0800 165 000

Toimistotuoli Pro 40

  • Toimistotuoli Pro 40

Toimistotuoli Pro 40

Niskatuellinen työtuoli Pro 40 on suunniteltu toimiston ammattilaisille, jotka tarvitsevat tukea ja istuinmukavuutta koko pitkän työpäivän ajan. Ainutlaatuisen multimekanismin ansiosta tuolissa on monipuoliset säätö­mahdollisuudet, jotka takaavat jokaiselle istujalle juuri oikean istuma-asennon. Säädettävä keinumekanismi mahdollistaa myös aktiivisen liikkeen ja rentoutumisen työtehtävien lomassa.

Yksilölliset säädöt helposti

Pro 40 -työtuolin säädät helposti itsellesi sopivaksi. Istuinsyvyyttä säätämällä tuolin voi mukauttaa niin pitkälle kuin lyhyellekin käyttäjälle. Istuinsyvyyden säädöllä varmistat, että tuolin etureuna ei paina takareisiin istuessa. Tämä takaa verenkierron jalkoihin.

Tuolissa riittää säätövaraa myös pitkäselkäiselle, sillä selkänojan korkeus säätyy helposti LiftUp-pikamekanismilla: selkänoja säätyy portaittain nostamalla, ylimmästä asennosta selkänoja laskeutuu jälleen ala-asentoon.

Istuimen sekä selkänojan kaltevuutta säätämällä saat tuolin siihen asentoon, joka antaa kehollesi parhaiten tukea eri työtilanteissa. Lisätukea saat säädettävästä niskatuesta ja käsinojista. Käsinojien korkeutta voi säätää helposti painonapilla, jolloin tuolin saa lähemmäs työpöytää. Tällöin kädet saavat tarvittavaa tukea työpöydästä tietokoneella työskennellessä.

Tuolin keinumekanismi mahdollistaa aktiivisen istumisen, mikä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Keinumekanismin jäykkyyttä pystyy säätämään, jolloin painavampi istuja saa säädettyä itselleen raskaamman vastuksen. Keinumekanismin voi halutessaan kytkeä myös kokonaan pois päältä, jolloin keskittyminen tärkeisiin työtehtäviin onnistuu paremmin. Keinun saa säätymään myös tarvittaessa negatiiviseen kulmaan

Pro 40 -työtuolin säätöominaisuudet

  • Istuinkaltevuuden säätö
  • Selkänojan kaltevuuden säätö
  • Istujan painon mukaan säädettävä keinumekanismi
  • Istuinsyvyyden säätö
  • Säädettävät käsinojat: korkeus (säätövara 6 cm, painonappimekanismilla) ja leveys (säätövara 4,5 cm, käsin kiristettävällä mekanismilla ) 
  • Selkänojan korkeussäätö nopealla ja helpolla lift up-mekanismilla
  • Korkeus- ja syvyyssäädettävä niskatuki

Valmistusmateriaalit

Pro 40 -työtuolin valmistuksessa on pyritty ottamaan huomioon kestävä kehitys ja ympäristönäkökohdat. Jalkaristikoiden lisäksi myös muut tuolissa käytetyt alumiiniosat on tehty kierrätetystä alumiinista. Muoviosien valmistuksessa on käytetty soveltuvin osin kierrätysmuovia.

Työtuolin istuin on verhoiltu, selkänojan takaosa on muovia. Verhoilukankaana on käytetty paloturvallista (SL1, cigarette) ja likaa hylkivää julkitilakangasta. Kankaan hankauskesto on 50 000 Martindalea. Tuoli on saatavilla kolmessa värissä: musta, sininen ja harmaa.

Työtuolissa on pehmeät ja hiljaiset PU-pyörät, jotka rullaavat hyvin kovilla lattiapinnoilla.

 Takuu 5 vuotta.

Paino (kg) 28
Toimitustapa Toimitetaan osina
Työtuolien ominaisuudet Istuimen kallistus, Istuinsyvyyden säätö, Käsinojat vakiona, Niskatuki, Selkänojan kallistus, Selkänojan korkeussäätö
Verhoilumateriaali Kangas
Hankauksenkesto (Martindale) 50 000
Selkänojan mitat (L x K) mm 440 x 530
Jalkaristikon halkaisija (mm) 720
Istuimen mitat (L x S mm) 480 x 470
Istuinkorkeus (mm) 480 - 610
Pyörän tyyppi Koville lattioille tarkoitetut, pehmeät PU-pyörät
Takuuaika 5 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 339,-
Rajaa vaihtoehtoja: Tyhjennä suodatus
Toimitusajat: Nopea toimitus 2-4 viikkoa 5-8 viikkoa Kysy toimitusaika myynnistämme
Tuotekuva Tuotteen nimi Hinta Alv 0% Määrä
Toimistotuoli Pro 40, harmaa 7000077-32
Toimistotuoli Pro 40, harmaa
Hinta 425,-
Toimistotuoli Pro 40, musta 7000077-40
Toimistotuoli Pro 40, musta
Hinta

425,-


339,-
Toimistotuoli Pro 40, sininen 7000077-60
Toimistotuoli Pro 40, sininen
Hinta 425,-

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista