0800 165 000

Sähköpöytä Pro, suora pöytälevy

  • Sähköpöytä Pro, suoralla pöytälevyllä
  • Sähköpöytä muistipaikoilla
  • Sähköpöytä Pro mitat

Sähköpöytä Pro, suora pöytälevy

Suorakaiteen mallinen sähköpöytä Pro. Pöydän kokonaishinta määräytyy alta valitsemasi pöytälevyn ja rungon mukaan.

Suomessa valmistettu pöytätaso on laadukas ja tukeva. Pöytälevy on 25 mm:n paksua MDF-levyä, joka on päällystetty kestävällä 3D-korkeapainelaminaatilla. Lopputuloksena pitkäikäinen, kosteutta hylkivä ja täysin saumaton pöytäpinta, ilman erillistä helposti irtoavaa reunanauhaa.

Pöytä on saatavilla kolmessa leveydessä: 1200, 1600 ja 1800 mm. Pöytälevyn värivaihtoehtoina on neljä vakioväriä: valkoinen, valkotammi, tummanharmaa ja musta puusyy. Erikoistilauksesta saatavilla myös muita värivaihtoehtoja sekä erikoismittaisia pöytälevyjä. Kysy myyntipalvelusta lisää!

Valitse pöydälle sähkösäätöinen runko toiveesi mukaan:

  • Basic-runko on edullinen vaihtoehto. Siinä on kaksi kaksipilarista nostojalkaa ja rungossa on yksi moottori. Korkeudensäätö välillä 690 - 1190 mm. Pöydän enimmäiskuormitus on 100 kg. Huom. Valitse Basic-runko haluamasi pöytätason leveyden mukaan. Basic-runkoja on valittavana kaksi erilaista. 
  • Flex-sähköpöydän runko on laadukas ja varmatoiminen. Siinä on laaja korkeudensäätöalue, 620 - 1270 mm. Molemmissa jaloissa on oma nostomoottorinsa, joten nosto on aina vakaa ja tasainen. Jaloissa on kolme pilaria, mikä tekee pöydästä tukevan. Ohjelmoitavissa neljä muistipaikkaa. Pöydän enimmäiskuormitus 150 kg. Flex-runko sopii kaikille pöytälevyille ja valittavanasi on kolme väriä: musta, valkoinen ja hopea.
  • Takuu molemmilla rungoilla 5 vuotta.

Lisäksi:

  • Voit valita pöytään siistin, kalvolla laminoidun läpivientiaukon johtoja varten. Halkaisijaltaan 60 mm aukko on kätevä työpöydän johtojen organisoimiseen ja varsinkin silloin, kun pöytä seisoo aivan seinässä kiinni. Aukko tulee pöytälevyyn takareunan keskelle. Upotettavia pistorasioita varten tilaa niitä varten erikseen tarkoitettu aukko (niissä mdf näkyvissä).
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 503,-