oy on diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä huoltoon erikoistunut yritys. He edustavat noin 50 globaalia sairaala- ja terveydenhuollon tarvikkeiden valmistajaa ympäri maailmaa. Tuotevalikoima koostuu pääasiassa laboratoriokäyttöön tarkoitetuista artikkeleista, esimerkiksi koronatestit ovat yksi heidän kysytyimmistä tuotteistaan.  

pientavarahylly-triolab

Triolab muutti uusiin tiloihin alkukesästä vuonna 2021. Vanha toimitila oli käynyt ahtaaksi ja kasvavien varastotoimintojen mahduttaminen epäkäytännöllisiin tiloihin tuntui mahdottomalta. Uudet varastotilat rakentuivat lähelle vanhaa toimipistettä. Hexaplan oli vahvasti mukana kalustamassa uutta varastoa.

- Saimme todella hyvää palvelua Hexaplanin projektimyynnistä. Suunnittelimme ja sparrasimme uusien tilojen kalustamista ja toiminnallisuutta yhdessä, kertoo Triolabin oston ja varastotoimintojen tiimivetäjä Sari Vilen.

Kalusteet uuteen varastoon luottotoimittajalta

Uusiin tiloihin hankittiin paljon kalusteita, joista suurin osa tuli Hexaplanilta. Kuormalavahyllyt ja pientavarahyllyt nousivat paikoilleen asennuspalvelun toimesta. Triolabin vanhoja kalusteita pyrittiin myös hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan.

- Olemme käyttäneet Hexaplanin palveluita jo vuosien ajan, joten tuntui luontevalta jatkaa heidän kanssaan. Hexaplan on ollut meille tavallaan luottotoimittaja kalusteissa, kertoo Vilen.

 - Näin on, myötäilee Triolabin toimitusjohtaja Jussi Kurittu.  - Muuton myötä tarvitsimme tänne paljon kalusteita, kuten esimerkiksi uusia varastohyllyjä. Vanha varastotilamme oli todella matala, joten pystyimme hyödyntämään rajallisesti vanhoja hyllyrakenteita täällä. Uusia oli helppo lähteä hankkimaan Hexaplanilta.

vetotaso-lattia-triolab
kuormalavat-triolab

Kuormalavahyllyt mitoitettiin tilan mukaan.

porrastikkaat-triolab

 Pienet varastotikkaat ovat helpot siirtää paikasta toiseen.

vetotasot-triolab

Vetotasot hyllyillä ja lattialla tehostavat varastointia.

Kalusteiden toimivuus näkyy tehokkuutena

Triolabin varastolla on ollut vilkasta, kun toimituksia on vastaanotettu ja samalla lähetyksiä on laitettu matkaan asiakkaille. Kalusteet ovat olleet kovassa käytössä. Sari Vilenin mukaan isoin tyytyväisyys tulee siitä, että nyt heillä on tilaa tehdä töitä ja toimivat kalusteet.

- Hienointa pumppukärryissä, hyllyissä, pakkauspöydissä, kärryissä ja kaikessa muussa on se, että ne toimivat täydellisesti tässä meidän tilassamme. Varastotyöntekijätkin kiittelevät, kun kaikki toimii ja työn tekeminen on nopeaa, kertoo Vilen.

pakkauspoyta-triolab

- Sähkösäätöiset pakkauspöydät ovat oikeasti ergonomiset ja ne ovatkin saaneet erityisesti kiitosta. Meillä on eripituisia työtekijöitä, joten heille työpisteet saadaan sopiviksi. Myös se mitä pakataan, vaikuttaa pöytien käyttökorkeuksiin, jatkaa Vilen.

ottolaatikot-triolab

Pakkauspöydät varusteltiin tarpeen mukaan.

-triolab

Jätesäkkiteline liikkuu helposti paikasta toiseen.

Haasteellisesta ajasta huolimatta

Koronapandemian vaikutus tuotteiden saatavuuteen on valitettavasti näkynyt myös Hexaplanilla. Vaikka toimitusajat ovat paikoitellen venyneet, asiakkaita on aina palveltu parhaalla mahdollisella tavalla.

- Tilaamamme pinoamisvaunun toimitus venyi, mutta projektimyyjä Juhamatti Sorsa järjesti meille korvaavan laitteen tilalle, kunnes saimme tilaamamme pinkkarin. Osa kalusteistakin valikoitui vielä muuton aikana. Esimerkiksi meillä oli ensin yksi malli pakkauspöydistä, mutta sitten päätimme vaihtaa sen toiseen ja hankkia samalla niitä vielä kaksi lisää. Muutoksia tuli, mutta kaikki sujui erittäin hyvin ja me pystyimme aloittamaan toiminnan täällä uusissa tiloissa aivan aikataulussa, kertoo Sari Vilen.

  kurittu-triolab

  Jussi Kurittu kiittelee myös Hexaplanin projektimyyjää.

  - Koronaviruspandemian keskellä kaikilla toimijoilla on ollut haasteita ja olisi mahdollista, että suunnitelmat kariutuisivat helposti. Tämä projekti meni kuitenkin hyvin ja vielä meidän toivomien aikataulujen mukaan. Juhamatti aktiivisuudellaan piti huolen, että tiesimme tilanteen ja huolehti ettei ainakaan hänen vuokseen tulisi mitään viiveitä. Yhteydenpito toimi todella hyvin Hexaplanin puolelta.

   Kaipaako yrityksesi toimitilat uudistusta?

   Ammattitaitoinen ja osaava myyntimme auttaa mielellään kalustukseen ja ergonomiaan liittyvissä asioissa.

   Ota rohkeasti yhteyttä! 

   Search engine powered by ElasticSuite