Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaation tiloissa oleellista on esteettömyys ja ergonomia. Yrityksen väreihin sointuva, räätälöity vastaanottotiski saa kiitosta sekä ulkonäöstään että toimivuudestaan.

Räätälöity, pyörätuoleille esteetön vastaanottotiski

Räätälöity vastaanottotiski toivottaa Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaation asiakkaat tervetulleiksi. Esteetön vastaanottotiski on mitoitettu niin, että asiointi on vaivatonta myös pyörätuolilla liikkuville asiakkaille. Vastaanottotiskiä suunniteltaessa on otettu huomioon pöytätason korkeus, hyvä työskentely- ja säilytystila, ergonominen työasento sekä työrauha, sillä vastaanotossa tehdään myös toimistotöitä.

variaatio-vastaanottotiski

Vastaanottotiski logolla ja yrityksen väreissä

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskuksen brändiväri on harmaa, mikä toistuu vastaanottotiskissä tehden yleisilmeestä rauhallisen. Näyttävänä erikoisratkaisuna vastaanottotiskiin toteutettiin Variaatio-logo kohokuviona.

variaatio-esteeton-tiski

Vastaanottotiskin taakse valittiin kaksi erikoismitoitettua rulokaappia yrityksen väreissä. Lukittavat rulot varmistavat tietosuojan avoimessa vastaanottopisteessä. Rulojen päälle asennettiin taso, joka tuo lisää laskutilaa.

variaatio-rulohyllyt

– Vastaanottopiste on haastava työtila, sillä siinä on monia toimintoja ja sitä käyttävät useat henkilöt. Lisäksi työpöydän takaa kuljetaan henkilökunnan tiloihin, kertoo Variaation fysioterapeutti ja toiminnanjohtaja Leena Aaltonen.

Kaikki vastaanottotiskin tila käytettiin uudistuksessa tehokkaasti hyödyksi, jotta tarvittavat toimistotarvikkeet saatiin käden ulottuville. Samalla tiskiä siirrettiin niin, että kulku pöydän takaa henkilöstön tiloihin tuli avarammaksi.

variaatio-vatsakolo-poydassa
variaatio-logo
variaatio-lokerikko

Valmiiksi asennettuina

Variaatio tilasi vastaanottopisteen kalusteet Hexaplanilta valmiiksi asennettuna. Uusi vastaanottotiski on saanut kiitosta niin työntekijöiltä kuin asiakkailtakin.

variaatio-leena

Hexaplan erottui edukseen, sillä he paneutuivat tarjouspyyntöömme. Saimme hyvännäköisen ratkaisun hyvällä henkilökohtaisella palvelulla ja kohtuullisella hinnalla.

Leena Aaltonen
Variaation toiminnanjohtaja

Kalusteita toiveiden mukaan

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät liiketiloista toimivat ja auttavat huolehtimaan työntekijöiden ergonomiasta sekä asiakasviihtyvyydestä. Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite