0800 165 000

MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT


Hinnat
Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan.

Toimitusajat
Pääosa tuotteista heti varastosta. Ei-varastoitavat tuotteet tehdastoimituksina n. 2-8 viikkoa tilauksestanne force majeure -varauksin. Toimitusaika-arvion näet verkkokaupassamme ostoskorissa.


Maksuehdot
Tarkastamme aina uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot. Maksuehtomme on normaalisti yrityksille 14 päivää netto ja viivästyskorko 13%. Yksityishenkilöt voivat tehdä tilauksen verkkokaupassamme ja maksaa ostoksen luottokortilla.

Verkkokauppamaksun voit suorittaa Visa- , Visa Electron-,  Mastercard- ja Maestro-korteilla. Hexaplan ei tallenna mitään kortin tietoja. Verkkokaupassa maksetaan koko ostos kerralla. Tämä koskee myös tuotteita, jotka ovat tilapäisesti loppu tai joiden toimitusaika on pidempi.

Noutomyymälässämme on käteis- ja korttimaksumahdollisuus.


Pakkaukset
Rahtikustannusten minimoimiseksi pääosa kalusteista toimitetaan kokoamattomina, ellei toisin mainita. Emme veloita erillisiä pakkauskuluja.

Toimitusehdot

Toimitusehtomme on EXW.

Kuljetusliikkeiden ehtojen mukaisesti rahtihinnat sisältävät toimituksen katutasoon lastauslaiturille tai auton välittömään läheisyyteen.  Tavaran muu siirtäminen on maksullinen lisäpalvelu, josta voit sopia erikseen myynnin kanssa.

Kun hyödynnät Hexaplanin edullisia kuljetussopimuksia, saat rahtiveloituksen samalla laskulla kuin tuotteet. Katso rahtihinnat tästä. Yli 2000 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti

Voimme toimittaa tilauksen myös asiakkaan omalla Itella Logisticsin, Kiitolinjan tai Kaukokiidon sopimuksella. Silloin tarvitsemme kuljetusliikkeen sopimusnumeronne. Nopeuttaaksemme toimitusaikoja lähetykset saattavat tulla eri aikaan useammasta eri varastosta.

Lähetyksen tarkistaminen ja huomautukset
Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Näkyvä vahinko tai poikkeava kollimäärä on merkittävä varaumana välittömästi rahtikirjaan ennen sen allekirjoittamista. Rahtikirjan allekirjoittamisen jälkeen ilmenevät vahingot (nk. piilovauriot) on ilmoitettava 3 päivän sisällä. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata. Kuljetusvaurioita koskevat huomautukset ainoastaan Hexaplanin rahtisopimuksella kuljetetuista tuotteista. Asiakas vastaa itse omilla sopimuksillaan kuljetettujen tuotteiden kuljetusreklamaatioista.

Hexaplan ei vastaa ns. epäsuorista vahingoista, kuten esimerkiksi asiakkaan tulonmenetyksistä, tai muulle kuin toimitetulle tuotteelle tapahtuneista vahingoista.

Palautukset
Palautuksista on sovittava aina etukäteen Hexaplanin myynnin kanssa. Palautettavista tuotteista hyvitämme 80% ostohinnasta, jos tuotteen kunto ja pakkaus on jälleenmyyntikelpoinen. Emme ota vastaan käytettyjä tuotteita. Palautusrahdeista vastaa asiakas. Lataa palautuslomakkeemme PDF-tiedostona, tulosta, täytä siihen oikeat tiedot ja palauta se yhdessä palautettavan tuotteen kanssa. Palautuslomakkeen käyttö nopeuttaa asian käsittelyä myös kuljetusvaurioiden kohdalla. Palautusoikeus ei koske käytettyjä, rikkinäisiä eikä erikoisvalmisteisia tuotteita tai suuria tilausmääriä. Jos tarvitset tuotetta suuren määrän, tilaa aina ensin yksi näytekappale.

Koekäyttö

Halutessasi testata tuotetta etukäteen, sovi koekäytöstä myynnin kanssa. Koekäyttö koskee tiettyjä tuotteita. Koekäyttörahdeista vastaa asiakas.


Vakuutus
Toimitukset asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

Takuu
Kaikille toimittamillemme tuotteille myönnämme vähintään vuoden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Sellaisissa tapauksissa, joissa takuuaika on pitempi, on tuotteen yhteydessä siitä erillinen maininta. Takuu ei korvaa toimittamiemme tuotteiden virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Muutokset
Hinnastomme on voimassa toistaiseksi. Mahdollisesti vaihtelevien valuuttakurssien tai kohonneiden raaka-aine- tai työkustannusten takia pidätämme itsellämme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintojamme.
Lisäksi pidätämme itsellämme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin.

Tavaran omistus
Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään ostajalle tilausvahvistus.

Muilta osin noudatetaan Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TKL 04.

Tuotteiden värit kuvissa saattavat poiketa alkuperäisistä. Tämä johtuu sellaisista teknisistä syistä kuin näyttöjen värimääritykset, digitaalinen kuvankäsittely jne.