0800 165 000

Sähköpöydät

Sähköpöydät toimistoon ja teollisuuteen. Jos selkäkipu haittaa istuessa, vaihda sähkösäädettävään työpöytään. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat ja vieläpä erittäin kätevästi. Ergonominen sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihtaa työasentoa seisovasta istuvaan ja päinvastoin aina, kun työ sitä vaatii. Korkeussäädettävän työpöydän ääressä työskentelykorkeus on helppo säätää työpäivän aikana juuri oikean korkuiseksi, mikä säästää selkää, hartioita ja ihan koko kehoa.

Valikoimissamme on sekä sähköisesti säädettäviä pöytiä että kaasujousitoimisia pöytiä. Paljon sähköpöytämalleja löytyy myös suoraan varastosta nopealla toimituksella. Suosituin mallimme on sähköpöytä Classic Basic, josta löytyy monta kokoa ja värivaihtoehtoa. Meiltä saat myös mittojen mukaan Suomessa valmistetut pöytälevyt edullisesti. Olemme koonneet parhaat sähköpöydän käyttövinkit tälle sivulle. Täältä puolestaan saat lisää tietoa ergonomian lisäämisestä toimistotyössä. Käy lukemassa miten työpisteen ergonomian voi saada kuntoon pienillä toimenpiteillä.

Sähköpöytiin on saatavilla lisävarusteita, kuten pöytiin kiinnitettävät etulevyt, johtokourut ja sähköpistokkeet. Tutustu kaikkiin lisävarusteisiin.

Sähköpöydät
1 Nimike(ttä)
Laskeva
Laskeva