0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa helposti verkkokuvastojamme, ja jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.2020
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2020 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.


2020 SYKSYN
TARJOUSFLYERIT

Näistä tarjousflyereista löydät tuotteita  toimistoon, teollisuuteen ja varastoon. Nyt tarjouksessa mm. suositut Pro 20 ja 40 -työtuolit sekä suosituimmat kippikonttimallimme.

Lisää tarjoustuotteita löydät verkkokaupasta!

Lue Toimisto ja taukotilat -esite tästä.  

Lue Teollisuus ja varasto -esite tästä.  TOIMISTOTUOLIT

Kokosimme kaikki valikoimamme toimistotuolit uuteen kuvastoon. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!


PROJEKTIPALVELU

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.