PROJEKTIPALVELU - SUUNNITTELUPALVELU

Projektimyynnin suunnittelupalvelu vastaa haasteisiin

Yhä useammin toimistoissa suositaan avointa pohjaratkaisua ja siirrytään pienistä työhuoneista isoimpiin yhteistiloihin. Monitilatoimistojen joustavuus ja työtehtäväkeskeisyys mahdollistavat sen, että työtiloja voidaan vaihdella työtehtävien mukaan. Työskentelytilan ääniympäristö, työpisteen ja huoneratkaisujen toimivuus vaikuttavat merkittävästi työtehokkuuteen ja viihtyvyyteen, niinpä kalustuksen suunnitteluun kannattaa panostaa..

suunnittelu

Asiakkaalle suunnittelupalvelumme on ilmaista

Suunnittelupalvelumme on osa projektimyyntiä ja autamme mielellämme työtilojen optimoinnissa, työskentelyergonomian ja kalustuksen suunnittelussa. Meille suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan toimitila tai työpiste ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Asiakas saa tarkasteltavakseen tarjouksen tuoteluetteloineen, sekä halutessaan hahmotelman siitä, miten kalusteet tilaan aseteltaisiin.

Tarvittaessa otamme suunnitelmissa huomioon olemassa olevien kalusteiden hyödyntämisen, joten kaikkea ei tarvitse laittaa kerralla uusiksi. Meidän osaamisemme hyödyntäminen ei maksa asiakkaille mitään, vaan on osa normaalia palveluamme. Projektimyynnistä on mahdollista tilata myös kuvaston ulkopuolisia tuotteita tai kokonaan asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

3D-mallinnettu sisustus- ja tilasuunnitelma

Kauttamme on myös mahdollista tilata maksullinen suunnittelutoimiston tekemä kokonaisvaltainen sisustus- ja tilasuunnitelma. Suunnitelmaan kuuluvan 3D-mallinnuksen avulla suunnittelija voi esittää asiakkaalle työtilan tunnelman ja värikokonaisuuden konkreettisella tavalla, ilman että mikään olisi oikeasti vielä näkyvää. Tilasuunnitelmaan sisällytetään tapauskohtaisesti sisustuksellisia ja toiminnallisia asioita, värisuunnittelua, kalusteiden sijoittelumalleja ja ideoita työtilan valaistukseen sekä akustiikkaan.

Tilasuunnittelu parantaa tilan toimivuutta ja käytettävyyttä, sekä auttaa tulevaisuuden uudistuksissa. Hyvällä tilasuunnittelulla varmistat, että tilasi on yrityksen näköinen ja siihen tehdyt ratkaisut toimivat nyt ja tulevaisuudessa. Hyvin suunniteltu toimitila elää vaivattomasti yrityksen koon ja tarpeiden muuttuessa.

Työpiste työn mukaan

Perinteinen työpisteajattelu muuttuu yhä enemmän monitilatoimistojen suuntaan, jossa työpiste valitaan kulloinkin tehtävän työn mukaan, kertoo sisustusarkkitehti Sari Lehto.

Mukautuva toimitila -  maksimaalinen hyöty

Hexaplanin yhteistyökumppani Suunnittelutoimisto Tondo Oy on erikoistunut yritysten toimisto-, showroom- ja näyttelytiloihin sekä messu- ja näyttelykonsepteihin.

Tilasuunnittelussa on tärkeää kuunnella työntekijöiden tarpeita, sillä perinteiset toimistohuoneratkaisut eivät enää toimi. Nykyaikainen työympäristö vastaa yrityksen ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin.

Uudet työtavat ja tekniikat vaativat muutosta myös työympäristöiltä - työnkuvien monipuolistuessa tilatarpeissa saattaa olla suurta vaihtelua jopa päivittäin. Ratkaisu on muuttuviin tarpeisiin suunniteltu tilakokonaisuus, joka voidaan jakaa eri vyöhykkeisiin: esim. äänekkään ja hiljaisen työskentelyn alueisiin, rennomman työskentelyn tiloihin sekä avoimen ja suljetun tilan vuorotteluun.

- Usein on hyvä sijoittaa asiantuntijat ja myynti kauemmas toisistaan, jolloin kummankin liikkumiseen ja akustiikkaan liittyviä tarpeita voidaan painottaa eri lailla, vinkkaa Tondon sisustusarkkitehti ja toimitusjohtaja Sari Lehto.

Search engine powered by ElasticSuite