Syksyn kampanjakuvasto

Me Hexaplanilla palvelemme toimistoon, varastoon ja teollisuuteen liittyvissä kalustehankinnoissa. Löydät verkkokaupastamme laajan tuotevalikoiman sekä paljon ideoita työtilojen uudistukseen. Tutustu nyt syksyn kuvastoon ja tee löytöjä toimivaan työympäristöön. Voimassa olevat syyskampanjamme tarjoavat ajankohtaisia etuja sekä innovatiivisia ja edullisia tuotteita. Asiantuntevat myyjämme opastavat mielellään tuotteiden valinnassa.

Tällä kertaa kampanjakuvastomme punaisena lankana toimii työpäivän kellotus ja rytmitys. Lehden artikkelit kulkevat rinnallasi läpi työpäivän, töihin saapumisesta lähtien aina kotiin lähdön tunnelmiin. Kuvaston sivuilta löydät artikkeleita, uusimman asiakastarinamme ja poimintoja syksyn uutuuksista. Eikä saa unohtaa edullisia tuotteita ja upeita tarjouksia! Saattaapa sivuilta löytyä jokunen reseptikin.

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti verkkokuvastostamme. Voit selata kuvastoa kätevästi netissä, mutta halutessasi voit myös tilata sen printtiversiona työpaikallesi lähettämällä sähköposti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi.

Valoa syksyn pimeyteen

Kuvastosta löydät artikkeleita ja vinkkejä parempaan jaksamiseen työpäivän aikana. Yksi tärkeimmistä vireystilaan vaikuttavista asioista on riittävän tehokas ja laadukas valaistus. Sopiva työvalaistus auttaa keskittymään paremmin ja vaikuttaa työn laatuun, oppimiseen ja luovuuteen. Talven pimeydessä valaistuksen merkitys korostuu ja nyt onkin hyvä hetki varmistaa, että työvalaistus on riittävällä tasolla vuoden pimeimpinä päivinä. Työpaikan valaistus koostuu useista tekijöistä kuten työtilaan tulevasta luonnonvalosta, sopivasta yleisvalaistuksesta ja työpisteiden työskentelyvalaistuksesta. Työpaikalla tulee huomioida eri tilojen ja vuodenajan vaatimukset riittävän valaistuksen aikaansaamiseksi.


5 VALAISTUKSESSA HUOMIOITAVAA ASIAA
Työtilan valaistussuunnittelussa huomioitavia seikkoja ovat mm.:
1. tarvittava valaistusvoimakkuus
2. valon suuntaus
3. valon sopivat väriominaisuudet
4. valaistuksen muunneltavuus
5. lisäksi on hyvä miettiä energiatehokkuutta

Tutustu monipuoliseen valaisinvalikoimaamme!

Kuvassa tehokas 10000 LUX:n kirkasvalolaite
Dayvia Slim Style LED

Tuhansia tuotteita verkkokaupassa

Tutustu rauhassa yllä olevaan kuvastoomme. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulle herää kysymyksiä tai olet kiinnostunut saamaan tarjouksen oman työympäristösi kalustamisesta kokonaisuutena. Autamme mielellämme sinua työtilojen optimoinnissa. Mikäli tiedät mitä haet, verkkokaupasta pystyt helposti ja nopeasti tilaamaan haluamasti tuotteet.