PROJEKTIPALVELU - KALUSTEASENNUS

Asennuspalvelu auttaa - kaikkea ei tarvitse tehdä itse

Asennuspalvelu on tärkeä osa projektia. Emme vain tee suunnitelmia ja toimita kalusteita - tarvittaessa autamme asiakasta myös kalusteiden asentamisessa. Ammattitaitoinen ja luotettava asennuspalvelu on yksi Hexaplanin avaintekijöistä onnistuneessa kalusteprojektissa.

Kaiken tulee olla helppoa asiakkaalle

Kalusteasennuksia tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan yksittäisistä kalusteiden kokoamisista aina isoihin liikehuoneistoprojekteihin ja varastokokonaisuuksiin. Useimmat koottavista kalusteistamme ovat helppoja koota ja asentaa itse. Jos kuitenkin tarvitsee apua asennukseen, se onnistuu Hexaplanin kautta nopeasti ja kustannustehokkaasti.

- Hexaplanille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaalleen kokonaisvaltainen paketti. Sen takia osaava ja luotettava asennuspalvelu on tärkeä osa projektia, kertoo projektimyyjä Heli Nygård.

asennuspalvelu-helinygard_1

Yhteistyökumppaneita ympäri Suomen

Hexaplanilla on toimistojen ja varastojen kalusteasennuksiin erikoistuneita yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Asennustarpeet ja tuotteet vaihtelevat asiakkaiden mukaan, joten asennukset sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kuormalavahyllyjen, myymäläkalusteiden, akustoivien seinäkkeiden, työpiste- ja konttorikalusteiden kokoonpanoja. Yhteistyökumppanimme kautta asiakas saa tarvittaessa kaiken kokoonpanon, mitä tarvitsee.

Hexaplanin yhteistyökumppanit asentavat asiakaan puolesta kalusteet - luotettavasti ja ammattitaidolla. He huolehtivat kalusteiden kasaamisesta sovittuna ajankohtana ja että ne asennetaan tarvittaessa paikoilleen kalustesuunnitelman mukaisesti. Myös tuotepakkaukset viedään pois ja ne kierrätetään asianmukaisesti.

Asiakas voi keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

asennuspalvelu-poydan-asennus

Kaikki hoidetaan valmiiksi ja asiakas voi keskittyä työhön.
Asennuksen hyötyjä:

Suunnitelmat, kalusteet, toimitus ja kokoonpano yhdestä paikasta. Yhteydenpito on helppoa.
Ei turhaa säätämistä eri toimijoiden kanssa ja kustannuksetkin pysyvät hallussa.
Kalusteprojektista ja asennuksesta vastaa yksi yhteyshenkilö Hexaplanilla.
Kalustetäydennykset ja varaosat saatavilla helposti. Asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa niiden etsimiseen.
Asennuspalvelu takaa kalusteiden onnistuneen kokoamisen ja nopean käyttöönoton.
Pakkausjäte viedään pois asiakkaalta ja kierrätetään asianmukaisesti.
Search engine powered by ElasticSuite