0800 165 000

Konto-akustiikkalevyt 3 kpl, koko 1194 x 594 mm

Konto-akustiikkalevyt 3 kpl, koko 1194 x 594 mm

Konto-akustiikkalevy on paljon enemmän kuin äänenvaimentaja. Sen lisäksi, että se tuo hiljaisuutta meluisiin sisätiloihin ja poistaa kaikua, tämä tyylikäs sisustuselementti tuo tiloihin ripauksen luontoa.

Huolehtimalla tilan akustiikasta Konto-akustiikkalevyillä vaikutat merkittävästi viihtyisyyteen, työhyvinvointiin ja sitä kautta myös tuottavuuteen. Erityisesti isoissa ja avoimissa tiloissa esiintyy usein melunhallinnan haasteita, jolloin akustiikkatuotteet tulevat tarpeen. Konto-akustiikkalevyt ovat varustettu A-luokan äänenvaimennusominaisuuksilla ja absorboivat tehokkaasti ääntä. Tämän ansiosta työympäristön melu aiheuttaa vähemmän stressiä ja työn keskeytyksiä, jolloin varsinkin keskittymisrauhaa vaativat tehtävät hoituvat tehokkaammin.

Kotimainen Konto-akustointilevy on pintaturpeesta valmistettu luonnontuote, joka sietää erinomaisesti kosteutta ja on homehtumaton. Luonnonkuituisia, ympäristöystävällisiä akustiikkalevyjä voi siis huoletta käyttää sisätiloissa, joissa on tärkeää huolehtia hyvästä hengitysilmasta. Ekologiset ja turvalliset Konto-tuotteet sopivat äänenvaimennukseen mm. kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoihin, kotiin ja toimistoihin. Lisäksi ne toimivat erinomaisina lämmöneristeinä. Akustiikkalevyn elävä pinta ja kauniit värivaihtoehdot mahdollistavat erilaisten, tyylikkäiden sisustusratkaisujen toteuttamisen. Luonnollisen materiaalin käytöstä johtuen levyssä voi esiintyä värin tai pinnan tasaisuuden vaihtelua.

Kokoa kolmen akustiikkalevyn kokonaisuuden halutessasi samanvärisistä tai erivärisistä levyistä (valitse jokaisen levyn väri erikseen pudotusvalikosta). Värivaihtoehdot: maalaamaton ruskea (lakattu), musta, valkoinen, harmaa, punainen ja turkoosi. Lisätiedoista löydät infoa levyjen kiinnitysvaihtoehdoista.

Muita värejä ja kokoja saatavilla tilauksesta, kysy lisää myynnistä.

Akustiikkalevyn koko: 1194 x 594 mm.
Akustiikkalevyn paksuus: 30 mm.
Äänen absorbointiluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654).
Maalin päästöluokitus: M1.
Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667).

Levyn kiinnittäminen on helppoa, esimerkiksi liimalla tai kaksipuolisella rakennusteipillä seinään tai kattoon. Pudotusvalikosta voit valita itsellesi sopivan kiinnitystavan:

- teippirulla (kiinnität teipin levyyn itse)
- teippipalat valmiiksi liimattuna levyihin (pitävämpi kuin itse kiinnitetty)
- liimatuubi (tämä vaatii liimapuristimen, ei valikoimassa)
- ei mitään (ei tarvetta kiinnitystarvikkeille)
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 179,-