0800 165 000

Toimivan työympäristön tekijä

Hexaplan Oy on Suomen johtava työympäristöjen kalustamisratkaisuihin erikoistunut yritys. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia. Meiltä saat kokonaisratkaisut niin tuotanto- ja sosiaalitiloihin kuin varastoihin ja toimistoihin. Laajaa tuotevalikoimaamme täydentävät pakkaus- ja toimistotarvikkeet sekä sisälogistiikan ja kiinteistönhuollon välineet.

LUOTETTAVA Kotimainen

Täysin suomalaisena yrityksenä Hexaplan on luotettava valinta yrityksesi kumppaniksi toimitilojesi kalustajana. Suuri osa valikoimamme tuotteista on Suomessa valmistettuja ja testattuja ammattituotteita, joiden lyhyt toimitusketju takaa tuotteiden korkean laadun sekä toimitusten nopeuden.

Asiantuntevaa palvelua

Asiantunteva ja kokenut myyntitiimimme on aina valmis auttamaan kysymyksissäsi, koskivatpa ne tilasuunnittelua, tuotevalintaa tai toimituksiin liittyviä yksityiskohtia. Meiltä saat myös erikoistarpeisiin räätälöityjä tuotteita. Autamme niin pienissä kuin suurissa projekteissa.

Ammattilaisten suosima

Laadukkailla, ammattikäyttöön tarkoitetuilla tuotteillamme on kilpailukykyiset hinnat ja aina vähintään yhden vuoden takuu. Valtaosa tuotevalikoimastamme on lähetysvalmiina Turun päävarastossamme, joten saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti. Halutessasi voit hyödyntää kilpailukykyisiä sopimusrahtihintojamme. Yli 2 000 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Helppo tilata

Tuotteemme ovat tilattavissasi kellon ympäri verkkokaupastamme. Saat kaikki yrityskalusteet, välineet ja tarvikkeet nopeasti, luotettavasti ja taloudellisesti yhdestä paikasta - www.hexaplan.fi. Tilauksen voi tehdä myös kätevästi soittamalla ilmaiseen palvelunumeroomme 0800-165000 tai lähettämällä meille sähköpostia [email protected]. Toivotamme sinut myös tervetulleeksi varastomyymäläämme Turkuun osoitteeseen Kaurakatu 48. Asiakaspalvelumme ja varastomyymälämme ovat avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

Haluatko tietää lisää? Lue Hexaplanin historia >>