3D-SUUNNITTELUOHJELMA

Suunnittele oma työpisteesi helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Nyt teollisen työpöydän lisäksi 3D-ohjelmalla pystyt suunnittelemaan myös omiin tarpeisiisi sopivan modulaarisen vaunun. Suunnitteluohjelman käyttäminen on maksutonta eikä edellytä erillisen ohjelman lataamista. Valitse haluamasi pöytä tai vaunu ja lisää siihen haluamasi lisävarusteet. Näet työpisteesi heti 3D:nä.

Viisi helppoa askelta

Suunnitteluohjelmassa tuote muotoutuu näytölle valintojesi mukaan ja voit helposti katsella sitä monesta eri suunnasta. 3D-ohjelman käyttäminen on maksutonta eikä edellytä erillisen ohjelman lataamista.

1. Valitse tarkoituksiisi sopiva työpisteen tai vaunun runko.

2. Valitse haluamasi koko ja materiaali.

3. Valitse mahdollinen korkeussäätö ja esim. säätöputket.

4. Viimeistele lisätarvikkeilla ja varusteluosilla.

5. Tallenna suunnitelma pdf-tiedostona koneellesi tai jatka suunnitelmaa myöhemmin lähetettyäsi yhteystietolomakkeen. Vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.

Testaa 3D-ohjelmaa rohkeasti. Suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen ja turvallinen.

treston-3Dkonfig
treston-mob-poyta

Tarvitsetko apua suunnitteluun?

Suunnittelupalvelumme on osa projektimyyntiä ja meillä on vuosien kokemus eri alojen työpisteiden suunnittelusta. Autamme mielellämme työtilojesi optimoinnissa sekä työskentelyergonomian ja kalustuksen suunnittelussa. Pystymme myös räätälöimään kalusteita työtilaasi vastaaviksi. Anna meidän hoitaa työympäristösi suunnittelu ja voit itse keskittyä oman yrityksesi ydinliiketoimintaan.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite