Parempia työympäristöjä vuodesta 1976

Hexaplanin vuoden 2023 tuotekuvasto esittelee laajaa tuotevalikoimaamme toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Kuvaston sivuilta löydät suosituimmat tuotteemme ja tämän vuoden tärkeimmät uutuudet. 

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti verkkokuvastostamme. Voit selata kuvastoa kätevästi netissä, mutta halutessasi voit myös tilata sen printtiversiona työpaikallesi. Tuotekuvasto löytyy verkkokaupastamme. Voit lisätä kuvaston ostoskoriin kalustetilauksesi mukaan tai tilata vain pelkän kuvaston. Se lähetetään ilmaiseksi sinulle. Tietenkin voit lähettää sähköpostia yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi ja lähetämme kuvaston.

Tuoteuutuudet
Paranna työympäristöäsi uutuustuotteidemme avulla. Tässä muutama esimerkki tuotevalikoimastamme.

Day-toimistotuoli

Toimistotuoli Flow

Käsinojallisessa Flow-tuolissa on monipuoliset säätömahdollisuudet ja mukava synkrokeinumekanismi.

Katso kaikki työtuolimme tästä.

HattuhyllyForm

Hylly & kenkäteline

Teräksinen Form-hylly sopii hattuhyllyksi tai kenkätelineeksi. Käytä miten haluat ja missä haluat.

Tutustu tästä pukuhuonekalusteisiimme.

tilkka-nojatuoli

Nojatuoli Tilkka

Tuolissa yhdistyy upea design ja istuinmukavuus. Tilkan pyöristetyt muodot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta.

Tutustu kokous- ja taukotilojen kalusteisiin tästä.

biox-laatikot

BiOX-tuotteet

Treston BiOX -laatikot ovat ensimmäinen puupohjaisesta biomuovista valmistettu hylly- ja ottolaatikkosarja teollisuuteen

Katso kaikki varastolaatikkomme tästä.

TYÖSSÄ VIIHTYMINEN


Kaipaatko nykyaikaista ergonomiaa toimistoon tai raikkautta yleisten tilojen ilmeeseen?
Nosta toimisto- ja taukotilojen viihtyvyys ja toimivuus uudelle tasolle Hexaplanin laadukkaan tuotevalikoiman avulla.Raskas työ vaatii luotettavat ja tarkoituksenmukaiset välineet. Löydä monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut kaikkiin varasto- ja teollisuusympäristöjen tarpesiin.


Katso varastoon, teollisuuteen ja kiinteistöhuoltoon suunnatut tuotteemme tästä.

varasto2023-lava-pumppukarry

Tuhansia tuotteita

Tutustu rauhassa ylläolevaan kuvastoomme. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulle herää kysymyksiä tai olet kiinnostunut saamaan tarjouksen oman työympäristösi kalustamisesta kokonaisuutena. Autamme sinua monipuolisesti työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Mikäli tiedät mitä haet, verkkokaupasta pystyt helposti ja nopeasti tilaamaan haluamasti tuotteet.