Pitäisikö päivittää toimistokalusteet?

Istutko mieluummin lattialla kuin työtuolissasi? Työskenteletkö ennemmin sängyssä kuin työpöytäsi ääressä? Tuntuuko sinusta, että työpisteesi aiheuttaa sinulle selkä- ja päänsärkyä? Kyllästyttääkö työskennellä epämukavassa asennossa koko päivän?

Toimimattomia tiloja ja epämukavia kalusteita ei kannata sietää, kun työympäristössä on tarkoitus tehdä positiivista tulosta, motivoida ja ohjata ihmisten toimintaa. Eikö olekin aika heittää jo hyvästit vanhoille ja epämukaville kalusteille?

hexa-aika-paivittaa-kotitoimisto

Mukavat ja ergonomiset kalusteet auttavat luomaan rennon ja tuotteliaan työympäristön. Myös kotitoimistossa! Kun tunnet olosi hyväksi, se heijastuu myös työsuoritukseesi. Ergonomiset kalusteet auttavat parantamaan asentoasi, vähentämään rasitusta kehossasi ja auttavat sinua saavuttamaan huippusuorituksia. Uusilla ergonomisilla kalusteilla luot työympäristön, jossa kaikki työntekijät ovat tyytyväisiä ja voivat tehdä työnsä ilman turhia häiriöitä.

 

Nyt onkin oikea aika laittaa aikansa eläneet kalusteet kiertoon ja päivittää työtila ajan tasalle. 

Ja tänään on hyvä päivä aloittaa!


Positiivista fiilistä kuvastostatoimistotiloihin

Kevään tuulahdus näky myös kuvastossamme. Tutustu 36-sivuiseen kevätkuvastoomme täynnä käytännöllisiä kalusteita toimistoon, teollisuuteen ja varastoon. Ja tiedätkö mikä parasta? Valikoimamme uutuustuotteet pelastavat työtilasi kaaokselta ja ankeudelta. Kuvastosta löydät myös paljon ajankohtaisia tarjoustuotteita. Nyt on aika inspiroitua!

 Avaa kevään kuvasto tästä.

PÄIVITÄ TYÖPISTEESI

Tee työpisteestäsi toimiva ja viihtyisä! Valikoimamme suosikkituotteet ja upeat uutuudet pelastavat työtilasi kaaokselta ja ankeudelta. Tutustu tuotteisiin ja aloita matkasi kohti tehokkaampaa ja mukavampaa työpäivää.

SÄHKÖPÖYDÄT

Korkeussäädettävät, ergonomiset työpöydät

TYÖTUOLIT

Monipuolisin säädöin varustetut laadukkaat toimistotuolit

MAPPIKAAPIT

Kaapit ja laatikostot sekä muut säilytysratkaisut

KOKOUSPÖYDÄT

Tyylikkäitä kokouspöytiä eri väreissä ja monessa eri koossa

PUKUKAAPIT

Pukukaapit isoihin ja pieniin tiloihin, penkillä ja ilman

Pitäisikö? No, todellakin pitäisi!

Mitä sitä enempää miettimään. Heitä hyvästit mummon aikaisille pöydille ja rikkinäisille työtuoleille.  Tehdään yhdessä ergonomiset ja toimivat työpisteet yrityksellenne.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.