0800 165 000

Poiju Balance-tuoli, musta

  • Poiju Balance-tuoli, musta
  • Poiju Balance, muotoiltu istuin

Poiju Balance-tuoli, musta

Tuotekoodi: 7022504-40

Musta Poiju Balance on aktiivituoli, joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi säädettävän työpisteen kanssa. Se on ergonomisesti muotoiltu seisomatuoli, jossa on pyöreä, muotoiltu istuin. Kangasverhoilulla, pehmustetulla istuimella on mukava istua. Monipuolinen, aktivoiva tuoli on hyvä lisä jokaiseen toimistoon.

Tuoliin on helppo istua ja tuolin käytön jälkeen se palautuu takaisin alkuasentoon. Tämä aktiivi-istuin sopii sähkösäädettävän pöydän pariksi toimistoon, sillä tuoli on säädettävissä eri korkeuksille. Se on hyvä työtuoli myös paljon seisomatyötä tekevälle, esimerkiksi asiakaspalvelutiskin taakse. Poijua voi käyttää puoli-istuvassa asennossa sekä jakkaran tapaan.

Poiju lisää toimistotyön ergonomiaa pitämällä kehon liikkeessä. Aktiivinen istuma-asento parantaa ryhtiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi keskivartalon lihaksia. Aktiivinen istuminen on hyvää vaihtelua tavallisella toimistotuolilla istumiselle pitkän työpäivän aikana.

Poiju-tuoli on varustettu painojalalla. Jalustan pohja on kupera ja kuminen, joten se takaa hyvän pidon. Ei ole pelkoa, että tuoli karkaa istujan alta.

Portaaton korkeudensäätö kaasujousella 610 - 850 mm. Istuimen halkaisija 330 mm.

Väri Musta
Paino (kg) 12
Verhoilumateriaali Kangas
Korkeudensäätöväli (mm) 610 - 850
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 209,-
Saatavuus:
Nopea toimitus

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista