0800 165 000

Kensington SecureTrek Overnight reppu 17"

Kensington SecureTrek Overnight reppu 17"

Tuotekoodi: 7592007

Lukittava selkäreppu Kensington SecureTrek suojaa kannettavan tietokoneesi, tablettisi ja matkatavarasi varkauksilta ja vahingoilta. Selkärepussa on runsaasti tilaa 17-tuumaiselle kannettavalle, vaatteille, asiakirjoille ja henkilökohtaisille tavaroille. Kestävä SecureTrek-reppu on erinomainen valinta liikematkalle, messuille, asiakastapaamiseen tai työlaukuksi.

Pehmustettu selkäosa tarjoaa ergonomisuutta ja käyttömukavuutta, erityisesti silloin, kun reppu on täynnä. Selkäosan pidikkeen avulla reppu voidaan kiinnittää matkalaukun ulosvedettävään vetokahvaan. Näin reppua on helppo kuljettaa matkalaukun päällä ilman pelkoa sen putoamisesta.

17 tuuman läppärille ja 10 tuuman tabletille sopivat osastot on suojattu ja pehmustettu hyvin, joten ne suojaavat laitteita mahdolliselta vahingolta. Laukussa on myös tilava osasto pikkutavaralle, kuten avaimille, latureille, kynille, käyntikorteille ja kuulokkeille.

Repun varkaudenestojärjestelmä on erityisen kätevä matkustettaessa. Laitelokeron erikoisvahva vetoketju estää vetoketjun rikkomisen terävällä esineellä, joten laitteesi pysyvät turvassa. Vetoketjun päät voidaan lukita SecureTrek-lukkopesään Kensington-lukolla tai TSA-riippulukolla. TSA-lukko voidaan avata lentokentän turvallisuushenkilökunnan toimesta erikoisvälineillä niin, ettei lukko hajoa käsittelyssä. Lukkopesään sopivalla Kensington Laptop Lock –turvakaapelilukolla reppu voidaan kiinnittää kiinteään esineeseen, kuten pöydän jalkaan tai kaiteeseen varkauden estämiseksi. Kensington-lukot saatavilla erikseen (katso sivun alalaita).

  • TSA-hyväksytty matkalukitus.
  • Tietokoneen enimmäiskoko: 17 tuumaa (433 mm).
  • Väri: musta.
  • Tuotteella on 10 vuoden takuu.
  • Mitat: 317 (L) x 165 (S) x 483 (K) mm.
  • Omapaino: 1,6 kg.

Huom! Lukko tilattava erikseen.

Väri Musta
Leveys (mm) 317
Syvyys (mm) 165
Korkeus (mm) 483
Paino (kg) 1,6
Takuuaika 10 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 139,-
Saatavuus:
2-4 viikkoa