Pitäisikö päivittää toimistokalusteet?

Istutko mieluummin lattialla kuin työtuolissasi? Työskenteletkö ennemmin sängyssä kuin työpöytäsi ääressä? Tuntuuko sinusta, että työpisteesi aiheuttaa sinulle selkä- ja päänsärkyä? Kyllästyttääkö työskennellä epämukavassa asennossa koko päivän?

Toimimattomia tiloja ja epämukavia kalusteita ei kannata sietää, kun työympäristössä on tarkoitus tehdä positiivista tulosta, innostusta ja ohjata ihmisten toimintaa. Eikö olekin aika heittää jo hyvästit niille vanhoille ja epämukaville kalusteille?

hexa-aika-paivittaa-kotitoimisto

Kun fiilis on kohdallaan, se heijastuu myös työpanokseesi. Myös kotitoimistossa! Ergonomiset kalusteet tekevät asennostasi paremman, vähentävät kehon kuormitusta ja auttavat sinua saavuttamaan huippusuorituksia. Uusien ergonomisten kalusteiden avulla voit luoda työympäristön, jossa jokainen työntekijä voi tuntea olonsa tyytyväiseksi ja keskittyä hommiinsa ilman turhia häiriötekijöitä.

 

 

Hexaplan — työtilojesi pelastaja vuodesta 1976 lähtien

 

Tiedämme, että kalusteiden hankkiminen voi olla kuin tilatetristä, mutta me olemme mestareita kaaoksen selättämisessä. Rohkeasti ja ripeästi autamme sinua tulipalokiireessä ja vaikeiden valintojen edessä. Tavoitteenamme on pitää kotimaiset yritykset ja heidän työntekijänsä motivoituneina ja työn positiivisessa sykkeessä, kalustamalla varastoista, tuotantotiloista, toimistoista ja kotitoimistoista aidosti toimivia työympäristöjä.

 

Miksi Hexaplan?

Meidän kanssamme pääset helpommalla. Saat avuksesi ammattitaitoisen myyjän, joka tuntee 10 000 tuotteen ja valmistajien valikoiman.

Sinun ei tarvitse tyytyä valmisratkaisuihin. Kun millimetreillä ja väreillä on väliä, pystymme mitoittamaan tuhansia tuotteita edullisesti juuri sinun väreihisi ja työtilaasi sopiviksi.

Me toimimme hyvin myös kiireen keskellä. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja varastotuotteet saat Turun varastosta 1–3 arkipäivässä. Suuremmissa projekteissa projektipalvelumme rientää avuksesi.

Olemme luotettava kotimainen konkari ja ylpeinä voimme kertoa, että meillä on ollut Avainlippu-merkki jo vuodesta 2016 lähtien – todisteena sitoutumisestamme suomalaiseen palveluun.

Positiivista fiilistä
kuvastosta

Tuotekuvastomme tihkuu positiivista energiaa ja iloa! Sen sivut pursuavat tyylikkäitä ja käytännöllisiä kalusteita toimistoon, teollisuuteen ja varastoon. Ja valikoimamme uutuustuotteet tuovat iloa ja helpotusta työtilojesi arkeen.

Nyt on aika inspiroitua ja päivittää työtila!

Avaa tuotekuvastomme tästä.

Työtilan vallankumous

Tee työpisteestäsi toimiva ja viihtyisä! Valikoimamme suosikkituotteet ja upeat uutuudet pelastavat työtilasi kaaokselta ja ankeudelta. Tutustu tuotteisiin ja aloita matkasi kohti tehokkaampaa ja mukavampaa työpäivää.

SÄHKÖPÖYDÄT

Korkeussäädettävät, ergonomiset työpöydät

TYÖTUOLIT

Monipuolisin säädöin varustetut laadukkaat toimistotuolit

MAPPIKAAPIT

Kaapit ja laatikostot sekä muut säilytysratkaisut

KOKOUSPÖYDÄT

Tyylikkäitä kokouspöytiä eri väreissä ja monessa eri koossa

PUKUKAAPIT

Pukukaapit isoihin ja pieniin tiloihin, penkillä ja ilman

Pitäisikö? No, todellakin pitäisi!

Mitä sitä enempää miettimään. Heivataan ne jäykät kalusteet unholaan ja unohdetaan tunkkaiset työpisteet. Tehdään yhdessä ergonomiset ja toimivat työpisteet yrityksellenne.

Arveluttaako yhä?

Positiivisella fiiliksellä eteen päin. Aina on vaihtoehto, että annat meidän auttaa ja hoitaa toimitilasi kalustaminen. Kysy ihmeessä, jos jokin askarruttaa. Neuvomme tarvittaessa. Projektimyyjämme ovat apunasi riippumatta mitä toimitilaasi kalustat. 

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite