0800 165 000

Katso koko sarja

Pukukaappi VKP, 2 osastoa, 1900/600 mm, teräsovin

Pukukaappi VKP, 2 osastoa, 1900/600 mm, teräsovin

Tuotekoodi: 6500052

Kotimainen kaksiosastoinen pukukaappi pitkillä teräsovilla toimii säilytyskalusteena tuhansissa eri tiloissa. Tukeva, teräspellistä rakennettu 600 mm leveä vaatekaappi sopii mm. työpaikkojen, koulujen, sairaaloiden, työmaiden tai urheiluhallien pukeutumis- ja sosiaalitiloihin. Vaatekaappi täyttää mitoitukseltaan ja turvallisuudeltaan standardin SFS 5340 mukaiset vaatimukset. Kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna.

Vankkarakenteisessa VKP-sarjan pukukaapissa on hitsattu, kylmävalssatusta 0,75 mm teräksestä valmistettu runko, joka on käsitelty kestävällä pulverimaalilla. Kaapin teräsovet ovat 19 mm paksut ja niissä on hitsattu kaksinkertainen kotelorakenne ja sisäjäykiste. Ovissa on nylon-laakeroitu piilosaranointi ja vaimennustyynyt, joiden ansiosta ovet ovat hiljaiset käytössä. Ovet toimitetaan vakiona oikeakätisinä. Ilmanvaihto tapahtuu painovoimaisesti katossa ja pohjassa olevien reikien kautta.

Pukukaapin ulkomitat: 532 (S) x 1900 (K) mm. Leveys on osastojen leveys yhteensä eli 600 mm.

Kaapin rungon ja ovien vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Teräsovia on saatavilla lisähintaan erillisen värikartan väreissä. Kaapit maalataan mattapintaisella ns. struktuurimaalilla. Rouhea struktuuripinta on tyylikäs ja peittävämpi kuin perinteiset jauhemaalit. Se on myös kulutusta kestävämpi. Struktuurimaali on lisäksi kiiltäviä maaleja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Puolikiiltäviä kaappeja on vielä saatavissa, mutta maalista veloitamme lisämaksun.

Näitä vaatekaappeja on saatavana teräsovien lisäksi myös laminaatti- tai mäntysäleovin. Kysy lisää myynnistämme!

Väri Harmaanvalkoinen
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 532
Korkeus (mm) 1900
Toimitustapa Koottu
Lokeroiden määrä 2
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 337,-
Saatavuus:
2-4 viikkoa