0800 165 000

Nivå Raw -akustiikkapaneelit

  • 3D kokonaisuus
  • Nivå Raw valkoinen

Nivå Raw -akustiikkapaneelit

Nivå Raw -akustiikkapaneeleilla rakennat helposti näyttäviä seinäpintoja ja samalla vaiennat tehokkaasti melua. Yhden Nivå Raw -akustiikkapaneelin koko on 593 x 593 mm ja sen pinta on kolmessa eri tasossa (30-80 mm välillä). Asettelemalla paneeleja vierekkäin voit rakentaa hienoja kolmiulotteisia kokonaisuuksia. Seinäpaneeleilla on erinomainen äänen absorbointikyky ja tehokkaasti vaimentavina ne soveltuvat toimistoihin, kouluihin, päiväkoteihin ja julkisiin tiloihin.

Akustiikkapaneelit on valmistettu allergisoimattomasta ja ympäristöystävällisestä EcoSUND®-polyesterikuitulevystä. Akustoivat seinäpaneelit eivät sisällä lainkaan liimaa, eivätkä vapauta päästöjä tai kaasuja huoneilmaan. EcoSUND®-paneelit eivät myöskään sisällä kuituja, jotka ärsyttäisivät ihoa tai jotka voisivat aiheuttaa allergioita. Ympäristöystävällinen EcoSUND® on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Polyesterikuitu ei ole herkkä kosteudelle, ja siksi akusoiva EcoSUND®-paneeli pitää hyvin muotonsa ja on kosteudenkestävä.

Kiinnitys vaivattomasti velourilla ja tarranauhalla. Mukana tuleva tarranauha kiinnitetään seinään esim. ruuvaamalla. Seinäpaneelin taustapuoli on velouria, joka kiinnittyy tarranauhaan.

Akustoivien paneelien puhdistus onnistuu imuroimalla tai kuivaharjauksella. Jos pinta on hyvin likainen, silloin se kannattaa puhdistaa rätillä, kylmällä vedellä ja hellävaraisella pesuaineella.

Saatavilla kolme vakioväriä: valkoinen, harmaa ja musta.

Leveys (mm) 593
Korkeus (mm) 593
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 109,-
Rajaa vaihtoehtoja: Tyhjennä suodatus
Toimitusajat: Nopea toimitus 2-4 viikkoa 5-8 viikkoa Kysy toimitusaika myynnistämme
Tuotekuva Tuotteen nimi Hinta Alv 0% Määrä
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, valkoinen 7541100-20
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, valkoinen
Hinta 109,-
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, harmaa 7541100-30
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, harmaa
Hinta 109,-
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, musta 7541100-40
NIVÅ Raw -akustiikkapaneeli, musta
Hinta 109,-

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista