0800 165 000

Handy Combi -kyynärvarsituki

Handy Combi -kyynärvarsituki

Tuotekoodi: 7596225

Kyynärvarsituki parantaa toimistotyön ergonomiaa tietokoneella työskennellessä. Sen käyttö vähentää jännitystä ja kuormitusta ranteissa, niskassa ja hartioissa ja antaa mukavan tuen käsivarsille. Pehmuste muotoutuu käsien mukaan ja mahdollistaa rennon työskentelyasennon. Pehmeä tuki ennaltaehkäisee myös hiirikäden kiputiloja vähentämällä staattista jännitystä. Erityisesti toimistotyössä ollaan monta tuntia päivässä tietokoneen äärellä, jolloin oikea työasento ja jännitystilojen ennaltaehkäisy on hyvin tärkeää.

Kyynärvarsituki sopii niin suoriin kuin kaareviinkin työpöytiin. Tuen kokoaminen ja kiinnittäminen pöydän reunaan on vaivatonta. Jos työpöytäsi reuna on suora, kiinnikkeet asennetaan kyynärtuen molempiin päätyihin. Jos työpöydän reuna on kaareva, mahakolollinen tai kulmamallinen, asennetaan yksi kiinnike kyynärtuen keskelle. Paketissa on 4 ruuvia ja avain ruuvien kiristämistä varten.

Kyynärvarsituen päällinen on antistaattisesti käsiteltyä, kestävää lycraa. Kyynärtuki on 670 mm leveä ja 230 mm syvä, kapeimmasta kohdasta 110 mm.

Väri Musta
Leveys (mm) 670
Syvyys (mm) 230
Paino (kg) 2,1
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 109,-
Saatavuus:
Nopea toimitus

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista