0800 165 000

Katso koko sarja

Pukukaappi VKP, 1 osasto, 1900/400mm, teräsovi

Pukukaappi VKP, 1 osasto, 1900/400mm, teräsovi

Tuotekoodi: 6500055

Lukollinen 1-osastoinen pukukaappi pitkällä teräsovella on erinomainen valinta säilytyskalusteeksi moneen erilaiseen tilaan. Kotimainen, teräspellistä rakennettu 400 mm leveä vaatekaappi sopii mm. työpaikkojen, koulujen, sairaaloiden, työmaiden tai urheiluhallien pukeutumis- ja sosiaalitiloihin. Vaatekaappi täyttää mitoitukseltaan ja turvallisuudeltaan standardin SFS 5340 mukaiset vaatimukset. Kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna.

Tukevassa VKP-sarjan pukukaapissa on hitsattu, kylmävalssatusta 0,75 mm teräksestä valmistettu runko, joka on käsitelty kestävällä pulverimaalilla. Kaapin teräsovi on 19 mm paksu ja siinä on hitsattu kaksinkertainen kotelorakenne ja sisäjäykiste. Ovessa on nylon-laakeroitu piilosaranointi ja vaimennustyynyt, joiden ansiosta kaapinovi on hiljainen käytössä. Ovet toimitetaan vakiona oikeakätisinä. Ilmanvaihto tapahtuu painovoimaisesti katossa ja pohjassa olevien reikien kautta.

Pitkäovisen pukukaapin ulkomitat: 532 (S) x 1900 (K) mm, osaston leveys on 400 mm.

Kaapin rungon ja ovien vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Teräsovia on saatavilla lisähintaan erillisen värikartan väreissä. Kaapit maalataan mattapintaisella ns. struktuurimaalilla. Rouhea struktuuripinta on tyylikäs ja peittävämpi kuin perinteiset jauhemaalit. Se on myös kulutusta kestävämpi. Struktuurimaali on lisäksi kiiltäviä maaleja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Puolikiiltäviä kaappeja on vielä saatavissa, mutta maalista veloitamme lisämaksun.

Näitä vaatekaappeja on saatavana teräsovien lisäksi myös laminaatti- tai mäntysäleovin. Kysy lisää myynnistämme!

Väri Harmaanvalkoinen
Leveys (mm) 400
Syvyys (mm) 532
Korkeus (mm) 1900
Toimitustapa Koottu
Lokeroiden määrä 1
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 239,-
Saatavuus:
2-4 viikkoa