0800 165 000

Kotitoimisto

Etätyön lisääntyessä ergonomiseen työympäristöön kotioloissa kannattaa panostaa, varsinkin jos tekee päätetyötä. Kotikonttorilla työtä pitäisi pystyä tekemään yhtä ergonomisesti kuin hyvin kalustetussa toimistossa. Kotitoimistosson hyvä olla ainakin käyttäjälleen sopiva työtuoli ja korkeussäädettävä pöytä, jotta sen ääressä pääsee työskentelemään sekä istuen että seisten.  

Täältä löydät ergonomiset kotitoimistokalusteet nopeasti perille toimitettuna. Valikoimissamme on erilaisia sähköpöytiä, työtuoleja ja aktivoivia tuoleja ahtaaseenkin tilaan! Verkkokaupastamme saat myös säilytyskalusteita, toimistotarvikkeita, valaisimia, seisontamattoja ja ergonomiaa lisääviä tarvikkeita, kuten hiirikäden rasitustiloja ehkäiseviä RollerMouse-tuotteita.

Verkkokauppamme palvelee yritysten lisäksi myös yksityisasiakkaita! Huomioithan että verkkokaupan hintamme on ilmoitettu ilman 24% arvonlisäveroa ja se lisätään loppusummaan ostoskorissa. Yksityisasiakkaille verkkokaupassamme on käytössä luottokorttimaksu, jolloin y-tunnusta ei tarvitse täyttää kassalla.

Jos kaipaat vinkkejä ergonomiseen työskentelyyn kotitoimistossa, käy lukemassa Kotitoimiston ergonomia -valintaoppaamme!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Tuotteet 1-24 / 75
Nouseva
 1. Satulatuoli Saddle
  Satulatuoli Saddle
  Hinta

  159,-


  135,-
  Pikakatselu
 2. Toimistotuoli Pro 40
  Toimistotuoli Pro 40

  Alkaen 425,-

 3. Työtuoli Oscar
  Työtuoli Oscar

  Alkaen 365,-

 4. Toimistotuoli Motto
  Toimistotuoli Motto

  Alkaen 455,-

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Nouseva