0800 165 000

Quadro Advanced -vaunu

Quadro Advanced -vaunu

Tuotekoodi: 3006501-45

Kestävä ja monikäyttöinen Durable Quadro Advanced -vaunu toimistoon, sosiaali- ja kokoustiloihin. Kauniin vaaleanruskea ja designiltaan moderni toimistovaunu tarjoaa säilytystilaa kokouksissa tarvittaville laitteille, kuten projektoreille, toimistotarvikkeille, kuten tulostimille tai arkistointijärjestelmille, sekä muille tarjoilutarvikkeille. Tämä monitoimivaunu vastaa nykypäivän monitilatoimistojen ja erilaisten työtilojen vaatimuksiin.

Durablen vaunu sopii päivittäiseen käyttöön kestävän rakenteensa ansiosta. Vaunua on helppoa liikuttaa tilasta toiseen helposti rullaavilla pyörillä. Neljä pyörää, joista kaksi lukittavissa. Molemmilla sivuilla kahvat, joilla vaunun vetäminen tai työntäminen on vaivatonta.

Yksi vetolaatikko, joka avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Sisällä säilytystila, jossa säädettävä hyllytaso. Sen korkeutta voi vaihtaa tarpeen mukaan. Säilytystila avattavissa yhdellä ovella. Takaseinässä ja pohjassa kaksi kaapelikanavaa, jotka helpottavat sähkölaitteiden käyttöä ja säilytystä. Kaapelikanavat voi halutessaan sulkea tai käyttää ilmastointiaukkoina.

Mitat: 450 (L) x 450 (S) x 1000 (K) mm. Työntökahvojen kanssa leveys: 560 mm.

Tuote toimitetaan osina.

Väri Ruskea
Leveys (mm) 450
Syvyys (mm) 450
Korkeus (mm) 1000
Toimitustapa Toimitetaan osina.
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 559,-
Saatavuus:
2-4 viikkoa