Työtilojesi pelastaja vuodesta 1976 lähtien

Hexaplan kalustaa yritysten tuotantotiloista, varastoista ja toimistoista positiivisen työsykkeen tiloja. Vuoden 2024 tuotekuvasto avaa oven laajaan valikoimaamme, joka kattaa kaiken toimisto- ja kokouskalusteista aina teollisuus- ja varastokalusteisiin sekä monipuolisiin kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme helposti verkkokuvastostamme. Kuvaston selaaminen käy kätevästi netissä, mutta voit myös tilata sen printtiversiona työpaikallesi. Tuotekuvasto löytyy verkkokaupastamme, josta voit lisätä sen ostoskoriin kalustetilauksesi mukaan tai voit tilata pelkän kuvaston. Lähetämme sen ilmaiseksi sinulle. Tietenkin voit lähettää sähköpostia yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi, ja lähetämme kuvaston.

TUOTEUUTUUKSIA TOIMISTOIHIN 

Inspiroidu ja piristä työympäristöä

Paranna työympäristöäsi uutuustuotteidemme avulla. Tässä muutama esimerkki uutuuksista tuotevalikoimassamme.

sallituolit

Salli-satulatuolit tehdään Suomessa

Kotimainen Salli-satulatuoli tarjoaa käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Tuolit ovat suomalaista käsityötä ja niille annetaan 10 vuoden takuu. Errinomainen työtuoli sekä miehille että naisille!

Löydät kaikki uudet Sallit täältä.

sahkopoyta-pahkina

Pro-sähköpöydissä luonnonläheisiä sävyjä

Sähköpöydän hankinta ei jää enää väristä kiinni. Uusina vakiomalliston tasoväreinä nyt upeat metsänvihreä ja tumma pähkinä. Erikoistilauksesta myös muita värivaihtoehtoja. 

Katso kaikki Pro-kalusteet tästä.

vapaatuolit

Skandinaavisesti muotoillut
tuolit

Olipa kyseessä hetki kahvikupposen äärellä tai keskittymistä vaativa työskentelyhetki, meiltä löydät juuri sopivat tuolit siihen. Esimerkiksi kuvan Vapaa-tuolit.

Katso kaikki kokous- ja taukotilatuolit tästä.

nobotarvikkeet

Kirjoitus- ja valkotaulujen tarvikkeet

Uusista Nobo tarvikkeista ja puhdistusseteistä löydät kaikki mitä tarvitset valkotaululle kirjoittamiseen ja kuivapyyhittävän taulusi ylläpitoon. 

Katso Nobo-kynät ja muut uudet tarvikkeet tästä.

KOHTI PAREMPAA 

Viihtyisä työympäristö alkaa täältä

Kaipaatko toimistoon ripauksen nykyaikaista ergonomiaa tai raikkautta yleisten tilojen ilmeeseen? Hexaplanin laadukas tuotevalikoima tuo virtaa työpäiviisi. Voit nostaa toimisto- ja taukotilojen viihtyvyyden sekä toimivuuden uudelle tasolle. Tutustu valikoimaamme, löydä omat suosikkisi, ja anna meidän auttaa sinua luomaan inspiroiva työympäristö. Positiivinen työvire alkaa tästä.

Kohtaamisia ja kahvitaukoja. Tutustu toimiston, taukotilojen ja kokoushuoneiden kalusteisiin tästä.

 

Tehot irti tiloista – Positiivista toimintavarmuutta teollisuustiloihin ja varastoihin. Luotettava ja tarkoituksenmukainen työskentely edellyttää laadukkaita välineitä. Tutustu monipuolisiin ratkaisuihimme, jotka vastaavat varasto- ja teollisuusympäristöjen tarpeisiin. 

Tehokkuutta ja työniloa. Katso varastoon, teollisuuteen ja kiinteistöhuoltoon suunnatut tuotteemme tästä.

toimistofiilis-2024

TEOLLISUUDEN UUTUUKSIA 

Toimivia ratkaisuja työpisteisiin

Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla työvälineillä työnteko on toimivaa ja sujuvaa. Tässä muutamia esimerkkejä uutuuksistamme.

hexa-tehopoydat

Käytännöllinen teollisuuden sähköpöytä

Sähköpöytä sujuvoittaa työtä ja parantaa ergonomiaa teollisuus- ja kokoonpanotyöpisteissä. Teho-sähköpöydässä on neljä muistipaikkaa eri työskentelykorkeuksille. 

Tutustu Teho-sähköpöytiin tästä.

Treston-Hevipoydat

Trestonin uudet 630 mm syvät työpöydät

Treston HEVI-teollisuuspöytä sopii kevyempiin huolto- ja korjaamoympäristöihin. Pöydän tason syvyys on 630 mm, minkä vuoksi työkaluseinään ja erilaisiin työkaluihin on helppo ylettyä.  Kantavuutta löytyy 550 kg. 

Katso uudet HEVI-pöydät tästä.

mattocushiontrax

Kestävät ja ergonomiset
teollisuusmatot

Työtilamatto parantaa työturvallisuutta ja työskentelyn laatua vaativissakin olosuhteissa. Nyt useita erilaisia palamattoja ja käytävämattoja pakkaus-, kokoonpano- ja tuotantolinjoille. 

Katso kaikki teollisuusmattomme tästä.

safetycans

Turvasäiliöt vaarallisten nesteiden käsittelyyn

Turvakannuissa on itsestään sulkeutuva ja tiivis kansi, joka estää höyryjen karkaamisen ja suojaa roiskeilta. Lisäksi astian  paineentasausventtiili lisää turvallisuutta. 

Lue lisää turvakannuista ja -säiliöistä tästä.

TUHANSIA TUOTTEITA - LUKUISIA MAHDOLLISUUKSIA

Mietitkö vielä, tarvitsetko apua?

Selaile rauhassa yllä olevaa kuvastoamme. Verkkokauppamme on loistava paikka nopeille tilauksille, kun tiedät mitä tarvitset. Jos herää kysymyksiä tai kaipaat kokonaistarjousta työympäristön kalustamiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä projektimyyntiimme. Autamme mielellämme työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen sinulle mitään. Laajan vakiovalikoimamme ulkopuoleltakin löytyy vielä tuhansia tuotevaihtoehtoja. Ja muista, että tarvittaessa voimme räätälöidä kalusteita. 

Search engine powered by ElasticSuite