0800 165 000

Neuvottelutuolit ja julkitilan tuolit

Viihtyisillä tiloilla on inspiroiva vaikutus työilmapiiriin ja työn sujuvuuteen. Meiltä saat kestävät ja laadukkaat tuolit niin pieniin taukotiloihin kuin isoihin konferenssi- ja koulutustiloihin, auloihin ja neuvotteluhuoneisiin. 

Valikoimiimme kuuluvat pyörälliset neuvottelutuolit, yksinkertaiset pehmustetut yleistuolit sekä mukavat, säätöominaisuuksilla varustetut tuolit pitkiin kokouksiin. Neuvottelutuoleissamme korostuvat laatu, istuinmukavuus ja käytännöllisyys. Pehmeät ja laadukkaat neuvottelutuolit soveltuvat kokoushuoneiden lisäksi myös vieras- ja asiakastuoleiksi. Ääntä vaimentavat neuvottelutilakalusteet luovat rauhallisen ympäristön tiimipalavereille ja neuvotteluille avokonttorissa ja avoimissa monitoimitiloissa, taaten samalla työskentelyrauhan muille.

Julkitiloihin tarkotettujen tuolien muotoilu ja raikkaat värivaihtoehdot piristävät varmasti jokaisen taukotilan sekä toimiston ilmeen. Oli kyse henkilökunnan ruokailutilasta, kahvilasta, aulasta tai asiakaspalvelupisteestä, kattavasta valikoimastamme löydät sopivan tuolin tilaan kuin tilaan. Aulatiloihin ja avokonttoreihin soveltuvat modernit pehmustetut istuimet ovat muunneltavissa mielenkiintoisiksi istuinkokonaisuuksiksi. Ravintolatuoleiksi sopivat laminaattipintaiset tuolit ja muovituolit on helppo pitää puhtaina. Toimiston vieras- ja asiakastuoleja löytyy käsinojilla tai ilman käsinojia. Useimmat mallit voi pinota, jolloin ne vievät käyttämättöminä vain vähän tilaa.

Useimmista tuoleista on saatavilla myös muita väri- ja runkovaihtoehtoja kuin mitä tällä sivulla on esitetty. Jos et täysin löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiin. Löydämme budjettiisi sopivat tuotteet helposti. Katso myös neuvottelupöydät!

Neuvottelutuolit ja julkitilan tuolit
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Tuotteet 1-24 / 62
Nouseva
 1. Calado-baarituoli
  Calado-baarituoli

  Alkaen 169,-

 2. Sara-tuoli
  Sara-tuoli

  Alkaen 89,-

 3. Sand-istuimet
  Sand-istuimet

  Alkaen 179,-

 4. Vesta Wood -tuoli
  Vesta Wood -tuoli

  Alkaen 115,-

 5. Azur-tuolit
  Azur-tuolit

  Alkaen 39,90

 6. LOCO-tuoli
  LOCO-tuoli

  Alkaen 185,-

 7. Muovituoli Alfa
  Muovituoli Alfa

  Alkaen 29,90

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Nouseva