0800 165 000

KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE, ASENNUSPALVELU AUTTAA

Asennuspalvelu on tärkeä osa projektia. Emme vain tee suunnitelmia ja toimita kalusteita - tarvittaessa autamme asiakasta myös kalusteiden asentamisessa. Ammattitaitoinen ja luotettava asennuspalvelu on yksi Hexaplanin avaintekijöistä onnistuneessa kalusteprojektissa.

- Hexaplanille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaalleen kokonaisvaltainen paketti. Sen takia osaava ja luotettava asennuspalvelu on tärkeä osa projektia", kertoo projektimyyjä Heli Nygård.

Kalusteasennuksia tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan yksittäisistä kalusteiden kokoamisista aina isoihin liikehuoneistoprojekteihin ja varastokokonaisuuksiin. Osa Hexaplanin tuotteista toimitetaan osina rahtikustannusten minimoimiseksi. Useimmat koottavista kalusteistamme ovat helppoja koota ja asentaa itse. Jos kuitenkin tarvitsee apua asennukseen, se onnistuu Hexaplanin kautta nopeasti ja kustannustehokkaasti.

YhTEISTYÖKUMPPANEITA YMPÄRI SUOMEN

Hexaplanilla on toimistojen ja varastojen kalusteasennuksiin erikoistuneita yhteistyökumppaneita ympäri Suomen.

Asennustarpeet ja tuotteet vaihtelevat asiakkaiden mukaan, joten asennukset sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kuormalavahyllyjen, myymäläkalusteiden, akustoivien seinäkkeiden, työpiste- ja konttorikalusteiden kokoonpanoja. Yhteistyökumppanimme kautta asiakas saa tarvittaessa kaiken kokoonpanon, mitä tarvitsee.

Asiakastarinoista voit lukea, kuinka olemme auttaneet yrityksiä kalusteprojekteissa. Esimerkiksi Skanskan lähtökohtana oli hankkia työmaatiloihinsa uudet laadukkaat kalusteet valmiiksi toimitettuna ja asennettuna. Hexaplan pystyi tarjoamaan heille erittäin kustannustehokaan kalustuspaketin asennuksineen.

Salok Osk halusi muuttaa nopeasti uusiin toimistotiloihin ja tilasi Hexaplanilta kalustusprojektin asennuksesta siivoukseen, avaimet käteen -periaatteella. Toimistokalusteet toimitettiin aikataulussa ja muutto sujui hyvin. Työt jatkuivat maanantaina normaalisti, mutta aivan uusissa tiloissa. 

Kaiken tulee olla helppoa asiakkaalle

Hexaplanin yhteistyökumppanit asentavat asiakaan puolesta kalusteet - luotettavasti ja ammattitaidolla. He huolehtivat kalusteiden kasaamisesta sovittuna ajankohtana ja että ne asennetaan tarvittaessa paikoilleen kalustesuunnitelman mukaisesti.

Myös tuotepakkaukset viedään pois ja ne kierrätetään asianmukaisesti. Asiakas voi keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

Hexaplan tarjoaa asiakkaille helpon asennuskokonaisuuden, jonka voi kätevästi tilata tuotteen yhteydessä.