0800 165 000

Katso koko sarja

Classic-seinäke, kangasverhoilu + pleksi, 1600 x 800 mm

Classic-seinäke, kangasverhoilu + pleksi, 1600 x 800 mm

Tuotekoodi: 7101002

Tyylikäs puoliksi verhoiltu väliseinäke valoa läpipäästävällä pleksiyläosalla. Seinäkkeillä luot helposti yksityisyyttä ja lisäät työskentelyrauhaa. Seinäke on myös kätevä tilanjakaja. Seinäkkeen leveys 800 mm ja paksuus 35 mm.

Seinäkkeen mukana tulee 4 kpl lukitusosia, joilla seinäkkeet kiinnitetään toisiinsa. Mikäli haluat asentaa seinäkkeet 90 asteen kulmaan, tilaa erillinen liitoskappale. Seinäkkeen mukana tulee myös 2 kpl tappijalkoja. Mikäli seinäkkeitä on useampia, suosittelemme T-jalkaa päätyihin ja kulmaan. Lisävarusteena tilattava T-jalka pitää seinäkkeen tukevasti pystyssä. Jokaiseen seinäkkeeseen kuuluu myös 1 päätyosan peitekotelo. Peitekotelon avulla teet seinäkkeen päädystä viimeisteillyn näköisen.

Kahden sermin liitoskohtaan tarvitset erikseen tilattavan ylälistan peitetulpan, joka viimeistelee sermirivin ulkonäön. Laske menekki liitosten mukaan. 90 asteen kulmaliitoskappale sisältää peitetulpan.

Huom! Jos ostat vain yhden seinäkkeen, tilaa seinäkkeen toiseen reunaan erikseen myytävä peitekotelo. Saat näin viimeistellyn lopputuloksen molempiin päätyihin.

Saatavana myös kokonaan kangasverhoiltuna.

Väri Harmaa
Leveys (mm) 800
Korkeus (mm) 1600
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 169,-
Saatavuus:
Nopea toimitus