0800 165 000

Katso koko sarja

Kuivausmatto Solett, sininen, metri

Kuivausmatto Solett, sininen, metri

Tuotekoodi: 3316003-60

Sininen, 9 mm:n paksuinen Solett-kuivausmatto sopii sisäkäyttöön eteis- ja käytävämatoksi ja on erinomainen matto sisääntulojen yhteyteen, auloihin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Tehokkaasti likaa ja kosteutta keräävä eteismatto edesauttaa tilojen pysymistä siisteinä ja edustavina. Matto imee itseensä kengistä lähtevän kosteuden ja vähentää liukastumisvaaraa. Lisäksi aulamattoon jäävä lika ja hiekka säästää lattiapintoja.

Solett-matto on erityisen tehokas olefiini-kuituinen kuivausmatto, jonka veden imuteho on peräti 6 litraa/m2. Vinyylipohjansa ansiosta matto pysyy hyvin paikallaan. Matossa on siistit, kantatut sivureunat. Se on joustava ja kestää hyvin kulutusta. Helppohoitoinen eteismatto kuivuu nopeasti ja sen voi puhdistaa imuroimalla, huuhtelemalla ja pesemällä käsin tai yhdistelmäpesukoneella.

Täydessä mattorullassa on 18,3 metriä. Maton leveys 900 mm. Tilaa reunalistat (2 kpl) metrimattoihin erikseen, niin saat leikkuureunan viimeistellyn näköiseksi. Mittaamme ja leikkaamme maton niin, että mahdollisella reunalistalla maton pituus on asiakkaan tilaama määrä.

Matto toimitetaan käyttövalmiina.

Hinta on ilmoitettu metrille.

Kuivausmatto Solettia saa myös valmiina paloina.

Väri Sininen
Pituus (m) 18.3
Leveys (mm) 900
Paksuus (mm) 9
Takuuaika 2 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 40,-
Saatavuus:
Nopea toimitus

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista