0800 165 000

Neuvottelutuolit ja julkitilan tuolit

Viihtyisillä tiloilla on inspiroiva vaikutus työilmapiiriin ja työn sujuvuuteen. Meiltä saat kestävät ja laadukkaat tuolit niin pieniin taukotiloihin kuin isoihin konferenssi- ja koulutustiloihin, auloihin ja neuvotteluhuoneisiin. 

Valikoimiimme kuuluvat pyörälliset neuvottelutuolit, yksinkertaiset pehmustetut yleistuolit sekä mukavat, säätöominaisuuksilla varustetut tuolit pitkiin kokouksiin. Neuvottelutuoleissamme korostuvat laatu, istuinmukavuus ja käytännöllisyys. Pehmeät ja laadukkaat neuvottelutuolit soveltuvat kokoushuoneiden lisäksi myös vieras- ja asiakastuoleiksi. Ääntä vaimentavat neuvottelutilakalusteet luovat rauhallisen ympäristön tiimipalavereille ja neuvotteluille avokonttorissa ja avoimissa monitoimitiloissa, taaten samalla työskentelyrauhan muille.

Julkitiloihin tarkotettujen tuolien muotoilu ja raikkaat värivaihtoehdot piristävät varmasti jokaisen taukotilan sekä toimiston ilmeen. Oli kyse henkilökunnan ruokailutilasta, kahvilasta, aulasta tai asiakaspalvelupisteestä, kattavasta valikoimastamme löydät sopivan tuolin tilaan kuin tilaan. Aulatiloihin ja avokonttoreihin soveltuvat modernit pehmustetut istuimet ovat muunneltavissa mielenkiintoisiksi istuinkokonaisuuksiksi. Ravintolatuoleiksi sopivat laminaattipintaiset tuolit ja muovituolit on helppo pitää puhtaina. Toimiston vieras- ja asiakastuoleja löytyy käsinojilla tai ilman käsinojia. Useimmat mallit voi pinota, jolloin ne vievät käyttämättöminä vain vähän tilaa.

Useimmista tuoleista on saatavilla myös muita väri- ja runkovaihtoehtoja kuin mitä tällä sivulla on esitetty. Jos et täysin löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiin. Löydämme budjettiisi sopivat tuotteet helposti. Katso myös neuvottelupöydät!

Neuvottelutuolit ja julkitilan tuolit
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Tuotteet 1-24 / 52
Laskeva
 1. Play&Work-penkki
  Play&Work-penkki

  Alkaen 530,-

 2. Calado-tuoli
  Calado-tuoli

  Alkaen 105,-

 3. Cadeira-tuoli
  Cadeira-tuoli

  Alkaen 169,-

 4. Athena-kokoustuoli
  Athena-kokoustuoli

  Alkaen 299,-

 5. Fungi-tuoli
  Fungi-tuoli

  Alkaen 199,-

 6. Calado-baarituoli
  Calado-baarituoli

  Alkaen 159,-

 7. Sara-tuoli
  Sara-tuoli

  Alkaen 89,-

 8. Beata-baarituoli
  Beata-baarituoli

  Alkaen 419,-

 9. Azur-tuolit
  Azur-tuolit

  Alkaen 38,-

 10. Sand-istuimet
  Sand-istuimet

  Alkaen 169,-

 11. Säkkituolit
  Säkkituolit

  Alkaen 129,-

 12. Sofia-tuoli
  Sofia-tuoli

  Alkaen 57,-

 13. Aurora-baarituoli
  Aurora-baarituoli

  Alkaen 125,-

 14. Andrea-tuoli
  Andrea-tuoli

  Alkaen 59,-

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Laskeva