0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa helposti verkkokuvastojamme, ja jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.2020 SYKSYN
TARJOUSKUVASTO

Uusi kuvastomme on täynnä sisältöä ja tarjoustuotteita. Tutustu asiakastarinoihimme ja poimi parhaat vinkit työpaikallesi tai kotitoimistoon. Kuvaston tarjoukset ovat voimassa marraskuun loppuun. Nyt tarjouksessa mm. Classic Basic -sähköpöydät, kirurgiset kasvomaskit ja monet työtuolit. 2020
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2020 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.


TOIMISTOTUOLIT

Kokosimme kaikki valikoimamme toimistotuolit uuteen kuvastoon. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!


PROJEKTIPALVELU

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.