0800 165 000

Sähköpöydät

Sähköpöydät toimistoon ja teollisuuteen nopeasti perille toimitettuna. Jos selkäkipu haittaa istuessa, vaihda sähkösäädettävään työpöytään. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat ja vieläpä erittäin kätevästi. Ergonominen sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihtaa työasentoa seisovasta istuvaan ja päinvastoin aina, kun työ sitä vaatii. Korkeussäädettävän työpöydän ääressä työskentelykorkeus on helppo säätää työpäivän aikana juuri oikean korkuiseksi, mikä säästää selkää, hartioita ja ihan koko kehoa.

Valikoimissamme on sekä sähköisesti säädettäviä pöytiä että kaasujousella korkeussäädettäviä pöytiä. Paljon sähköpöytämalleja löytyy suoraan varastosta nopealla toimituksella. Suosituin mallimme on edullinen sähköpöytä Classic Basic, josta löytyy monta kokoa ja värivaihtoehtoa. Meiltä saat sähköpöytiin myös mittojen mukaan Suomessa valmistetut pöytätasot edullisesti. Pienikokoinen Classic Mini -sähköpöytä sopii ahtaaseen tilaan tai kotitoimistoon. Sähköpöytiin on saatavilla lisävarusteita, kuten pöytiin kiinnitettävät etulevyt, johtokourut ja sähköpistokkeet. Tutustu kaikkiin lisävarusteisiin

Käy lukemassa parhaat sähköpöydän käyttövinkit valintaoppaastamme. Toimistotyön ergonomian voit saada kuntoon pienillä toimenpiteillä, tutustu oppaisiimme!

Sähköpöydät
1 Nimike(ttä)
Nouseva
Nouseva