0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa helposti verkkokuvastojamme, ja jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.HUHTIKUUN
TARJOUSKUVASTO

Tämän tarjouskuvastomme kantavana teemana on työtilan toimivuus ja viihtyisyys. Kuvaston sivuilta löydät paljon ideoita ja monipuolisesti tuotteita entistä sujuvampaan työntekoon. Esittelemme myös kevään väreissä olevia, sisustuksellisia tuotteita. Tutustu kuvastoon verkossa! 


2021
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2021 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät  pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän kevään uutuudet.


PROJEKTIPALVELU

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.TOIMISTOTUOLIT

Kokosimme yksiin kansiin valikoimamme suosituimmat toimistotuolit. Tutustu laadukaaseen tuolivalikoimaan ja löydä omasi. Muista myös koekäyttömahdollisuus!